psihičko zlostavljanje učenika

PostPostao/la kiki » Pon pro 03, 2007 5:45 pm

Meni je Siljo jedan od najboljih nastavnika u B.G.Bio mi je razrednik 4 godine i ne mogu reci da nikada nije vikao,vikao je skoro svaki sat na nas ali sa ciljem da nesto naucimo a ne da nas nasamara.Iskreno i ja sam ga se bojala,ali poslje sam skuzila da je to bilo bez razloga.ON me je stvarno dosta toga naucio.

Da nema njega u skoli bi bilo rasulo jer ima puno divljaka koji rade svakakve probleme,razbijaju,svajdaju se sa nastavnicima i sl.

on je legenda

i ja sam vidjela da je nekad nekog osamario ali nikad to nije napravio bez razloga,a pogotovo ne nekom tko je miran i tko ne radi pizdarije.

HEJ curo ostavi ga na miru i pokusaj srediti stvari u svojoj glavi jer mislim da lazes.

on radi red u nasoj skoli jer nitko drugi nece niti ih je briga za djecu!!!

a sto se tice svrake,i ja sam se uvijek kod nje morala namuciti za bolju ocijenu iako sam iz svih drugih predmeta imala 5 ali ta zena zna svoj posao a pogotovo tko kakvu ocijenu zasluzuje. svraka je ZAKON

:wink:
kiki

PostPostao/la tomislav.k1 » Ned pro 16, 2007 10:07 pm

Narcisa napisao:Eeee dragi moji....ta ista svraketina,,koja nema svoje djece,niti muža, pa ni nema nikakvog osjećaja prema djeci, niti se zna ponašati, je mene 4 godine mučila i maltretirala, zakidala me za ocijene i ponižavala. Rekla je meni da ja kod nje ne smijem i ne mogu imati 5 ne znam kako da naučim. A najbolje sam povjest i zemljopis znala u razredu sa još 2 učenika. Oni bi pokupili petice i bravo, a ja bi morala odgovarati cijelo gradivo, biti ponižavana i ispljuvana pred cijelim razredom, da bi mi se na kraju teške ruke unijela ta petica a sa njom još 3 trojke. Super je ona,nema šta,prema onima koji su joj ljubimci. I ljudi,ajde nemojte biti licemjerni. Uvijek je bilo i uvijek će biti ljubimaca, pa čak i oni koji nisu to zaslužili, na temelju prezimena ili možda dobrih odnosa između staraca i nastavnika. Čujem da su Šilji kuću valjda izmaljali sa naftom, svaka čast tko god da se usudio. Nije baš neki pristup,jer tako se ništa neće riješiti, ali bar mi je drago da se neko usudio suprotstaviti toj šokačkoj svinji. Dragi bože,taj para oblake sa svojom uzdignutom nosinom. Čini mi se da misli da je bezgrešan i da će biti uzvišen među bogove a ne vidi svoja sranja i svoje prljavo rublje. Taj je uzeo sebi u ruke da udara djecu po školi,,,,,ljudi haaaaaaaalllllllllllooooooooooooo pa dali ste vi normalni, ja ne znam kako je moguće da takav poremećni idiot radi u školi sa djecom. Hej,,,osim što ih psihički maltretira,još ih i udara redom. Šta nije uhvatio onog svoga kradljivca i mafijaša pa ga pošteno isprebijao nego udara tuđu djecu? Pa da na moje dijete digne ruku ja bi ga strapala doživotno u zatvor ili u grob.

SRAMOTA! Na ovakav način govoriti i davati primjer djeci...
tomislav.k1

PostPostao/la Narcisa » Čet pro 20, 2007 5:44 pm

Ljudi moji, nemam se namjeru ni sa kim svađati, ja zaista ne vidim razloga zašto bi sad ja iz čista mira lagala ili izmišljala takve stvari. Sve što sam rekla,tako je. Dapače, ja nisam došla na ovaj forum sa pikom na određene nastavnike, ali kako je krenulo počeli su se spominjati poimence pa sam ja samo nadodala komentare na to. Nisam tu došla da pljujem ljude,samo da skrenem pažnju na to što se događa. Nažalost , moji roditelji nisu ništa učinili jer oni,kao i ja imaju osjećaj da bi mi onda samo još gore bilo. Žao mi je što neki ljudi ovdje to ne razumiju,ali mislim da to ne može nitko shvatiti tko nije doživio tako nešto. Stvarno ne lažem, nemam razloga za to, i neću se više opravdavati. Nisam nikada rekla ništa protiv njihovog načina predavanja i njihovog znanja, na tom području nemam nikakve zamjerke,ali vi ljudi izgleda jednostavno ne razumijete da se djeca u školi ne smiju udarati, niti omalovažavati i pljuvati. Toliko od mene, bye,bye
Narcisa

PostPostao/la nepoznati/poznati » Sub vel 16, 2008 9:55 pm

Svraka kucka uvjek bila i ostat ce

Najbolja nastavnica je bila KAJA bosancica

KAJO ZAKON SI!!!
nepoznati/poznati

PostPostao/la crni_leptir » Ned svi 04, 2008 7:00 pm

stavam je ljudi tako se nastavnici nesmiju ponasat. a znate zasto su vam to najbolji nastavnici zato sto suvam roditelji kucni prijatelji s tim nastavnicima i normalno da imate petice. svaka cast narcisa sto si otvorila tu temu. sada se neki osjecaju uvredjeno jer su oni bili ti koji su kupovali ocjene. :twisted: :twisted:
crni_leptir

PostPostao/la Xeny » Pet srp 18, 2008 3:41 pm

E da ja nešt kažem...na kraju 8 razreda sam imala šugavu dvojku iz engleskog kod Rokićke... Na moje pitanje: Zašto 2? Ona mi je rekla: Pa znaš ti zašto! Nisi šokica!

Vjerovali ili ne...

...neam ništ protiv pojedinih šokaca, al brate mili što je previše, previše je...

A Šiljo...kao nije nikog tuko...nije k...

Mog buraza je udario nogom na kraju 7. razreda zato što su dečki nasprejali kosu zelenim sprejem...

Istina je da određeni nastavnici imaju ljubimce...

Al Svraka i Kaja su zakon...

:D
Xeny

PostPostao/la Xeny » Sri srp 30, 2008 2:33 am

Da...da ne povjeruješ...sjećam se ko da je jučer bilo...mamu joj j....

Ak ikad budem imala djecu valjda neću živjeti u B.B....
Xeny

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Trač