Prorok napisao:Posljedica ovakvog stanja u Šokadiji nije od danas ona je nažalost mnogo dublja i duža.
diridari1 napisao:ma u potpunosti se slažem s time...ali nemožeš napravit 1 sastav od igrača iz sela i ić na 1 mjesto jer ovaj kadar igrača koji su sada to je dosta loše oni koji su i dobri ti ili rade ili im se neda ili su u nekom drugom jačem klubu a kad bi se svi oni skupili ja mislim da se moze skupit prava ekipa za 4.hnl naravno na čelu sa čovijekom koji zna nešta o nogometu a mislim da čedo to i može..
diridari1 napisao:zaključak je da je socijalna slika društva jako loša a na to nemože niko utjecat osim nas samih.
diridari1 napisao:samo budala nezna to što si nabrojao...ali nerazumijem zasto i ti koristiš te nazive crveni i plavi što se tiče uprave pa vjeruj mi da u upravi da nitko ni od crvenih a ni od plavih nezna ni sto je ljevica a šta desnica te za što se oni zalažu..pa mi smo obični seljaci(govorim oćenito) a takva stvar je i u vladi nema sposobnih ljudi da vode državu zato i je takvo stanje kako je,ali šta ćeš to je njihov način kako da dođu do bogatstva i svega onoga što žele ,nije njih briga koliko je to moralno ili nije oni će da uživaju a raja će i dalje slati vapaje "Kruha,kruha"...glupo je uopće raspravljat o politici svatko ima svoj aspekt prema njoj ..ali sam siguran da politika nije imala veze sa predsjednikom dok je preuzimao šokadiju..
petarpan napisao:Čudi me da gospodin ,,mračni,, ulaže toliki trud a sam zna da kod nas nema niti ljevice niti desnice jer na djelu je ,,lopovija,,
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost