??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sponge bob » Uto ruj 02, 2008 10:14 pm

Šta se čudite pa mi smo Babogredci sami glasovali i sami izabrali,koliko se sjećam nitko nas nije pištoljem tjerao šta cemo i kog ćemo zaokružiti.Mi smo tako izabrali i baš nam je fino i super nam je i stalno smo po novinama i na televiziji i na sudu,ma bolje ne može!
sponge bob

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la dvz2 » Sri ruj 03, 2008 4:13 pm

Nismo samo mi glasali ,glasale su i bivše izbjeglice iz bosne.Glas je bio 100.kn.,a put je bio organiziran.

Tako da i nije TAKO NAM I TREBA.
dvz2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la xyxy » Sri ruj 03, 2008 7:48 pm

dvz2 napisao:Nismo samo mi glasali ,glasale su i bivše izbjeglice iz bosne.Glas je bio 100.kn.,a put je bio organiziran.
Tako da i nije TAKO NAM I TREBA.

nisu samo izbjeglice fasovale po sto kuna...podosta babogredskih klošara se ogrebalo taj put...
xyxy

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sponge bob » Sri ruj 03, 2008 9:46 pm

Ma, dajte nemojte me nasmijavat!Ovakvih se zaključaka stvarno nisam nadao,okriviti bosance,nevjerojatno.Ne tvrdim da nije bilo i takvih slučajeva ali da su upravo zbog njih ovi naši krasotani došli na vlast...Ta mi teza nikako ne drži vodu,ali ako vas to tješi neka vam bude.
sponge bob

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la dvz2 » Čet ruj 04, 2008 2:46 pm

Ne krivim ja bosance oni su došli zaraditi kao i nekad prije.Samo ovaj put su bolje prošli nisu morali u nadnicu.Neka zato smo se mi borili da nam drugi sudbinu kroje.Više mi smeta što nam selo neuki ljudi vode.
dvz2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sude mi » Pet ruj 12, 2008 9:14 pm

Ljudi:

Nacelnik MRKONJIC-osnovna skola(smijer stocarstvo)

Magarac IVA-Osnovna skola utvrdjivao 8. razred dva puta(smijer seljak)

Svabo ZELJA-osnoovna skola(smijer seljacina)

VIDAK-nisam siguran ali valda ima osnovnu ha,ha,ha(seljacina sa kreditima)

ZAMJENICA nacelnika Ivina zena(glupaca)sa skolom se udati za magarca i cijele dane biti u stali.

PAMETNO:ako vec ne znate za koga birati onda ber gledajte tko je vecu skolu zavrsio!!!

Englezi kazu:nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari...(nadam se da ce biti onih koji ce skuziti poslovicu)
sude mi

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la veteran » Ned ruj 14, 2008 12:21 pm

ZABORAVISTE GOSPODO

DOKTOR = po vama isto osnovna škola
zec = osnovna škola
tomo = osnovna škola
šiško = osnovna škola
čolak =osnovna škola
gule ili ti mirka josilin = osnovna škola
mira šiškina alias davidova = osnovna škola
:arrow:
KOLIKO SE VIDI SVI SU ZAVRŠILI OSNOVNU ŠKOLU I JOŠ NJEŠTA PRIDE ALI SE TO NEĆE I NE ŽELI VIDJETI NITI PRIBROJITI, I NAPRAVITI NEKI PROSJEK

:?: IMA IH KOJI SU NJEŠTA I KUPILI, ALI I ZA TO TREBA MUDA I MALO PARA, A BOGAMI I VREMENA I VOLJE.

a što se tiče seljačina, zaboraviste da ste i vi potekli iz takove obitelji i jeli taj isti seljački kruh (ako su ga svi imali)

u ovoj garnituri je prosjek dobar, čak šta više, konstelacija je loša.

:?: one sa školom se ništa ne pita i ne vidim šta još oni mogu napraviti, osim sebe obezvrijediti i pustit još koju stepenicu niže nego što su bili.
veteran

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika