??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sponge bob » Čet lip 05, 2008 5:53 pm

Dragi moji babogredci,stvarno ste zavedeni u gluposti.Ponavljam jos jednom " nitko ih ne moze sprijeciti " u njihovom naumu da ostvare sto su zacrtali.To na što nas je podsjetio Čivić da su obećavali napraviti a nisu,pa ljudi moji toga nema vise ni na jednom dnevnom redu.Oni o tome vise i ne razmišljaju.Sada im je jedini i glavni zadatak u roku godine dana dok su još na vlasti prodati plinsku mrežu.Najavili su prodaju plinske mreže na neviđeno.Kada se prodaje nesto tako kapitalno onda je uobičajeno da se napravi financijska procjena od strane strucnih institucija,u ovom slucaju bi to bio Rudarsko geološki naftni fakultet u Zagrebu.Medjutim,kako u nasem vijecu sjede sve sami visoko obrazovani vijecnici njima takovo sta nepada napamet.Oni su odlučili da kupci sami ponude koliko bi platili mrežu,naravno,u cijeloj Hrvatskoj samo dvije do tri firme mogu kupiti mrežu.Kada se radi po ovom drugom modelu onda vam je bitna provizija a prodajna cijena je u drugom planu.Valjda se shvatili,a ako niste i ne morate.Sto se tice državnog odvjetništa,situacija je sljedeća.U županjskom odvjetništvu radi naša babogretka,u vinkovačkom odvjetništvu radi brat naše dotične vijećnice,u županiji HDZ na vlasti,tko će tu išta poduzeti?!.Sto se tiče Agroploda i ostalih stavaka,to su sitnice koje ne vrijedi ni komentirati.I na kraju neka mi opet netko kaže da pomoći ima.
sponge bob

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la dobrostojeći » Pet lip 06, 2008 1:03 pm

Pa dobro to je i pomalo zaboravljeno ali koliko novaca općina treba u to uložit manite se vi prkeca. valda on zna šta radi. osim toga ljudi su izabrali njega za načelnika a ne nekog desetog. :arrow:
dobrostojeći

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sponge bob » Pet lip 06, 2008 2:53 pm

Ma, da nek čovjek u miru završi ono što je započeo.A svi koji su glasovali za njega vjerovatno su zadovoljni dosadašnjim radom. :twisted:
sponge bob

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Mato petričević » Uto kol 05, 2008 12:45 am

:?: NA SVAKO POSTAVLJENO PITANJE IMA ODGOVOR - podjebava se :!:
Mato petričević

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la brumby » Uto kol 12, 2008 1:36 pm

čitam malo šta sve piše...

za nepovjerovati!!!

prkec nije dobar... uredu

a onaj prije njega što je otišao u varaždin ili kuda već...

a omazić...

a grljušić...

a duma...

kad se pogleda sa strane vlast su imali i SDP i HDZ.

i nisu valjali ( zato su smjenjeni, neki na izborima a neki ranije, nebitno iz koje stranke)

gore netko piše ... "HDZ(lopovi)"...

a što sa poštenim SDP-om?

prozivaju se stranke na račun pojedinaca.

odakle omaziću stan u zagrebu?

sada malo HSS...

koliko su imali vječnika prije a koliko sada?

jeli kriv mirka zec?

pa isto omjer vječnika im je i u saboru!

kad im laže šef, zašto nebi i oni.

" ako vlada ne izglasa ZERP, raskidam koaliciju..."

Vlada NIJE izglsala ZERP, on je žestoko prosvjedovao i tražio ZERP ali...

ostao u toj istoj vladi i nemisli raskinuti koaliciju...

nama nitko nije dobar, takvi smo.

sad će na idući izbora za načelnika općine biti bolje!

birat će se čovjeka imenom i prezimenom a ne stranku pa onda oni međusobno odluče ko je načelnik.

možemo izabrati koga hočemo neovisno o stranačkoj pripadnosti.

e ako onda opet nebude valjalo trebali bi se zamisliti kakav smo mi to narod.

nije mi namjera bila nikoga napadati ili braniti ( HDZ,SDP, prkec,omazić,duma,grljušić...) samo kažem šta je bilo i šta se priča po selu.
brumby

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Tamburas » Pon kol 25, 2008 8:41 am

O tom kako radi babogrecki načelnik i Općinsko vijeće, najbolje govori vaj članak iz jučerašnjeg Večernjaka:

VEČERNJI LIST, 24. 08. 2008. | 12:55

"NEPRAVDA Optužen da je zapustio zemlju dobivenu u zakup

Oteta zemlja dodijeljena ocu zamjenice načelnika

Autor Zvonko Živković

BABINA GREDA Pozivajući se navodno na internu odluku prema kojoj se može uskratiti dalje korištenje državnog poljoprivrednog zemljišta ako ga zakupac ne obrađuje, lokalne su vlasti raskinule ugovor o najmu sa Željkom Kneževićem. Njivu od nepuna dva hektara, na kojoj je već posijao kukuruz, dobila je rodbina općinskih čelnika.

Ako ovo nije nepotizam, onda ne znam što je! Zemlju na predjelu Škopinjaka, koju s ocem obrađujem 20 godina, dobili su Ivan Đaković, otac zamjenice načelnika Maje Vuković, i Ivan Vuković, čiju je sestru Ljubicu oženio sadašnji načelnik Marko Mrkonjić. Iako su mi zemljište oteli smišljeno, njih se dvojica na kraju ipak nisu mogla dogovoriti komu treba pripasti te su ga podijelila tvrdi Knežević.

O prekidu ugovora o zakupu, kaže, nikada nije dobio nikakvo službeno rješenje pa tako nije imao niti mogućnost žaliti se. Da na zemlji nema što tražiti, obaviješten je samo usmeno. Ogorčen takvim postupkom Željko Knežević prijavio je slučaj Županijskom državnom odvjetništvu.

Općini je predloženo poništenje odluka o raspisivanju natječaja za davanje u zakup parcele, koja mi je oduzeta kao i o izboru najpovoljnijih ponuđača. Zakup na tome zemljištu, zaključilo je ŽDO, već postoji, a osim toga, prema naputku Ministarstva poljoprivrede, ne mogu se više podnositi zajedničke ponude za istu katastarsku česticu.

Drago mi je da su pravo i pravda pobijedili ističe zadovoljan raspletom Knežević.

No, na pravdu će morati još pričekati. Općinsko vijeće unatoč tome što se nakon očitovanja ŽDO-a sastajalo nije na dnevni red uvrstilo preporuku ŽDO-a. Kneževića to unatoč, kako kaže, pokušajima opstruiranja previše ne obeshrabruje nego se već priprema za berbu svojega kukuruza."
Tamburas

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la limeni » Pon kol 25, 2008 9:35 pm

Ma šta se čudite. Nastavlja se stara praksa. U prijašnjoj vlast su upravo Ćiro i Rokić žarili i palili raspodijelom zemlje, a sad su Magarac, Švabo i Vidak glavni osvajači.

Zašto i ne bi kad im zapravo trula država injen usrani pravni i stranački sistem to omogućuje.

Zato nam je, kako nam je. Selo propada, ljudi se raslojavaju, pljačka i grabež se nastavlja. Novo doba.
limeni

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika