SMRT POLITIČARA

Stranke, općinska vlast, izbori...

SMRT POLITIČARA

PostPostao/la Mato petričević » Ned tra 29, 2007 11:38 am

VENI VIDI VICI

Iskrena sućut povodom smrti, Ivice Račana

svima koji osjećaju gubitak....
B I O J E
jedan od rijetkih dosljednih političara,

svojim životom pokazao da:
- vrijedi imati cilj
- uvažavati sve
- "čovjek" može sve što hoće, ako hoće.

Mato petričević

SMRT POLITIČARA

PostPostao/la panonski_vuk » Pon tra 30, 2007 9:28 am

Čudan je ovo svijet. Moraš umrjeti da bi te znali cijeniti. Slušajući izjave povodom smrti predsjednika SDP-a Ivice Račana od čelnih ljudi HDZ-a zapitaš se dali je moguće da su ti isti ljudi do jučer tog istog čovjeka nazivali ljenčinom, nesposobnjakovićem i već koje kakvim pogrdnim imenima. Nemogu vjerovati da je iz njihovih usta izašla zasluga Ivice Račana za stvaranje Hrvatske države, a do jučer je bio izdajnik i zagovornik nove Jugoslavije. Zaista čudan fenomen današnjeg društva.

MORAŠ UMRJETI DA BI TE ZNALI CIJENITI ! Pitam se dali to zaista ima smisla. Čovjek je čudna nadasve biljka.
panonski_vuk

SMRT POLITIČARA

PostPostao/la panonski_vuk » Pon tra 30, 2007 9:34 am

Mato petričević napisao:
VENI VIDI VICI

Iskrena sućut povodom smrti, Ivice Račana
svojim životom pokazao da:
- vrijedi imati cilj
- uvažavati sve
- "čovjek" može sve što hoće, ako hoće.

Otišao je političar koji je uspio dokazati ono što je zagovarao cijelo vrijeme da vlast možeš izgubiti ali obraz moraš sačuvati i sa tim se nikada nije kockao niti je pregovara o tome. Svaki čovjek ima svojih mana i propusta ali Ivica Račan se dokazao kao pošte, moralan i mudar čovjek osjetljiv na maloga čovjeka i zbog toga mnogo puta izvrgnut burnoj ktitici onih koji su mislili da je običan čovjek samo ovca za šišanje a da su oni bogovi i nedodirljivi.

Neka mu je laka Hrvatska zemlja!
panonski_vuk

SMRT POLITIČARA

PostPostao/la Tamburas » Ned svi 06, 2007 1:20 am

zjmilic napisao: O MRTVIMA SVE NAJBOLJE!!!Svim bivšim i sadašnjim transformiranim komunistima moja sućut!!!

Tako se trebo izrazit sućut i kad je Tuđman umro. Zar je od njega moglo bit većeg "transformiranog komuniste"? Zapravo on se nije ni transformiro, uvik je osto veliki komunista. A nije on sam u HDZ-u. Zapravo vi u HDZ-u su sposobniji od svoji učitelja, stari komunista. Vi znaju daleko bolje krast i varat.
Tamburas

SMRT POLITIČARA

PostPostao/la xyxy » Ned svi 06, 2007 2:10 pm

komunizam i anarhija su dvije buduce ideologije koje ce morati biti uspostavljenje, inace smo i mi i planeta u kurcu....

hm, imao sam bolje mišljenje o tebi
xyxy

Sljedeće

Vrati se na: Politika