Idemo na izbore !

Stranke, općinska vlast, izbori...

Idemo na izbore !

PostPostao/la FALKON 2 » Ned vel 15, 2009 9:47 pm

Ma nemore nas ni Barac Obama sa svojim milijardama izvuć iz gliba. ......hehe to je već neko komentiro na taj način
FALKON 2

Idemo na izbore !

PostPostao/la twin peaks » Uto vel 17, 2009 12:16 pm

uređenje poljskih puteva je zasigurno važno za babogredske poljoprivrednike,no ne može biti označeno kao prioritet buduće općinske vlasti jer moramo biti svjesni da to neće zaustaviti odlazak mladih ljudi iz našeg sela...Prioriteti moraju biti industrijska zona,aukcijska dvorana i športska dvorana.
twin peaks

Idemo na izbore !

PostPostao/la FALKON 2 » Uto vel 17, 2009 12:27 pm

Hehe .....pa ovo neću ni komentirati tj hehe.......
FALKON 2

Idemo na izbore !

PostPostao/la falcon.75 » Uto vel 17, 2009 12:40 pm

twin peaks napisao:uređenje poljskih puteva je zasigurno važno za babogredske poljoprivrednike,no ne može biti označeno kao prioritet buduće općinske vlasti jer moramo biti svjesni da to neće zaustaviti odlazak mladih ljudi iz našeg sela...Prioriteti moraju biti industrijska zona,aukcijska dvorana i športska dvorana.

:idea: TAKO JEEE.......jebeš poljoprivredu,ajmo u ŠPORTSKU dvoranu na pilates :idea: ,
pa u AUKCIJSKU dvoranu prodat što je dada steko :idea: ,
a onda nek ide radit kom se da :?: ,mi ćemo u burtije i bit MUDRACI tj političari i ševit vlast:!: :!:
hehe..

tj a kad prodamo što imamo onda ćemo aukcijsku dvoranu preuredit u birtiju,hehe :?: :?:
falcon.75

Idemo na izbore !

PostPostao/la FALKON 2 » Uto vel 17, 2009 12:48 pm

E tako nekako,ali treba prvo u birtiju sačekat sa dvoranom da nam stignu stranci pa da lipo tamo napravimo licitaciju "dadine" ili svoje zemlje a i ostalog pa spakovat kofere i reć zbogom jer cijene koje nude stranci su puno primamljivije nego gazit blato i čekat kad će doć nasipanje linija u prioritet tak dok dođe to nared nas koji se još bavimo poljoprivedom neće ni dragi bog sačuvat ovdje a onda nek se u dvorane prodaje nešta što je bilo u prioritetima.......hehe
FALKON 2

Idemo na izbore !

PostPostao/la falcon.75 » Uto vel 17, 2009 3:38 pm

Prorok napisao:
Zašto poravnavati linije kada se iz sela može odlaziti i asfaltom, hoćeš na zapad, istok ili jug. Jedino još na sjever nismo se otvorili put za odlazak.

Vidiš ovog se nisam sjetio,onda nam treba i asfaltna baza da si sami napravimo put..al samo za jednokratnu upotrebu!!
falcon.75

Idemo na izbore !

PostPostao/la FALKON 2 » Uto vel 17, 2009 3:43 pm

Ma može se i ovim sadašnjim asvaltom otić tj malo je sjeban al za odlazak bez povratka je dobar a kad dođe to sve u prioritete nek si sami prave put na sjever hehe reko je Goran Milić da "idemo na zapad" iz ovog blata..........hehe
FALKON 2

Idemo na izbore !

PostPostao/la FRIZ » Uto vel 17, 2009 7:18 pm

:lol: :lol: Pametni ljudi koji su dobili novce za kanal uložili novce u kladionice pa su se još više obogatili.Razlog odlaska nije samo u novcu,razlog je u čitavoj političkoj situaciji koja se odvija na ovom prostoru.Svi oni koji su otišli iz sela bilo zbog škole,trbuhom za kruhom il nekog trećeg razloga i da se žele vratitii pomoći svojim znanjem ili umijećem mi to nebi prihvatili. :cry:
FRIZ

Idemo na izbore !

PostPostao/la FALKON 2 » Uto vel 17, 2009 8:41 pm

Malo se njih hoće vratiti a i oni koji se vrate brzo se pokaju jer se neuspiju ni snaći ili ostanu bez novca koji su imali i donijeli ili postanu zadužiti da si nemogu vjerovati.Nažalost svi smo mi skeptični na sve novo jer su nas previše puta prevodili žedne priko vode.Bilo o čemu da se radi.Ja sam osobno imao kredit preko jedne banke koja nije uopće imala ured u hrvatskoj već sam direkt plaćo u Austriju i vjerujte da nisam mogo bolje proći a nit lakše do toga kredita a naše banke sa kojima mi radimo većina negledaju da bi klijentima pomogli da to otplaćuje već samo svoj interes a koji nas dosta puta izneneadi koji je.Ali država je blokirala take vrste kredita jer konkuriraju našim bankama i sistemu rada ili kamatarenja prema nama koji smo kreditno zaduženi kod banaka.
FALKON 2

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika