Idemo na izbore !

Stranke, općinska vlast, izbori...

Idemo na izbore !

PostPostao/la sokacbau » Čet pro 25, 2008 3:11 pm

VJEROJATNO ČIVIĆU TI IMAŠ LJUDE A MI BI TI TREBALI POSLATI NOVAC PA DA GA PRAVILNO USMJERIŠ.
sokacbau

Idemo na izbore !

PostPostao/la mato čivić » Čet pro 25, 2008 6:41 pm

Nažalost sokacbau s tobom neželim polemizirati jer tvoj novac i onako nitko nemože usmjeriti nigdje, ali usput budi rečeno nije niti želio niti hoće ti to lijepo radiš u Beču za dobrobit svoju i zajednice u kojoj živiš.

Svrha općinskog čelnika je da usmjeri proračunski novac na pravu stranu i za na projekte koji život znače mještanima koji uplaćuju u proračun, a ne da bi čelnici i oni kojima je okružen živjeli dobro.

Toyoticu xyxy je vrlo dobro napravio dijagnozu koji su to potencijali, resursi i interesi na kojima treba stvarati projekte i njihove okvire za njihovu realizaciju, ne treba izmišljati toplu vodu kada je ona tu samo se treba dobro uznojiti i pozabaviti tim projektima u koje treba uključiti mnogo ljudskih potencijala jer sami bojim se to nećemo moći. Naravno da će biti ugodnije doći lječniku u novu ambulantu ali ona sama po sebi nije garancija bolje zdrastvene zaštite mještana. Taj problem se prvo treba riješiti na državnoj razini, a zatim sve postepeno prenjeti na lokalnu razinu. Samo što je zdravlje nažalost odavno ušlo u sferu komercijale i kapitala i to po onoj koliko para toliko glazbe. Tko ima taj se kvalitetno može liječiti, a tko nema mora moliti svevišnjega da mu udjeli zdravlja da ne mora posjećivati liječnike, ambulante i bolnice
mato čivić

Idemo na izbore !

PostPostao/la sokacbau » Pet pro 26, 2008 5:39 pm

MAJSTORE I GOS. ČIVIĆ JA SAM SLAO NOVAC ZA OPĆINU A VI STE BILI NA VLASTI PA STE ZA TAJ NOVAC KUPOVALI STANOVE U OSIJEKU.
sokacbau

Idemo na izbore !

PostPostao/la mato čivić » Pet pro 26, 2008 5:52 pm

Kao što vidiš sokacbau ja se ne skrivam iza nadimaka. Moraš u svojim konstatacijama biti malo precizniji. Neželim polemizirati sa tobom, a isto tako nastavi živjeti u svojem uvjerenju meni nije niti na kraj pameti da ti ga mijenjam ili utječem na njega.
mato čivić

Idemo na izbore !

PostPostao/la sokacbau » Uto pro 30, 2008 1:13 pm

TI SE ČIVIĆU SKRIVAŠ IZA MATE OMAZIĆA KAO PLAHA SRNA.
sokacbau

Idemo na izbore !

PostPostao/la mato čivić » Sri pro 31, 2008 3:19 pm

....
Zadnja izmjena: mato čivić; Sri pro 31, 2008 3:22 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog:
mato čivić

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika