Postao/la panonski_vuk » Uto tra 24, 2007 3:31 pm
Vječita tema mladi i stari. Uvijek je bilo i biti će samo svi zaboravljaju ili se ne žele toga sjetiti, a to je mladi će isto tako biti stari, a stari zaboravljaju da su bili mladi. Niti maldi mogu bez starih jer su nagli, nestrpljivi i sve rade više srcem nego glavom, niti stari mogu bez mladih jer im upravo nedostaji te žustrine što daje mladost. Što se tiče sportske dvorane, dječjeg vrtića i da negovorim što još ne to je ipak stvar u Babinoj Gredi samo političkih prepucavanja. Doveli smo se do toga da nema kontinuiteta. Zaboravlja se da je netko nešto pokrenuo i da to kada dođeš trebaš nastaviti jer to nije pokrenio niti Marko niti Janko već je to ,bar ja tako mislim, pokrenila Općina Babina Greda. Vlasti tj. stranke se smjenjuju na vlasti i uvjek na svaki dokument se stavlja, opet bar se nadam, žig općine Babina Greda. Pojedinci i to jedni te isti uvjek negiraju i pljuju po onome što je netko prije njih napravio pa bilo to dobro ili loše samo da nije to od njih već sam samo ja bogom dan da znam raditi i napraviti, a svi ostali su budale i bezveznjaci ili kako ih već nazivaju. Dok to ne promjenimo nema napretka, a to promjeniti može slažem se očito samo mlađa generacije ne opterećena prošlošću.