??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Car01 » Pet vel 13, 2009 10:07 pm

Majstore, čim se taj strašan događaj desi odma selim!!!!
Car01

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Sub vel 14, 2009 10:29 am

Ma kaki seliti već treba ih odma rušiti sa vlasti i nedati da se opet ponavlja greška jer kod nas samo pali skidanje sa vlasti i stalno se biramo itd.i dokazivanje kako su "oni" dobri i pošteni a suprotna strana su lopovi i još šta se nađe nusput na repertoaru riječnika pojedinaca............
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la falcon.75 » Sub vel 14, 2009 11:53 am

FALKON 2 napisao:Ma kaki seliti već treba ih odma rušiti sa vlasti i nedati da se opet ponavlja greška jer kod nas samo pali skidanje sa vlasti i stalno se biramo itd.i dokazivanje kako su "oni" dobri i pošteni a suprotna strana su lopovi i još šta se nađe nusput na repertoaru riječnika pojedinaca............

Opet kakiš........mani se sranja i politike...
hehe.......
falcon.75

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Sub vel 14, 2009 11:58 am

Nema tu mjesta za to već samo kažem surovu Babogredsku stvarnost.........Nažalost koja je prisutna...............
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la falcon.75 » Sub vel 14, 2009 12:17 pm

Uvjek bila i uvjek će bit,nema tu pomoći,nama treba netko kao Fidel Castro
općenito u državi-da bude predsjednik-pa nek se buni tko ima muda...
ovako nikad ništa niti od sela niti od Slavonije niti od države,tko god(stranka koja god)
došla na vlast UVJEK će bit netko pametniji koji će reć da nevalja!!
i TO je naša surova i žalosna stvarnost!!
falcon.75

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mato čivić » Sub vel 14, 2009 2:55 pm

Zato postoji demokracija da razločito promišljamo i na različite načine gledamo na riješavanje problema. Do prijevremene smjene dolazi uvijek kada se ne riješavaju problemi koje treba riješavati i kada izostane komunikacija između ljudi. U takvim situacijama pojedinac dovodi ostale pred svršen čin bez mogućnosti da bilo što predlože.Jer ima ona stara čovjek i magarac su pametniji od samoga čovjeka.
Pa tako i iz ovih naših postova na ovom forumu uvijek nešto možemo novo saznati, pa i onda kada post više govori o onome tko ga piše, nego o onome o kome piše. Svakom je ostavljeno na slobodu da piše što ga je volja, pa kad nezna ništa pametno napisati tada vrijeđa i omalovažava. Nažalost i to je sloboda napisane riječi sviđalo se to komu ili ne.

Zato kad nešto napišemoi bilo bi dobro prisjetiti se što prorok napisa (činimi se da je to citat iz Biblije)"...tako i mi: jedva što smo na svijet došli, a već nestadosmo, ni traga kreposti pokazati ne mogosmo: u zloći se svojoj sasvim istrošismo..."
mato čivić

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Sub vel 14, 2009 3:53 pm

Ma kaki Kastro i njega bi proigrali naši hrvatski političari..........Nama više ni dragi Bog nemože pomoći ili samo dati zabranu svima koji su u politike dosad bili da nemaju pravo pristupa bez obzira na stranku ili nacionalnost. A što se tiče tko je šta to neznam tj to se upravo može pročitati na postovima a za sebe znam da nisam niti sam ikad imo veze sa komunistima i njima sličnima,prvi put sam prišutijo komentar jer ova rasprava nema svrhe ali bi bilo zanimljivo vidit tko je imao crvene knjižice i u kojem smjeru ide njegovo razmišljanje. Dobijo sam komentar da državno odvjetništo je odradilo bez pristanka tadašnje vlasti problem oko suda sa Napretkom iako sad imam informaciju od tadašnjeg načelnika da je država dobila i drugi sud. Pa sad postavljam pitanje u svezi toga komentara da SDP nema utjecaja u državnom odvjetništvu pa me zanima kako je penzioner mogao kupiti poljoprivedno zemljište na natječaju koji je vodijo SDP i plan programa pravijo sin od dotičnog penzionera a zna se da ZAKON kaže da na natječaju nemože i neće se prihvatit ponuda osobe koja je starija od 45 godina?
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mato čivić » Ned vel 15, 2009 10:45 am

FALKON 2 napisao:Ma kaki Kastro i njega bi proigrali naši hrvatski političari..........Nama više ni dragi Bog nemože pomoći ili samo dati zabranu svima koji su u politike dosad bili da nemaju pravo pristupa bez obzira na stranku ili nacionalnost. A što se tiče tko je šta to neznam tj to se upravo može pročitati na postovima a za sebe znam da nisam niti sam ikad imo veze sa komunistima i njima sličnima,prvi put sam prišutijo komentar jer ova rasprava nema svrhe ali bi bilo zanimljivo vidit tko je imao crvene knjižice i u kojem smjeru ide njegovo razmišljanje. Dobijo sam komentar da državno odvjetništo je odradilo bez pristanka tadašnje vlasti problem oko suda sa Napretkom iako sad imam informaciju od tadašnjeg načelnika da je država dobila i drugi sud. Pa sad postavljam pitanje u svezi toga komentara da SDP nema utjecaja u državnom odvjetništvu pa me zanima kako je penzioner mogao kupiti poljoprivedno zemljište na natječaju koji je vodijo SDP i plan programa pravijo sin od dotičnog penzionera a zna se da ZAKON kaže da na natječaju nemože i neće se prihvatit ponuda osobe koja je starija od 45 godina?

Za ljudsku zloću nije bitno kojoj političkoj opciji čovjek pripada to je stvar njegovog karaktera, pa bio on crveni, plavi ili crni.

Očito si stvorio sliku o svemu tome i neželiš vjerovati da nije SDP kriv za Napretkovu zemlju. Da nije tako ne bi ovako pisao o svemu. Nisu ti čak dovoljni niti potkrepljeni dokumenti u kojima je jasno da općine i nije u prilici davati bilo kakvu suglasnost za vođenje sporova oko državnog vlasništva već to u ime države radi državno odvjetništvo. Kada govoriš o nečemo tada se malo potrudi i provjeri činjenice. Pročitaj Zakon o poljoprivrednom zemljištu NN66/01 Izmjene i dopune NN 87/02 koji je tada bio na snazi, a ova odredba o godinama kao prednosti pri kupnji je ojavljena u novom Zakonu NN 152/08 čl.36 i nije 45 već 40 godina. Što se tiče toga tko je što kupio i dali je to moralno možda bi i mogli pričati o tome, ali zakon to nije zabranio. a ako je bilo bilo kakvih nepravilnosti pri sklapanju ugovora to bi ipak trebao pitati državno odvjetništvo koje potvrđuje ugovore i daje suglasnosti na njih. Meni je žao što si povodom ovga razočaran jer tvoji argumenti su samo prema onoj rekla kazala.
mato čivić

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FRIZ » Ned vel 15, 2009 11:43 am

:lol: :lol: ŠTO SI TI FALCON 2 TOLIKO ZAPEO ZA ZEMLJU I KO JE KOME UDIJELIO?
JA VJERUJEM DA ĆE POLA TIH LJUDI KOJI SU KUPILI TU ZEMLJU ILI NEKU DRUGU SVAKAKO BIT PRISILJENI DA JE PRIJE ILI KASNIJE OPET PRODAJU NEKOM TREĆEM.
VEĆ SAM NAGLASIO DA NI HDZ NEMA PRAVOG ČOVJEKA ZA NAČELNIKA A TAKO NI DRUGE STRANKE.SAD ĆE NARAVNO DA KRENE IZNOŠENJEM PRLJAVOG RUBLJA KOJE JE PRLJAVO VEĆ DUŽI VREMENSKI PERIOD.
JA BIH VOLIO DA DOĐE ČOVJEK KOJI NEMA VEZE SA STRANKAMA NA VLAST MADA I JE I TADA UPITNO KOLIKO ĆE TA VLAST TRAJAT.PREVIŠE SE GLEDA SVOJ INTERES TE STOGA NEMOŽEMO NIŠTA NI POSTIĆ.
MISLIM DA JE SRAMOTA ŠTO LJUDI U VLASTI GLEDAJU SAMO SVOJE INTERESE A ZASTUPAJU GRAĐANE KOJI SU IH IZABRALI. :oops:
FRIZ

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika