MLADEN KNEŽEVIĆ

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la Unknow » Čet lis 09, 2008 12:18 pm

dvz2 napisao:Sada je za sve kasno dokaza više nema niti če ih biti.Nego može li tko što reći za Paskašicu što je sa njom ona je čak i postala precjednica udruge
žena.Kada će ona i kome odgovarat što je ubila dijete.

Paskašica bar nije rekla "Nisam ja! Šta pričate?"

Žalosno no međutim i istinito je to što se o ovakvim stvarima i situacijama mora raspravljati na forumu i žalosno je to što nekolicina ljudi koji žive u Radićevoj znaju sve, znaju i šute, šute kao zaliveni. Mislim da smo se svi mi, suučesnici rasprave o ovome, uvjerili da se u životu sve vrati i da ima neka nenadmašiva sila pa će se tako, nekako, svakako, nekome vratiti sve to nešto što je nekome učinio.

Zašto uvijek ispaštaju oni koji nikada nikome nisu nešto ružno poželjeli ni na to pomislili, a gdje još učinili???
Učinili kao netko, nekad, zbog nikog, iz ničeg...
Unknow

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la zoran anđić » Uto lis 21, 2008 8:47 pm

Zahvaljujemo svima koji suosjecaju s nama i koji nisu zaboravili nasega Mladena. Ožalošćena obitelj. (mama, tata i brat).
zoran anđić

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la županjac » Sri lis 22, 2008 6:05 am

Zar čekate da vam dodje neko sa strane i riješi ovo,ali kako,tako da će bit krivi svi koji nešto znaju a ja vjerujem da mnogi znaju,sve?? Zar vas ne peče savjest?? Zar vas nebi bilo sramota?? Riješite to u svom selu,budite složni..Ko zna nešto nek kaže..Učinite nešto!! Ljudi,UČINITE NEŠTO!!! U ovom slučaju ne mislim na obitelj,nego na ljude koji mogu nešto učiniti..Ljudi iz Radićeve?? Svjedoci?? Zar je taj bolesnik tako opasan u selu? Ljudi ne živite u Bronxu!! Nemože vam ništa! Barem ga dobro naudarajte ako već nemate hrabrosti za nešto normalnije! Jel se tako to po selima riješava? Silom? Inače da,ali smatram da ovo nije slučaj za to! Riješite ovo pravdom! Čekate da se vašem dijetetu tako što dogodi?? Pa da opet svi šute,a vas to izjeda..Pokušajte samo zamislit,ja čak nemogu ni zamislit!! Nemojte bit papci..Dotući će vas to.Kad tad..I vjerovatno vas mnoge već dotuklo ili počinje,nemojte dopustit ovakva dogadjanja..Ako u Zagrebu i dalje u svijetu vlada mafija,kriminal i debili,mora li kod vas?? Ja vas ne mogu možda nagovorit da kažete što znate ali pokušajte se sami nagovorit! Čovjek nekad mora sjest i sam sa sobom rasčistit neke stvari,tako u vašem slučaju trebate sjest i dobrano rasčistit iako smatram da se tu nema šta rasčišćavat ali očito nemislimo svi jednako! Znajte da će se kad tad ovo riješit,a vi ćete bit ili sretni i zadovoljni ili KRIVI!! Kod naroda i kod Boga!!! A ko zna,možda i pred sudom..
županjac

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la sponge bob » Sri lis 22, 2008 10:40 pm

To se zove licemjerje,dragi moji babogredci.Ja mislim da su u ovom slucaju veci grešnici oni koji su vidjeli ,a šute kao zaliveni,a onaj koji je to učinio da ima imalo trunke savjesti već bi se davno sam prijavio.No,nažalost ništa od toga niti će itko išta posvjedočiti niti će njega ikad zapeći grižnja savjest.Neki su se anonimno javljali na policiju i pričali šta su vidjeli ali nitko se ne želi predstaviti tako da onda bolje da i nisu zvali,a i da se slučajno našao kakav pošten babogredac pa se predstavio policija je bila totalno nezainteresirana da od tog slučaja napravi "slučaj" jer zbog čega komplicirati kad policajci više vole sjediti po birtijama i "obrađivati" konobarice.Nitko nije izvršio nikakav javni pritisak,niti presveti svećenik niti općinska vlast a kako onda zamjeriti nama običnim jadnicima jer neželimo ispasti izdajice.Mislite da će nekoga zapeći savjest,neće jer sve to polako pada u zaborav,nikog nije briga,svi samo misle na svoje guzice,to je nažalost gorka istina.Stvarna je samo tuga njegovih roditelja i spoznaja da Mladena više nema.U ovom slučaju jedina pravda ostaje u Božjim rukama,ako to može ikoga zadovoljiti.
sponge bob

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la županjac » Čet lis 23, 2008 12:08 am

Ovo nesmije,nemože i neće bit nikad zaboravljeno! Trebamo se svi kojima je stalo do ovog slučaja pobrinuti da se to nezaboravi!! Što se tiče policije,već rečeno sve.. A trebalo bi obavjestit ministarstvo o ovom slučaju i (ne)zainteresiranosti policije.. Baš se i neuspijeva riješit slučaj jer vjerovatno sama policija pokušava to stavit ispod tepiha..E uspjeti neće!!!
županjac

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la sponge bob » Ned lis 26, 2008 9:59 pm

Županjac ne želim te obeshrabriti niti te odgovarati od nauma, čak što više maksimalno te podržavam ali zar ne vidiš kakvo je stanje u ovoj našoj državi?Pravde za nas obične smrtnike nema.Vidiš dok se velikim zvjerkama nisu počela dešavati sranja nitko nije reagirao,a sad su odjedanput proglasili izvanredno stanje.Zato što se boje za svoje guzice.Da je Mladen bio sin od nekog lokalnog moćnika ili od nekog parajlije već bi ovaj davno sjedio u zatvoru, a najmanje 20-tak osoba bi se ponudilo za svjedočiti.Takve su ti današnje moralne vrijednosti.
sponge bob

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la Unknow » Sri lis 29, 2008 10:04 pm

U potpunosti se slažem sa sponge bob-om. Žalosno i istinito je to da se čak i u ovakvim situacijama gleda tko je čiji tata, djed, pradjed i tome slično. Svi mi imamo svoje mane i nešto što ćemo zatajiti, ali ne mogu vjerovati da je netko takav da može ovako nešto prešutjeti. Da sam svjedok, ne bi bilo tog Boga koji bi me natjerao da šutim o onom što znam! Ima i taj okrutni ubojica svoju djecu i unučad, ali očito se ne boji za njih jer je očito da nema ni osjećaja, ni duše, ni srca.
Unknow

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la šokac_bg » Sri lis 29, 2008 11:20 pm

kako možete tako optuživati a nitko od vas nezna šta se zapravo dogodilo nego samo nagađate što ste čuli iz raznih priča. od tih 5-6 svjedoka je nemoguće da svi lažu, jer to nisu ljudi iz istog društva, obitelji stranke itd. da bi se štitili. mnogi ne vole tog čovjeka pa plasiraju ovakve priče. a ti navodni svjedoci možda šute baš zato što nemaju šta reći....
šokac_bg

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la Ivica » Čet lis 30, 2008 2:00 pm

A JEBOTE,KAKO MOŽEMO OPTUŽIVAT?! PA NE BI TIH TVOJIH 5-6 LJUDI ŠUTILO DA NISU DOBRI SA TIM UBOJICOM.ON JE NJIMA OČITO PRIORITET U ŽIVOTU DOK ŠUTE I PRAVE SE BUDALE.I KAKO GA UOPĆE NETKO MOŽE VOLIT KAD SVI ZNAMO ŠTA JE NAPRAVIO.JA NJEGA NE BIH OSUDIO NA MASU GODINA U BUKSI,NEGO BI GA MUČIO IZ DANA U DAN. I PSIHIČKI I FIZIČKI. DOK NE CRKNE U MUKAMA.
Ivica

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Razno