Idemo na izbore !

Stranke, općinska vlast, izbori...

Idemo na izbore !

PostPostao/la sokacbau » Pet sij 30, 2009 1:00 pm

Ja se nisam borio , jer sam mirotvorac , ali vjerojatno ti jesi , samo što si se potajno nadao da će Hrvatska ostati u federaciji sa jugoslavijom , jer to je san tvojih predaka.
sokacbau

Idemo na izbore !

PostPostao/la pandora » Pet sij 30, 2009 5:15 pm

.šokac bau you're a fool not pacifist. mater and ashamed and duck your head when you pass a street and then you have to say. that we are fortunately in the EU takie who you would be in zatvoru.Eto why us missing Tito.
pandora

Idemo na izbore !

PostPostao/la FRIZ » Pet sij 30, 2009 7:32 pm

:lol: :cry: MA KAKVI IZBORI LJUDI MOJI,GLEDAM U OVA DVA DANA MALO SABOR I DEŠAVANJA U NJEMU.MISLIMDA JE TO SRAMOTA ZA ČITAVU DRŽAVU A I NACIJU KAKVE SE GLUPOSTI RADE TO NIJE NI HUMANO A KAMOLI LJUDSKI.

I MI SE ONDA ČUDIMO KAKO NAŠA SEOSKA ILI OĆINSKA VLAST NE FUNKCIONIRA.PA KAKO ĆE FUNKCIONIRATI KAD IMAJU LOŠE PRIMJERE SA VIŠE DISTANCE VLASTI.

NEK SE MALO UGLEDAJU NA NPR,NJEMAČKU GDJE SU SE NAJLJUĆE PROTIVNIČKE STARNKE DOGOVORILE OKO SASTAVA VLADE I SAD ZAJEDNIČKIM SNAGAMA VADE DRŽAVU IZ RECESIJE I NJIH NIJE SRAMOTA PRIZNAT DA SU U KRIZI,DOK SE MI PRAVIMO ENGLEZI I NEZNAMO KAKVA JE TO KRIZA ILI RECESIJA ZAHVATILA SVIJET PA I HRVATSKU. :wink: :idea: :!:
FRIZ

Idemo na izbore !

PostPostao/la sokacbau » Sub sij 31, 2009 3:14 pm

Pandora glup si ti , a možeš se i sramiti jer neznaš ni Hrvatski jezik a pokušavaš pisati tuđim , a neznaš da postoji riječnik stranih jezika pa možeš makar ispravno prepisati , a tito ne nedostaje tebi nego tvojem dadi , pa morate ulicom hodati pognute glave. Pozdravio te vuk stefanović.
sokacbau

Idemo na izbore !

PostPostao/la pandora » Sub sij 31, 2009 3:31 pm

eto druže ja i moj dada uzdignute glave hodamo po selu i nikog nismo zajebali.

Nego sjetiš se ti kadkad svoje mame kako je ta žena nekad vesela bila a gdje je sad.

Stidi se ulicom proći do dućana sve radi tebe.

Vidim da si veliki hdz-ovac prepozno si tebi slične po karakteru sve lopov do lopova počevši od vrha.

lopov uvijek ostaje lopov
pandora

Idemo na izbore !

PostPostao/la falcon.75 » Sub sij 31, 2009 4:41 pm

Pandora vrijeđaš,kažu ljudi da u svakom žitu ima kukolja..

pa ima nas u kukolju HDZ-a koji smo možda manje lopovi a više nalik žitu :!: :!: :?:
falcon.75

Idemo na izbore !

PostPostao/la pandora » Sub sij 31, 2009 6:24 pm

nevrijeđam onog tko je prav i zdrav.

Istina zna jako zaboliti a i uvrijediti.

HDZ na početku je bila stranka budućnosti dok nisu u nju pristupile mlade snage i oni koji ju nisu ni stvarali.Danas je malo pravih ljudi u HDZ-urecimo svi Babogredski klošari su u hdz-u ako nisam u pravu ispravite me koji je klošar u neakvoj drugoj ili ljevičarskoj stranci?
pandora

Idemo na izbore !

PostPostao/la falcon.75 » Sub sij 31, 2009 6:33 pm

Pa moram te ispravit,ja sam u HDZ-u,nisam nikakav političar ali svejedno ne smatram se klošarom,mene osobno istina ne boli a da ovdje navodim klošare koji su u drugim strankama..neću nikog imenovat tko nema mogućnosti da se brani ali ima ih,vjeruj mi!!Niti su svu klošari u HDZ-u,niti su svi HDZ-ovci klošari :!: :!:

btw..u prošlom postu si rekao da su redom svi hdzovci lopovi,n to se odnosio moj odgovor :!:
falcon.75

Idemo na izbore !

PostPostao/la FRIZ » Ned vel 01, 2009 8:33 am

:lol: 8) NISU SVI HDZ-EOVCI LOPOVI I KLOŠARI ALI JE ČINJENICA DA TI POŠTENI NEMOGU DOĆI DO IZRAŽAJA OD OVIH DRUGIH A MISLIM DA JE TAKO SLIČNO I U DRUGIM STARNKAMA :oops:
FRIZ

Idemo na izbore !

PostPostao/la falcon.75 » Ned vel 01, 2009 10:20 am

To je činjenica i to je baš ono što sam i ja htio reć,kad bi druge stranke promjenile svoje čelnike možda nebi u gredi bilo izbora svakih 6 mjeseci,pa za koju godinu ćemo prestić i Osijek u broju Načelnika-Gradonačelnika!!
falcon.75

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika