??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la limeni » Uto ožu 03, 2009 10:35 pm

car1

ti si sigurno pop, ne što si pametan ili načitan, nego vidim da tebe nitko ne vuče za nos, izgleda da si iznad svih stranaka i uredno muzeš seljake iz milodara

a ako si mislio na seljačku stranku, tu si posve u pravu. ta stranka je relikt prošlog vremena i na putu je nestanka. arogantni zec je u tu svrhu ko' kec na desetku.

a to što malo seksaš seljake sam čuo bezbroj puta. nije mi jasno zašto ste svi opterećeni seljacima. skrivena zavist? možda. frojd bi to ovako dijagnosticirao -sigurno vas je tata spolno zlostavljao kad ste bili mali.

moj brat je seljak i znam kako mu je fizički i financijski teško, ali to zanimanje ima nešto, a ti se misli što je to jer nikad nećeš saznati.
limeni

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Car01 » Sri ožu 04, 2009 10:20 am

Pa normalno da sam mislio na stranku, to i govorim da je vas seljaka više u toj stranci lako bi vi zeca odjebali, a ovako tko vam je kriv kad se vi seljaci sami između sebe mrzite, ovaj nevoli ovoga onaj onoga, mjesto da ste se ujedinili,a vi se razjedinili i jebiga ovi rade od vas šta oće, a nemoj te se vaditi na zeca to se dizanjem ruku sve riješi pa neka on ide mjeriti numera.
Car01

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sokacbau » Čet ožu 05, 2009 7:36 pm

Kad već imenujete ljude onda morate znati da je gos. Štivić istinski domoljub i 19 godina vodi HSS a ne kao vi komunjare, prvo nezavisni, pa kad je umro predsjednik Tuđman onda socijalistička partija. Trebalo je imati petlje, a sada pjevate od Vardara do Triglava.
sokacbau

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FRIZ » Čet ožu 05, 2009 9:28 pm

:lol: :lol: Ti to vjerojatno misliš na komunjare koje su izdale partiju pa obukli ruho hdz i prodaju demokraciju.A lakve nam koristi i od hss kad se uopće ne zalaže za seljake,već se priklanjaju jačem te ih onda ucjenjuju.Jake mi vjernosti. :shock:
FRIZ

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la limeni » Sub ožu 07, 2009 8:44 pm

Prorok napisao:Ni o čemu ne razmišljam previše, jer ako razmišljam onda me to nekako preplaši!
Čik pogodite tko je pametan ovo izjavio?

plavuša?
limeni

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la pandora » Pon ožu 09, 2009 4:52 pm

šokacbau je idijot što ga ne isključite sa B.G.foruma
pandora

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sokacbau » Sri ožu 11, 2009 11:18 am

Vidiš pandora vrijeme kada ste vi jugoslaveni ušutkavali je za nama, a vaš partijski problem je što jedino slušate vođu ali sjeti se da je vođa umro i jedino živi u tvojim uspomenama, glupane.
sokacbau

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika