Iz pouzdanih izvora sam saznao;
Zamjenik načelnika Željko Kopić (Rokić); zaposlio svoju ljubavnicu u općini, zbog koje je njegov brak u raspadu, prima plaću, a nesposoban je napisati jednu odluku koju je općinsko vijeće donijelo još prije 8 mjeseci, cijeli dan sjedi u birtiji.
Načelnik Josip Krnić ; udomljava stranačke kolege kroz zapošljavanje,smjenjuje žene koje služe stare i nemoćne te upošljava stranci privržene žene, pokušao je i kroz koncesiju za pogrebne usluge namjestiti posao NN osobi, točnije mužu Marije Frizerke, svakodnevno je pijan i sjedi po birtijama.
Ovo su neki od razloga zbog kojih će najvjerovatnije doći do raskida koalicije HSS-a i SDP-a.
Nije mi jasno kako su si tako pošteni i vele vrijedni ljudi dopustili takvu blamažu, za iste takve stvari su nedavno napadali Marka Mrkonjića ( Prkeca), zbog nazovi sukoba interesa su smjenili Matu Stojanovića (korinog) koji ih je držao na vlasti 4 godine ,( vrijeme načelnika Tune Omazića ).
Sve su to kaže; moj izvor "SOCIJAL DEMOKRATI" kako sebe nazivaju,pa nabraja redom; Josip Krnić - zaposlen i supruga radi; Želja Todorov- zaposlen i supruga radi;Antun Omazić - radi i supruga zaposlena i da ne nabrajam sve koje je naveo, uglavnom SDP- ovci u vrhu stranke Babina Greda koji govore o socijali su zbrinuli sebe i svoje obitelji.
Žao mi je što moram ovako pisati, ali zaboli me srce kad dođem u svoje rodno selo, da slušam ovakve priče.