Postao/la županjac » Ned sij 25, 2009 4:55 am
Alex777,nemoj gluposti pisat,pusti ti sad to što će nas stići božja ruka itd.
Ok,shvatio sam,veliki si vjernik ali to nama sad nije jako važno.
Ja ne osuđujem samo,ajmo reć osumnjičenog,ja najviše OSUĐUJEM SVJEDOKE,a IMA IH!!!
Zna se što je ko vidio,učinio,PREŠUTIO!! A čini mi se da bi ti mogao biti jedan od njih! Nije ni tebe žena bez razloga ostavila.Dakle nemoj nam ovdje nametat vjeru,imamo je mi,možda i previše.A ako si ti toliki vjernik moli se Bogu da bude sve onako kako barem ti smatraš da treba bit,činiš mi se ok ali brate previše (da izvinete) sereš! Pišeš tu (copy) (paste) iz nekog biblijskog texta i praviš se pametan. Ako nemaš šta pametno napisat nemoj ni pisat! Krenulo je sa podrškom obitelji i sa poticanjem nekog od svjedoka da se javi,kaže što zna i onda ti uletiš s nekom bezvrijednom spikom! Ja mislim da ova tema nije za takve stvari! I ja sam bez oca osto kad mi je bilo samo 4 godine,i stvarno želim da se ovaj slučaj riješi jer znam kako je bit bez nekog ko ti je jako važan u životu ili točnije moj slučaj je taj da vas ja pitam kako je to imati oba roditelja? Nemogu ni zamisliti kolika je muka obitelji Knežević jer sam bio mali i nisam puno znao,ali s jedne strane mogu osjetit kako im je. Sad ti vidi,oćemo pričat o vjeri ili potaknuti nekog da učini nešto!?
Zašto sam napisao ovaj moj slučaj? Zato da nemisliš da ja ovo pišem onako iz dosade,pišem to jer znam kakva je situacija! I budite sigurni da će se ovo kad tad riješit!!! Bob-e,hvala što me podržavaš,vidi,kažeš država je takva,zašto? Zato što mi to dopuštamo,neznamo izać na ulice borit se za naša prava,za ono za što su se mnogi borili! Da su znali za šta se bore,hm,pitaj ih koliko bi ih se opet borilo! U npr. Francuskoj,malo-malo studenti su na ulici,prosvjeduju,bune se,hoće svoja prava,a pogledajte ovdje,ništa. Da nam neznam šta naprave i narede mi bi šutili i trpili,točnije: Šutimo i trpimo! Zato što smo glupi,gledamo svi svoje guzice a nebi se potrudili nego da nam je sve da samo od sebe dodje! E neće tako! Zaostali smo i ostat ćemo takvi zauvijek,ubojice mirno šetaju gradom,selom,svejedno.Lopovi kradu pred očima,vladajući nam lažu u lice! Pozdrav! Kneževići drž' te se!
P.S. Alex,taj prijatelj koji ti je reko da Bog ne postoji...hm,ja sam vjernik ali kad vidim šta se događa i kako se može bez razloga ugasit jedan mladi život i nanijet tuga nekim roditeljima dok ubojica mirno šeta,šta drugo da se čovjek upita nego ima li Boga ili možda kakav je taj Bog!? Želi li nam on dobro ili zlo? Što se s njim nekad događa? Božji čovjek,prečasni,svećenik,velečasni,kako god,što je s njim? Volio bih vidjeti njegove komentare ovdje.. Da vidim šta on o svemu misli,kako on sve ovo gleda i zašto ne poduzima ništa!!!!! Molio bi nekog od vas da mu predloži da se uključi u ovu temu! Hvala...
Zadnja izmjena:
županjac; Ned sij 25, 2009 5:27 am; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: