mracni napisao:mato čivić napisao:
Mracni dobro si informiran. ostalo neželim komentirati i polemizirati!
Gospodine Čivić možeš li komentirati što se desilo između zamjenika načelnika "Rokića" i Martina Babića?
Dali to izkazuju ljubav; HSS i SDP u ostvarivanju privatnih interesa ?
Šta se dešava sa koncesijom za pogrebne usluge? Kako možete namještati poslove svojim stranačkim poslušnicima ?
Pokvarenostima nikad kraja!
FALKON 2 napisao:Gospon Mato a koji je to posao našeg donačelnika s obzirom da se to desilo gotovo na kućnom pragu koalicijskog partnera Babića? Iako u mojem slučaju tu su OBADVOJICA se igrala pjetlića da dokažu nešta a sada šta to je već druga priča koju bi mogli smao njih dvojica ispričati, e sada ako je način komunikacije na razini SDP-a koju sam ja doživio prije godinu dana od načelnika e onda me i ne čudi da je došlo do "koalicijskih" razgovora šakama..........
S obziom na događaje da se čisti kanal koji je polavio čevatovo došlo je danas do problem jer do pojave bagera nisu bili obavješteni oni (donja mala) kojima se bager djelovati po numerima, pa je bilo opravdanje da je obavijest dostavita ...........ALI DA samo nakon dva sata poslije toga razgovora sa našim vlastodršcima i to sa datumom 1.12.2010, a dostavito je na današni dan (nek ostane zabilježeno za svaki slučaj da nebudu opet moje dječje priče) .
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost