Idemo na izbore !

Stranke, općinska vlast, izbori...

Idemo na izbore !

PostPostao/la pandora » Pet sij 16, 2009 4:42 pm

Bivše komunjare u nas ZNA SE tko su bili ,a današnje komunjare ne ZNA SE kao tko su.Dovoljno je da se usporedi,tko zabranjuje pjesme ,tko otima na očigled narodu.

Nije bitno jesi završio ikakvu školu ,bitno je da si politički podoban i možeš zastupati interese 4262.stanovnika.

I onda se pitate tko su komunjare,isti k----.drogo pakovanje.
pandora

Idemo na izbore !

PostPostao/la pandora » Pet sij 16, 2009 10:11 pm

Rugo se zec magarcu da ima duge uši.

A ti šokacbau molimte šuti bar ti nemaš kom što reći gori si od svih kako ti kažeš komunjara.

Sramota si za familiju a i za ovo naše kako god selo.
pandora

Idemo na izbore !

PostPostao/la šokac_bg » Sub sij 17, 2009 12:22 am

znamo tko su bili bivši komunisti... ilija andrin, omazići, gabričini, sami, želja todorov... uglavnom sve školovani ljudi. a sad imamo prkeca sa 6 razreda i knjige od sedmog, maju m... frizerku(između ostalih i najškolovaniju-čast izuzecima,gule), iliju sukija bravara za auta, želju švabu i kolovrata najveće umove našeg sela.... onda ima tu i stari komunista koji to "više nisu" iva petro, marušan, delić... oni su u hdz-u vjerovatno iz ljubavi prema gore navedenima. A šokac bau će vjerovatno biti budući načelnik ako mu je dosije čist(a i ne mora biti)
šokac_bg

Idemo na izbore !

PostPostao/la sokacbau » Sub sij 17, 2009 3:50 pm

Imenjače u potpunosti te pdržavam, svaka ti je na mjestu.
sokacbau

Idemo na izbore !

PostPostao/la sponge bob » Sub sij 17, 2009 10:00 pm

Eto vidite kako nakon nekog vremena svi dođemo na isti zaključak,i komunisti i hadezeovci.Ja osobno protiv navedenih osoba nemam ništa protiv,ali smatram kako je ova"intelektualna elita" u svakom pogledu pogrešan izbor za bilo kavo upravljanje vezano uz općinu i uopće političku scenu.Bilo bi mi nekako lakše da znam da me kradu visokoškolovani ljudi,kod nas obrnuto što veća funkcija manja škola.Dokle god je ovakva situacija ovo će selo biti čista lakrdija ,a mi obični lakrdijaši.
sponge bob

Idemo na izbore !

PostPostao/la gorski tić » Sub sij 17, 2009 11:55 pm

čiča anto kolovrat je pravi čovek vidim da ste ga spomenili nemoš protiv čoveka ništa reć
gorski tić

Idemo na izbore !

PostPostao/la pandora » Ned sij 18, 2009 10:48 am

ćovek vodi ga kući ako ti je dobar.
pandora

Idemo na izbore !

PostPostao/la gorski tić » Pon sij 19, 2009 12:24 am

jedino što neide u pandoru ali zato ide u prave birtije i prenosi svoje znanje i iskustva na mladje generacije eh da je takvih ljudi u ovom selu više

u ovom selu niko nevoli pametne ljude
gorski tić

Idemo na izbore !

PostPostao/la sponge bob » Pon sij 19, 2009 3:46 pm

Mislim kako sad već malo pretjerujete,šta sad trebamo blebetat o ljudima kao najveće tračare.Neki od tih ljudi uopće nisu nekvalitetni niti loši ali problem je u neškolovanosti.Smatram da čovjek koji vodi selo i njegovi najbliži suradnici MORAJU BITI fakultetski obrazovani ili u najmanju ruku VŠS.Nažalost oni to ne žele,a niti hoće prihvatiti.Također ne mislim ni da bi ljudi kao Zec iz HSS-abili bolje rješenje,znači i u tom se žitu može naći kukolja,ali optimistično mislim da se u Gredi može naći pet kvalitetnih i školovanih ljudi koji bi u svakom slučaju bili bolji izbor od sadašnje garniture.A ovima bi bilo pametnije da se svako vrati svom prvotnom zanimanju,možda bi privreda malo živnula,spasili bi nas od recesije.
sponge bob

Idemo na izbore !

PostPostao/la gorski tić » Uto sij 20, 2009 12:02 am

pa može neko selo vodit sa osnovnom bolje nego netko tko je fakultet završio sa 2?!!!!!!!!!!!!!!!!!
gorski tić

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika