psihičko zlostavljanje učenika

PostPostao/la drusa » Pet stu 30, 2007 12:19 am

Šokačkoj svinji? ako ti imaš nešta protiv šilje nemoj šokce mješat u to. nisu ni ostali nastavnici sjajni i bogom dani a nisu šokci.
drusa

PostPostao/la Narcisa » Pet stu 30, 2007 6:16 pm

MMM napisao:Završila sam osnovnu ovdje u gredi i nemogu poreći da svaki nastavnik ima svoje ljubimce al isto tako nemogu ni reći da je netko od ostalih učenika morao zbog toga ispaštat.Što se tiče šilje on mi je uvjek ulijevao strah u kosti al zbog toga sam se uvjek trudila da budem još bolji učenik,i vjerujem da on nitkog ne tuče a ako i je onda je to sigurno sa razlogom,pa šta bi jedan nastavnik trebao učinit dopustiti nekakvom razmaženom derištu da mu se penje po glavi ili dopustit da dolazi u školu sa nožem ili kakvim drugim oružjem kao što se dešava po njemačkoj i drugim zemljama.

-draga moja, iz ovog što si napisala vidi se da si još prebalava da bi uopće sudjelovala u ovakvim raspravama. Dijete drago, ne samo da se priča da je udarao djecu, nego sam ja to svojim očima gledala malo-malo u svom razredu, a i bilo je svašata još, jednom malom je razbio lice i naočale na njima pa se stari dolazio obračunavati s njima. Udarati tuđu djecu se ravna sa psihičkim poremećajem, ne možeš ti u školi udarati djecu, niti kao takav uopće raditi u školi, postoje razne mjere kažnjavanja i dovođenja djece u red,, dakle ocjene, udaljivanje s nastave, razgovor s roditeljima i razrednikom, i čemu vam služi pedagog u školi,također su tu i ukori i opomene.... ne miješaj se u stvari o kojima nemaš blage veze, trebao je tebe jedan dobro isprebijati ili podići za uši 1m u zrak pa bi sad šutila,,,,-omg- stupid fuckin' kids... :roll:
Narcisa

PostPostao/la Narcisa » Pet stu 30, 2007 6:19 pm

drusa napisao:Šokačkoj svinji? ako ti imaš nešta protiv šilje nemoj šokce mješat u to. nisu ni ostali nastavnici sjajni i bogom dani a nisu šokci.

istina,ispričavam se. Bilo je to u naletu bijesa :wink:
Narcisa

PostPostao/la Narcisa » Ned pro 02, 2007 6:29 pm

to što ti glupačo mala retardirana nisi imala problema ne znači da nitko drugi nije imao, i nije sigurno problem u meni,jer ja se ponašam sasvim normalno,dapače, najbolja sam u razredu i svi ostali profesori to kažu,osim onih 3-4 koji me uzimaju na zub, i to ne samo mene. Osim što sam mirna na satu, ne pričam, pratim nastavu, učim redovno,redovno se prva javljam za odgovaranja, odlična sam učenica,ne bježim s nastave, svakog profesora pozdravim uvijek,čak i one koji to nisu ni najmanje zaslužili. Nisam ovdije da širim tračeve, vjeruj mi da ni glupači poput tebe nebi htijela poželjeti nešto ovako, tako ni jednom djetetu, nisi nikad povraćala od straha od nekih nastavnika,svaki dan prije škole plakala i išla po doktorima zbog takvih stvari, zato se i ne javljaj.Ne seri da nitko nije potvrdio,vjerojatno još nisi bila ni u planu kada je provodio teror po školi, ajde šta se uopće raspravljam sa idiotkinjama poput tebe? Ne vidiš dalje od svog nosa, a mogu mislit da ti ni jedan nastavnik nikad ovako nešto nije napravio ili reko kao što su meni konstantno,probaj se postavit u položaj da tebe jedan od nastavnika 3 puta ošamari i to znaš kako pred cijelim razredom (ovaj put nisam ja bila u pitanju već prijatelj iz razreda) i to samo zato što nisi znao odg. na pitanje. Za takve stvari postoje jedinice a ne šamaranje. Get a life child bwahahhhhhhaaahhaa
Narcisa

PostPostao/la FRIZ » Ned pro 02, 2007 9:26 pm

:lol: 8) Ja se takođe protivim teroru u školi ali se takođe protivim i vrijeđanju ljudi. U tvom slučaju Narcisa šta su tvoji roditelji preduzeli da se tvj slučaj riješi a kad kažeš 3-4 profesora ili nastavnika tada je to već skoro polovica koja ti predaje.Onda bi se čovjek trebao zapitati gdeje leži problem.

Samo me interesuje šta su tvoji roditelji radili radili i šta su poduzeli po tvom slučaju :cry: :shock:
FRIZ

PostPostao/la drusa » Pon pro 03, 2007 2:29 am

Šiljo je u našem selu kao npr. Ćiro ili Thompson. Polovica je na njegovoj strani, polovica protiv njega. a malo je neutralnih. Moja iskustva s njim su jako dobra i što se mene tiče ne mogu reći ništa protiv njega. a ovi koji imaju, vjerovatno su u pravu. A činjenica je da je on ostavio dosta traga u selu (KUD, Konji Bijelci, Udruga Šokadija, knjige itd.) sviđalo se to nekom ili ne.
drusa

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Trač