giljazov1988 napisao:eo...ja samo zelim reci, na temelju vijesti na pocetnoj stranici, mogu zaključiti da će stipendije ove godine dobiti, svi oni koji su upisali novu akademsku godinu i dobivali stipendije prosle godine, jednostavno nemogu vjerovati da se drugim ljudima uopće ne pruza sanse da dobiju tu stipendiju. prosle godine je receno da ce se pomagati djecu siromasnijih obitelji, a pogledajte kog stipendirate, djecu imucnih obitelji...zalosno je da ja kao diplomirani prvostupnik, sve godine redovno dao, i da ja po nasim općinskim ocima nisam dovoljno dobar za tu stipendiju, sramotno, nemam čak ni sanse boriti se za nju, a da ne govorim kako je prošle godine na nepošten i neprofesionalan način donesen natječaj za stipendije....sramota, nesposobnost i neprofesionalnost u našoj općini...
Poštovana mlada gospodo, prije svega čestitam Vam Božić i želim vam sretnu novu 2011.godinu.
Čuo sam i ja dosta o famoznom pravilniku za dodjelu stipendija od strane općine Babina Greda, i kako moj izvor kaže; Pravilnik je napravljen tako da tko dobije prve godine stipendiju,miran je za dalje školovanje (najmanje 3 godine, dok su ovi na vlasti ).
Čuo sam da ove godine nije niti bio natječaj , nego su produžili ugovor o stipendiranju svima; "Jer su upisali drugu godinu".
"Čisto partijsko nagrađivanje"
Isto tako sam čuo da je samo jedan vijećnik na sjednici vijeća ukazao na nepravilnosti po pitanju pravilnika i dodjeljivanju stipendija studentima.
Dali je moguće da od toliko školovanih i mladih ljudi u tom vijeću općine, iskače samo jedan pošten i iskren čovjek.