??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mato čivić » Čet tra 24, 2008 8:13 pm

Da li se netko sjeća datuma 09.05.2007. Što se tada dogodilo ? Po prvi puta si je poglavarstvo zadalo datume i rokove u pogledu projekta izgradnje aukcijske dvorane i to ovim redom ( ovo je citat sa mojega bloga):

idejni troškovnik do 25.05.2007.

odluka o promjeni plana i izradi analiza do: 15.06.2007.

rok za izmjenu prostornog plana 15.09.2007.

projektiranje 15.10.2007.

dobivanje potrebnih dozvola do 01.03.2008.

financijska konstrukcija od 25.05.2007.-01.06.2008.

izgradnja do 25.05.2009.

Ovo je za sada plan koji si je zacrtalo poglavarstvo naše općine za što smatram da je sve predugo, a za neke stavke kao što je izmjena prostornog plana i preoptimistično.

Koji je danas datum ? Što je od ovoga ostvareno ? Mislim samo idejni troškovnik.
mato čivić

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Mato petričević » Sub tra 26, 2008 11:40 am

:P :lol: SAMO JEDAN DOBAR POKUŠAJ I NIŠTA VIŠE -- SRAMOTA!!!!

:oops: - DA LI ĆE SE NETKO ZBOG TOGA?

:) - A NETKO ĆE SIGURNO!

:?: ZAŠTO JE NA PROSLAVI DANA OPĆINE BILO NAKO PUNO LJUDI?

:shock: DA LI JE NETKO.

:roll: DA DA DA DA

:arrow:jedna narodna kaže ::: "OBEĆANJE LUDI RADOVANJE"

:?: tko je obećao a tko je lud? :?
Mato petričević

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Mato petričević » Pet svi 30, 2008 11:55 pm

:arrow: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:oops: :oops: :oops: :oops: :?:

ŠTA BI REKO DRUG STALJIN - pa vi ste mi uzori, ali ja sam amater.

:arrow: ŠTA JE TO S L O B O D A ,govora, pisma razmišljanja,

IPAK ĆE OVO SELO UMRIJETI
Mato petričević

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sponge bob » Sub svi 31, 2008 1:13 pm

Zar vas ista vise moze iznenaditi od sadasnje vladajuce garniture?!Bitno je da su sinoc na općinskom vijecu izglasali sami sebi dnevnice za buduca sastancenja vijeca u iznosu od 200 kuna.Ne daj Boze da ista rade besplatno,jos ce izmislit da im se plati i za svaku izgovorenu rijec dok budu vijecali, ti silni pametni i sposobbni umovi.Nas nacelnik financira novcem nas poreznih obveznika županjski privatni teniski klub.Razbacuje se na sve moguce strane,lovačko drustvo sa dvadeset tisuća kuna,NK Šokadija 200 000 kn,a da ne spominjem blamazu sa privatnim racunom fizičke osobe,donedavne predsjednice Udruge žena,kao nije se odmah znalo kakav je to racun.Da nije tragicno bilo bi smijesno. :cry:
sponge bob

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mato čivić » Sub svi 31, 2008 8:29 pm

nije samo u pitanju 200 kn za sjednice vijeća već se tu radi i o 150 kn za svaku sjednicu članovima poglavarstva + 100 kn za prisutnost tih istih članova na općinskom vijeću. Zatim su još izglasali i 100 kn za svaku sjednicu odbora članovima odbora. isto tako se spremaju i prodati plinsku mrežu u trenutku kada se govorka kako će cijene plina kao i ostalih energenata poskupiti, a samim time i zainteresiranost za koncesiju raste. I takvom radu u interesu "sela" nikada kraja. Detaljni izvještaj sa sjednice će usljediti uskoro kada dobijem odluku o pokušaju prodaje plinske mreže. Zatim se tu radi i o aneksu ugovora sa VIBROBETONOM za asfaltiranje pristupne ceste na Sajmištu i to za čak čini mi se 24%. Da to nije možda spoj ceste sa AGROPLODOM? Tome nikad kraja.
mato čivić

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sponge bob » Ned lip 01, 2008 4:51 pm

Samo me jedna stvar zanima.Te ljude koji sada vladaju i harače tim jadnim općinskim proračunom i koji ce nazalost i uspjeti prodati sve sto se jos prodati moze, izabrali smo upravo mi BABOGREDCI.Znaci kako smo mi sami krivi za to sto se dogadja.Tu pomoci nema,niti ih se na bilo koji nacin moze sprijeciti.
sponge bob

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la xyxy » Ned lip 01, 2008 6:09 pm

Samo me jedna stvar zanima.Te ljude koji sada vladaju i harače tim jadnim općinskim proračunom i koji ce nazalost i uspjeti prodati sve sto se jos prodati moze, izabrali smo upravo mi BABOGREDCI.Znaci kako smo mi sami krivi za to sto se dogadja.Tu pomoci nema,niti ih se na bilo koji nacin moze sprijeciti.

1. Narod ima vlast upravo onakvu kaku i zaslužuje.

2. Pogledom u statistiku prihoda gradova i regija, te usporedbom s izabranim političkim strankama, može se uočiti pravilnost da desnica (HDZ u ovom slučaju) vlada u ekonomsko siromašnijim gradovima i regijama.

Oba ova uvjeta su zadovoljena i u babogredskom slučaju.

Nažalost, nalazimo se u začaranom krugu gdje nam ovakva lokalna vlast ne može osigurati nekakve perspektive, a bez općeg ekonomskog i intelektualnog napretka nema ni razumnog boljitka prilikom glasova, tako da....

Ja sam za to da svi oni koji participiraju nekoj dužnosti (pogotovo vatrogasci) dobiju neku naknadu. Stoga, naš glas mora biti uperen na povećanje odgovornosti i traženja opravdanja za obnašanje izabranih dužnosti...
xyxy

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sponge bob » Ned lip 01, 2008 9:56 pm

Djelomicno točno.HDZ još uvijek vlada u županijama gdje su se najduže odvijala ratna razaranja,to je takodjer bitno napomenuti.U zupanijama gdje rata nije bilo HDZ je oduvijek na margini i tesko da ce ikada doci na vlast,pa cak i u nasem glavnom gradu imaju poteskoća iako se trude svim silama doci na vlast.Babina Greda je imala nesrecu da je ponavljala lokalne izbore bas prije parlamentarnih i da su hadezeovci bili u jeku kampanje pa su usput svratili i do nase Grede te uspjeli podizat i one glasače koji nisu ni planirali glasovati.I tako zanaseni misleci da biraju Sanadera za babogredskog nacelnika dobiše gospodina koji ce nas odvest u totalnu propast.Sve je to splet nesretnih okolnosti.
sponge bob

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mlaka-b.g. » Pon lip 02, 2008 8:24 pm

politiku ne podnosim ali kada cujem tko upravlja selom "sve skolovani ljudi-sretni smo ako je itko od njih vidio bar srednju skolu".sponage bob je dobro rekao da nije tragicno bilo bi smjesno...

zar mi u selu nemamo nekoga tko ima fakultet ili bar cerverogodisnju skolu bar da zna pisati i citati,govoriti knjizevno a ne kao neki u opcini cisto seljacki....a sta cemo kada ti koji imaju skolu su i pametni pa nece da sa seljacinama imaju posla"a nas vjecnici nebi vidili zagreb da ih ovi iz HDZ(lopovi) nisu odveli, vjerovatno prisilom jer tesko konji idu iz svoje stale...
mlaka-b.g.

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Mato petričević » Sri lip 04, 2008 9:39 pm

:arrow:

:arrow:

:arrow: NAROD ZASLUŽUJE VLAST KAKVU SI SAM IZABERE - a da nisu u stanju napravit dobar izbor to se vidi iz priloženog....

:?: zašto ljudi misle da ako netko """ima novaca""" i da je pametan, pa im je odmah i simpa, ili on puno radi pa je dobar čovjek,

jedna narodna kaže- "ne zna udo po čemu je ludo"

Tu pomoci nema,niti ih se na bilo koji nacin moze sprijeciti.

E PA BOGAMI IMA I MOŽE SAMO SE SVI BOJE NAČELNIKA DA ĆE IH ISPIČKATI PA NE BI.

:roll: nije samo u pitanju 200 kn za sjednice vijeća već se tu radi i o 150 kn za svaku sjednicu članovima poglavarstva + 100 kn za prisutnost tih istih članova na općinskom vijeću. Zatim su još izglasali i 100 kn za svaku sjednicu odbora članovima odbora. isto tako se spremaju i prodati plinsku mrežu

:arrow: A ŠTA BI SA NAŠIM NOVCIMA KOJE SMO UPLATILI KAO INVESTITORI ZA IZGRADNJU PLINSKE I VODOVODNE MREŽE

:!: Sajmištu i to za čak čini mi se 24%. Da to nije možda spoj ceste sa AGROPLODOM? Tome nikad kraja.

:roll: SVEMU DOĐE KRAJ..................................

:shock: :shock: :shock: a da ne spominjem blamazu sa privatnim racunom fizičke osobe,

A ŠTA RADI DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO - i revizija jedinica lokalne samouprave

Embarassed - DA LI ĆE SE NETKO ZBOG TOGA?

Smile - A NETKO ĆE SIGURNO!

Shocked DA LI JE NETKO.

Rolling Eyes DA DA DA DA

P O N A V LJ A M

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:oops: :oops: :oops: :oops: :!:

:?: ŠTA NAM RADE POGLAVARI??????????????????????????
Mato petričević

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika