??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FRIZ » Ned lis 07, 2007 7:47 pm

:cry: :shock: Pa ljudi ovdje se radi o životu jednog djteta a danas sutra možemo se i mi sami naći u takvoj situaciji da nam treba pomoć te vrste.Mislim da ta udruga žena nebi trebala da ima politički motiv u ovakvom slučaju, a ako pak ima nek je na čast i obraz.

Obično se kaže da plod nepada daleko od stabla pa tako ako je šefica udruge hdzeov član onda su dva i dva čist račun gospodična babogretka. :lol: :lol: :idea:
FRIZ

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la babogretka » Ned lis 14, 2007 3:22 pm

a de nemoj mi to kast!!!!!!!!!!
babogretka

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la babogretka » Čet lis 18, 2007 8:35 pm

hej bila sam na koncertu (nastupala sam) skupljeno je samo od karata 82500kn tj ljudi je bilo 2750 i još mnogo moramo skupiti............. :)
babogretka

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Mato petričević » Sub lis 27, 2007 11:55 pm

Pothvat koji je mira sa svojom udrugom odradila u koji su se fala bogu uključili i drugi je veličansven pa nek kaže tko god što hoće
Mato petričević

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Karikare » Pon vel 11, 2008 8:36 pm

babogretka napisao:baba šumom djed drumom, tako i vi..... mislim da ste imalo fer ovdje bi govorili o budućnosti i sadašnjosti, a ne o prošlosti... gledajmo ljudi na budućnost... pa nije vrag da se vi sad tobože svađate o izborima, bilo pa prošlo... zna se je pobjedio, a nije ni sdp bio daleko... iako bi voljela da nije niko..... ajd bilo pa prošlo nećemo više o tome. ima drugi problema a ne izbori, kad će mo dobiti toplice ajde prodane duše da čujem.... osim čivića on nije prodana duša...
Karikare

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la drusa » Ned vel 17, 2008 8:43 pm

Dali netko može odgovoriti kako je prošo natječaj za knjižničarku? Koliko ja znam rezultati natječaja su trebali biti 11.02. a nitko ništa ne govori i opet su krenile političke špekulacije.... Kažu ako Đurđica Andrina bude jedina prijavita da će se natječaj poništit. Koliko tu ima istine?
drusa

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la hopret » Pon vel 18, 2008 12:23 am

Pa nije luda ostaviti posao u školi i preći u seosku knjižnicu, upropastit će si ljeto,a i smanjiti plaću
hopret

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika