Idemo na izbore !

Stranke, općinska vlast, izbori...

Idemo na izbore !

PostPostao/la xyxy » Uto pro 16, 2008 10:48 pm

nemam komentara jer me ništa, ama baš ništa ne čudi...
xyxy

Idemo na izbore !

PostPostao/la limeni » Sri pro 17, 2008 9:24 am

Pravi ljude nedostaju ovom selu. Decenija nam odlaze školovani, bistriji i sposobniji. I što očekivati od ovih što ostaju. Vidi se. Za šaku birtijske slave i stranačku medalju, prodali bi svoju mamu, a kako ne bi selo.

Poznato je da gdjegod se Zec pojavi, tamo kup...pardon, trava ne raste.

Jadni smo.
limeni

Idemo na izbore !

PostPostao/la veteran » Sri pro 17, 2008 10:24 pm

da nije tragično bilo bi žalosno???
veteran

Idemo na izbore !

PostPostao/la pandora » Čet pro 18, 2008 10:48 pm

Babina Greda nema proračun za 2009. godinu, nema ni načelnika Općine, ali, po svemu sudeći ni vlast!

‘Dosta mi je svega’

Općinsko vijeće Babine Grede odbacilo je preksinoć prijedlog proračuna teškog 11 milijuna kuna (tri milijuna više nego u ovoj godini, n. a.) nakon čega je predsjednik Mirko Babić bez objašnjenja prekinuo sjednicu. Općinski načelnik i predsjednik Općinskog ogranka HDZ-a Marko Mrkonjić poručio potom svim vijećnicima: ”Vidimo se na idućim izborima!” te danas, najavio izlazak iz politike.

– Dosta mi je svega, ne želim više sudjelovati u vlasti u kojoj svatko gleda samo svoje osobne interese. Optužili su me za navodno napuhan proračun premda je on izbalansiran s potporama države, što je predviđeno za realizaciju kapitalnih ulaganja. Proračun je pao jer me nisu uspjeli smijeniti – ističe Mrkonjić. Tako će babogredci pet mjeseci prije redovnih izbora drugi put izvanredno birati vlast, odnosno treći put u četiri godine.

Opet raspuštanje Vijeća

U ime Kluba vijećnika SDP-a Antun Omazić tvrdi da je prijedlog proračuna bio neozbiljan i predizboran.

– Sve je postavljeno naopačke pa su tako prihodi planirani temeljem rashoda. Nerealno je bilo u godini u kojoj se očekuje recesija planirati povećanje proračuna s osam na 11 milijuna kuna – kaže Omazić i dodaje kako vlasti u Babinoj Gredi više nema.

– Budući da predsjednik Vijeća nije, sukladno Poslovniku, utvrdio datum nastavka sjednice, vlast je prestala funkcionirati. Uskoro opet možemo očekivati raspuštanje Vijeća i imenovanje povjerenika, što nikako nije dobro za demokraciju – dodaje Omazić.

Vladajuću koaliciju čine HDZ koji je na izvanrednim lokalnim izborima u ožujku 2007. osvojio šest i HSS s jednim mandatom u vijeću.
pandora

Idemo na izbore !

PostPostao/la sokacbau » Pet pro 19, 2008 12:50 pm

Kako ste zabrinuti za selo,a već dva mjeseca na rušenju vlasti radi sdp,zeko i mljekar, jer njima nije bitno što će biti nego kako će podijeliti kolač.
sokacbau

Idemo na izbore !

PostPostao/la sokacbau » Ned pro 21, 2008 9:34 pm

Proroče, meni su rekli da su se Mrkonjić iz sdp-a i Omazić iz hdz-a dogovorili da ruše vlast da bi mogli sakriti namještanja oko prodaje zemlje preko koje je prošao kanal.
sokacbau

Idemo na izbore !

PostPostao/la twin peaks » Ned pro 21, 2008 9:51 pm

ništa se neočekivano nije dogodilo.Svojom nesposobnošću,bahatošću i prije svega neozbiljnošću marko mrkonjić i ekipa su zaslužili ovakav pad,boksačkim rječnikom govoreći brutalni nokaut...koji će nažalost najviše osjetiti birači,jer se do redovnih izbora u svibnju u babinoj gredi neće moći realizirati niti jedan krupniji projekt.

I kako kaže Gibonni :" ovo mi je škola i drugi puta ću pametnije..."

Hoće li i Babogreci vidjet ćemo za par mjeseci...
twin peaks

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika