??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la A JE TO » Ned vel 01, 2009 10:00 am

E vako lipo ti ja čitam komentare o Babogredskoj politike i svakakim pitanjima ali ni na jedno pravog odgovora.

Pravo vam je i reko sepavi pacov da se u Babinoj Gredi nije rodijo tko može biti načelnik jer se u SVIM političkim strankama boje kako će se određene dobro orađene stvari pripisati vodećoj stranke pa će na slijedećim izborima opet pobijediti,a dotični ne razmišljaju o dobrobiti sela.

Čitajući vidim da država SVe plaća što ja dosadašnji načelnik napravijo ALI postavljam vam pitanje dali bi bilo išta od toga da se za ta prava nezna ili da se nisu poslali zahtjevi za određena financiranja na lokalnoj razine.Bez zahtjeva nema ni financiranja.Smeta većini oporbe opravljanje linija i kopanje kanala ALI smeta im i blato i voda na asvaltu,e pa lipi moji naspite linije pa ćemo imati čist asvalt i manje lomova na strojevima pa nek se piše kojoj god hoće sranke ALI NEK JE ZA DOBROBIT BABOHREDACA pa bijo on seljak ili ribolovac ili nešta sasvim treće???!!!
A JE TO

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la falcon.75 » Ned vel 01, 2009 10:33 am

Ma nije baš ni tako da se nije rodio tko može bit načelnik,ja smatram da ima u selu pametnih i poštnih ljudi al oni nisu podobni da budu na čelnim pozicijama u stranke,primjer HSS-a,ja mislim da bi oni puno bolje prolazili da maknu zeku tj da stave,recimo,Jakšu Verića-čovjek je sposoban,pametan i (koliko je meni poznato)pošten,ALI jebiga,opet bi se opravljale linije,opet bi se pomagalo stočarstvo i to opet nebi štimalo većini jer opet...vidi potpis :!: :!:
falcon.75

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mato čivić » Ned vel 01, 2009 12:36 pm

Dobili smo povjerenika i stvar je takva kakva je. Za ovakvo trenutno stanje u našem mjestu sviđalo se kome to ili ne isključivi je krivac HDZ jer nije imao dovoljno političke mudrosti da mandat istjera do kraja u trenutku kada je imao sve preduvjete za to. Zato kriviti bilo koga drugoga za svoju nesposobnost održavanja koalicije je u najmanju ruku neukusno i nevjerodostojno. Sada je naravno najlakše za sve probleme optužiti druge. Svatko je drugi kriv samo ne ja. Dolaze novi izbore sa novim načinom biranja vijeća i načelnika. To je jedini način da se ponovo postavi nova vlast u nadi da će raditi bolje, efikasnije i u interesu našega mjesta, ako ne bude tako ponovo će ići izbori jer drugog načina nema za uspostavljanje vlasti. Kao što reče prorok na ovom forumu "Da li će nam naši unuci oprostiti gluposti koje činimo danas?".
mato čivić

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la A JE TO » Ned vel 01, 2009 1:18 pm

I ja sam čuo danas da smo dobili povjrenika al sramota je nas Babogredaca da drugi puta za 4 godine dobivamo povjerenika.Pa neznam baš jer babogredci su izabrali HDZ a nemoguće je bilo šta napraviti pa bijo to HDZ ili SDP na vlasti ako mu oporba stalno podmeće noge da bi se moglo pričati kako je netko nesposoban a da ti isti koji ruše vlast pričali da su oni sposobni i budu sposobni dok ne dođu na vlast a onda to sve postane druga "pjesma" a najmanje se gleda na dobrobit sela već se gleda na to šta će se kojoj stranke pisati ili nabijati na nos prljavo rublje na sljedećim izborima.Mislim da bi se malo kompletno politička struktura Babine Grede trebala malo trgin i manit se medijskog rata i poduzeti KONKRETNE poteze za dobrobit nas Babogredaca i našeg sela?!
A JE TO

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la xyxy » Ned vel 01, 2009 3:00 pm

mato čivić napisao:Dobili smo povjerenika i stvar je takva kakva je. Za ovakvo trenutno stanje u našem mjestu sviđalo se kome to ili ne isključivi je krivac HDZ jer nije imao dovoljno političke mudrosti da mandat istjera do kraja u trenutku kada je imao sve preduvjete za to. Zato kriviti bilo koga drugoga za svoju nesposobnost održavanja koalicije je u najmanju ruku neukusno i nevjerodostojno. Sada je naravno najlakše za sve probleme optužiti druge. Svatko je drugi kriv samo ne ja. Dolaze novi izbore sa novim načinom biranja vijeća i načelnika. To je jedini način da se ponovo postavi nova vlast u nadi da će raditi bolje, efikasnije i u interesu našega mjesta, ako ne bude tako ponovo će ići izbori jer drugog načina nema za uspostavljanje vlasti. Kao što reče prorok na ovom forumu "Da li će nam naši unuci oprostiti gluposti koje činimo danas?".

nije kriv niti hdz, niti ostale stranke...krivo je njih petnajstak koji dično sjede za općinskom sinijom i sastanče, a najsvetija im je pri tome stranka, a selu što ostane...

zato su ovi izbori osvježenje u svakom pogledu....ne kažem da ćemo izabrati najboljeg jer se možda taj neće niti kandidirati, ali ćemo barem malo podrezati krila stranačkih jurišnika i pripadajući im satelita
xyxy

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la A JE TO » Ned vel 01, 2009 3:28 pm

Ma da to se možemo nadati jer opet će biti po naški Babogredski tkogod da pobijedi na izborima oni koji će onda pripadat oporbe će od samog početka potkapati novoizabranu vlast i eto nas na početku tj novi izbori. Ali kod nas je problem što su i stari i mladi se zabrijali toliko u politiku kao da je na samoj državnoj razine a ne da se moramo sami Svi komletno bez obzira na sranku pokreniti da nešta napravimo od ovog sela.Ljudi bi radili ali im to trba sa pojedinim odlukama omogućit da nebi se opet komentiralo kako su krave osjetile kako netko vlada jer to Babogredski žitelji osjećaju na svojem novčaniku a to u ovo doba puno znači svakom pojedincu pa bilo to 10000 ili 100 kn to ljudi pamte ali ismeta im prljavi veš koji će se JAKO uskoro počet iznositi van u ovoj novoj kampanje.............
A JE TO

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la xyxy » Pon vel 02, 2009 9:20 am

naravno da su ovakvi izbori još jedna nepoznanica, ali šta je najgorje što nam se more desiti - dobit ćemo opet privremenog upravitelja, ha, ha
xyxy

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la falcon.75 » Pon vel 02, 2009 10:04 am

Ma na kraju svi mi ovdje seremo i pišemo gluposti,tomu ovaj forum bi i trebao poslužit da

bi svatko mogo iznjet svoje mišljenje,u pravu si al kako da je taj "dingo" baš onaj koji je bio član svih mogućih stranaka u ovom selu a trenutno baš u SDP-u??

Puno je tu činjenica i nepoznanica i uvjek al baš UVJEK će se nać netko mudriji i pametniji koji će reć da vlast u selu nevalja,

Đuro-ako misliš na Bilonića-svaka čast napravio je tj nasuo tj organiziro nasipanje puta do kladavca-moje mišljenje-svaka čast,spojio je kladavac sa selom a većina je pričala DA,AL TAMO JE NJEGOV STAN ZATO JE I NASUO!!

I to je najveći problem babogredaca što se u svemu dobrom što netko uradi ili pokuša uradit za selo traži trik zašto baš to,i sam si reko da je marko preusmjerio bager u svoj dio atara pa si unaprijed potvrdio što sam htio reć...

I zato ja kažem da je teško nać načelnika jer uvjek će većina imat nešto protiv njega koliko god bio dobar i pošten...

Inače u svemu ostalom se slažem sa tobom...

Heh,sad se i ja nasra ko veliki,hehe..
falcon.75

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Pon vel 02, 2009 10:40 am

Pa ima tu istine ali najveća sredstva i dolaze od županije a o poštenju nevridi pričati jer svaki koji dođe na vlast postane kao i svi drugi prije njega.A naravno da se može i mora znati ali za to netreba dingo već se lijepo ZAMOLI i dobiješ uvid u dosta stvari tako da ne pali priča kako "JADNA OPORBA" nema uvid u ništa.A i za ovo rušenj vlasti su bile malo veće igre. Naravno da će metnit osobu iz drugog mjesta jer tako odgovara većini jer da bilo koga iz sela metnu za povjerenika "BABOGRDCI BI SE BOJALI KAKO JE I KAKO ĆE STEĆI" jer poznato je koliko je veliki problem bijo kad je prošli puta Maja bila povjerenica.A naravno da je netko od nekog nešta nasljedijo jer općina nije od jučer ali i dosad je sve to provodito u papirima da se ravnaju linije u sklopu tih 40 sati što imamo pravo ALI do "MARKOVE VLADAVINE" taj buldozer nitko nije vidijo.Logično je da će radit usvojem ataru i donjoj maloj jer kad su SVI dosadašnji načelnici u svojem ataru to radili bilo je dobro ALI sad odjednom to je ZAKONOM zabranito....................
FALKON 2

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika