FALKON 2 napisao:Ma kaki seliti već treba ih odma rušiti sa vlasti i nedati da se opet ponavlja greška jer kod nas samo pali skidanje sa vlasti i stalno se biramo itd.i dokazivanje kako su "oni" dobri i pošteni a suprotna strana su lopovi i još šta se nađe nusput na repertoaru riječnika pojedinaca............
FALKON 2 napisao:Ma kaki Kastro i njega bi proigrali naši hrvatski političari..........Nama više ni dragi Bog nemože pomoći ili samo dati zabranu svima koji su u politike dosad bili da nemaju pravo pristupa bez obzira na stranku ili nacionalnost. A što se tiče tko je šta to neznam tj to se upravo može pročitati na postovima a za sebe znam da nisam niti sam ikad imo veze sa komunistima i njima sličnima,prvi put sam prišutijo komentar jer ova rasprava nema svrhe ali bi bilo zanimljivo vidit tko je imao crvene knjižice i u kojem smjeru ide njegovo razmišljanje. Dobijo sam komentar da državno odvjetništo je odradilo bez pristanka tadašnje vlasti problem oko suda sa Napretkom iako sad imam informaciju od tadašnjeg načelnika da je država dobila i drugi sud. Pa sad postavljam pitanje u svezi toga komentara da SDP nema utjecaja u državnom odvjetništvu pa me zanima kako je penzioner mogao kupiti poljoprivedno zemljište na natječaju koji je vodijo SDP i plan programa pravijo sin od dotičnog penzionera a zna se da ZAKON kaže da na natječaju nemože i neće se prihvatit ponuda osobe koja je starija od 45 godina?
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost