??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Sri stu 25, 2009 8:45 pm

pa vidim da se kaubojski ponaša, sigurno bude više napravio u leonu i u magicu.......

pa komunista vi ste vladali 45 godina, pa ste opet bili malo na vlasti i u ovoj države i odmah napretku otpustili 400 ha zemlje, pa kada sam vam dao do znanja da se puno više toga zna nego što ste mislili onda se našao rokić(koji je bio zadužen za program raspolaganja sa polj zemljištem u vašem bivšem mandatu) da pokrene proceduru kako se napredak sa izgubljena dva ročišta uknjižio na zemlju u babinoj gredi , sa tim je naša općina dosta oštećena......

a to sa "nabijanjem na kurac" je riječnik našeg načelnika gengija kojim se on koristi u razgovoru sa građanima , bolje rečeno samnom osobno.........
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Sri stu 25, 2009 8:52 pm

žalosno je što nitko nebi trebao ništa vidjeti ni znati, pa bio ja neškolovani primitivac ili građanin babine grede,

iskreno čak sam počeo dobivati simpatije prema sadašnjoj vlasti, ali prema meni se NITKO neće represivno ponašati, ja imam čiste račune, i čist obraz......... što se za današnju vlast nemože reći a predstavljaju se za nešta drugo..........

da je u tome "našem" razgovoru ostao dosljedan tome da ja na svoju ruku nesmijem poduzimati ništa nebi ništa rekao, ali na spomen da bi se moglo desiti da općina dobije tužbu zbog oštećivanja strojeva na tome putu(zbog čega su meni i zabranili djelovanje na svoju ruku) onda je promijenio priču i rekao da po komunalnom zakonu Mi to moramo opravljati, žao mi je ali ja imam riješenje da mi je to zabranjeno........ jer neće taj put koristiti nikome od SDP-ca........
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Čet stu 26, 2009 5:29 pm

ma naša elita će još u birtijama počet skupa piti, ali dati konkretan odgovor neće......... lakše je reći da su svi glupi i da nemaju pojma a oni sve znaju.........
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mustafa » Čet stu 26, 2009 5:53 pm

Jaka je to "elita" kad se skuplja u birtiji, pogledajte samo tko nam je dosad sve vodio selo, nitko normalan i školovan, niko tko ima normalne poglede i zdravo razmišljanje, sve iskompleksirani tipovi i zadojeni nekom trulom politikom, i uvijek je priča da ono što je netko prije njih radio to ništa ne valja. I zato što biramo takvu nesposobnu vlast,( a nismo mi krivi birači jer nemaš što izabrati), kazniće nas sve jer će nam ukinuti općinu, mada normalni ljudi koji se ne bakću politikom nisu ništa krivi zbog toga. Zato nek ih sve skupa i lijeve i desne i one između, bude stid i sramota.
Svim muslimanima Bajram Šerif Mubarek Olsun!
mustafa

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Čet stu 26, 2009 6:25 pm

upravo tako mustafa, jer sve što je napravito to ostaje u selu a dugovi će se otplatiti i ovako i onako, a isti su i jedni i drugi osim što bivši načelnik nije uopće konzumirao alkohol.........
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mustafa » Pet stu 27, 2009 7:27 pm

Da tu je u prednosti bivši načelnik jer je bio svjestan onoga što priča, ovaj sadašnji se uvijek može obraniti da je bio pijan kad je to rekao, mada mu to i nije baš neki izgovor!
A desi i da kad je pijan svašta slaže, pa je tako svojevremeno trebao stići neki greder i autobus a nisam ih još vidio nigdje u selu, pa je rekao da će napraviti rasvjetu na igralištu i to bolju još malo nego na poljudu pa opet ništa, jednostavno voli čovjek pričati svašta a najčešće laži.
Živio drug Gengi!
mustafa

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la komunista » Pet stu 27, 2009 9:15 pm

opet pričate i pišete gluposti!Valjdak se bojite i nije vam drago da Gengi nešto napravi u selu. Sami kažete birači su birali i bolji je pobijedio pa što sad hoćete.Što je prkec i oni prije prkeca napravili za 100.dana.Vrijeme će pokazati ostalo je još 1360 dana pa budemo vidjeli.
Pozdrav građanima drugog reda.
komunista

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Pet stu 27, 2009 9:18 pm

komunista navedi mi jednu stvar koja je glupost a koju sam ja napisao?

e baš tako ste se ponašali i oni 45 godina, nazivali nas seljake građanima drugog reda........

e da a građani su bili 50%/50% ali je prevrtljivi zec privagnijo, tako nemoj ti pričati gluposti da nebi dokraja ispalo po vašem komunističkom načinu da su građani jednoglasno izabrali gengija i ostale........
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mustafa » Ned stu 29, 2009 6:31 am

Komunista nisu to gluposti što mi pišemo nego je to jednostavno istina, a istina vas najviše i boli. No komunisti su naučili samo na svoju verziju istine dok druge strane ne postoje.
Seljake i selo ste uništavali 50 godina i niste uspjeli, dobro znamo svi da ovo selo živi od poljoprivrede prema tome pomozite seljacima a ne još im otežavate život.
mustafa

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika