od naših mjerodavnih u općini očekivati nešto u vezi informatike je čista iluzija, ti ljudi nemaju osnovno znanje i svijest što znači i može koristiti informatizacija
uostalom, financijsku potporu nisu dobili ni puno važnije (uvjetno rečeno) seoske potrebe i molbe
selo je nekad imalo službene web stranice http://babina-greda.hr/ koje su totalno zamrle, ja sam se ponudio besplatno održavati ih (jer mi je to hobi ustvari) i po potrebi općine vršiti povremeni update - ni to nije prošlo
kako se zanimam za babogretsku povjest, i s nadanjem da bi se posredno uvukao u crkvene arhive, ponudio sam svojevremeno našem svećeniku besplatnu izradu weba naše župe ili sl., njegov odgovor je bio - a kog to još zanima
naše selo je kao i u svemu i kao i uvijek - prilično zatucano, zadrto, nepovjerljivo, ali ima potencijale i snagu i kad nešto krene, onda lako sustigne druge
informatička budućnost ovog sela zasigurno nije na meni, starom i samoukom igraču, no problem je da sam rado nudio pomoć onim dečkim koji su to tražil, ali svi bi brzo odustajali, dapače, ne poznam nikoga tko je napredovao više od game ili word aktivnosti
zbog toga ova wirelles akcija nema šanse, komu ili čemu