xyxy napisao:ako je taj bio-plin toliko atraktivna ideja, eto mu g. Jurila sa suvom lovom pa nek se udruže...
FALKON 2 napisao:xyxy napisao:ako je taj bio-plin toliko atraktivna ideja, eto mu g. Jurila sa suvom lovom pa nek se udruže...
sa ovim se slažem i potpisuje, i riješen problem sela pošto obadvojica želu "dobrobit" selu pa tako mogu riješiti obadvojica svoje probleme
mracni napisao:FALKON 2 napisao:xyxy napisao:ako je taj bio-plin toliko atraktivna ideja, eto mu g. Jurila sa suvom lovom pa nek se udruže...
sa ovim se slažem i potpisuje, i riješen problem sela pošto obadvojica želu "dobrobit" selu pa tako mogu riješiti obadvojica svoje probleme
Pa sa čime se ti slažeš kad nemaš pojma što obuhvaća program bio-plin, prvo riješili bi se govana u selu,drugo mogli bi prodati višak poljoprivrednih proizvoda, treće imali bi korist svi koji su uključeni u program.
Kad već ideš na taj internet otiđi na stranicu " Bio-plin" pa se malo informiraj a ne ovako pišeš gluposti.
Zbog takvih kao ti ovo naše prekrasno veliko selo još uvijek nema sportsku dvoranu.
Čuo sam da je nedavno bio pokušaj dogovora oko gradnje školske dvorane i da nije postignut koncezus za istu, pa zar nije sramota da pojedinci miniraju i najosnovniju stvar koja je trebala davno biti u našem selu.
Sramota !

FALKON 2 napisao:možda bi bilo pomaka,pa da plaćaju "LEGALNO" POREZE u Hrvatskoj a ne da idu u bosnu kupovati a od Iste nam "lijepe naše" traži socijalne pomoći i poticaje možda bi ova država zajedno sa selom i krenila napred, a dotle ......... primite se posla a ne gledati kako i tko šta radi da bi ga mogli okrivljavati za nesposobnosti vlastitog razlučivanja situacije
mracni napisao:FALKON 2 napisao:možda bi bilo pomaka,pa da plaćaju "LEGALNO" POREZE u Hrvatskoj a ne da idu u bosnu kupovati a od Iste nam "lijepe naše" traži socijalne pomoći i poticaje možda bi ova država zajedno sa selom i krenila napred, a dotle ......... primite se posla a ne gledati kako i tko šta radi da bi ga mogli okrivljavati za nesposobnosti vlastitog razlučivanja situacije
Bravo mladi gospodine otkrio si toplu vodu, sad mi je žao što sam te isprovocirao, a kad malo bolje pogledam unazad 20 godina ljudi su išli u mađarsku u kupovinu a sad idu u bosnu, pa i ti ideš kupiti nešto tamo gdje je jeftinije.
Slažem se sa tobom da treba zasukati rukave i raditi samo gdje i za koga,kad ovdje u našoj prekrasnoj slavoniji sve propada.
FALKON 2 napisao:i da u pravu si u svezi kupovine u mađarskoj i čak su i moji dosta često odlazili u mađarsu, ali unazad deset godina odnosno dvanaest od kada sam u sustavu PDV.a nisma ništa kupovao u bosnoj čak sam tri puta prešao granicu i to zbog odlaska u goste
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost