??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la luda patka » Sri sij 28, 2009 8:01 pm

Napokon neko pametan da kaze istinu koje sta napravio u selu i za selo!!!!!! :oops: :twisted: :evil: :idea: :roll:
luda patka

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sepavi parcov » Sri sij 28, 2009 8:18 pm

Pitanje za Omazica :evil: Mirka Stivica :twisted: Pavu Barica :twisted: i ostale dali se B.Greda natjece za Ginesovu knjigu rekorada zajedno sa Osijekom po pitanju rusenja vlade u selu???????????????????????????? :roll: :lol: 8) :evil: :twisted: :roll: :wink: :cry: :oops: :P :x :shock: :D :) :( :o :lol: 8) :?

LJUBI ZEMLJU NA KOJOJ SI NICO A SA PRAGA DA SE NISI MICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sepavi parcov

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sponge bob » Sri sij 28, 2009 9:17 pm

Nakon tih kapitalnih ostvarenja našega načelnika,uređenje linija i umjetnog osjemenjivanja krava naše selo je krenulo nevjerojatnom brzinom prema boljitku.Pozitivni učinci ta dva nevjerojatna projekta vide se na svakom koraku,selo naprosto što ne eksplodira od euforije i naglog poboljšanja.Šuška se po Zagrebu da Bandić šalje svoje savjetnike da pokušaju od gospodina načelnika pokupiti nekakav savjet koji bi on mogao uspješno iskoristiti i na ovogodišnjim izborima jednostavno pregaziti konkurenciju te opet premoćno zasjesti u gradonačelničku fotelju.Dobre se vijesti šire brzinom svjetlosti pa sam tako čuo da i Obama šalje svoje agente da i oni pokušaju istražiti taj fenomen ali malo kasne agenti moraju svladati babogredski naglasak,ne bi bilo fora da ih odma prokuže.Svaka mu čast šta nam čovjek napravi u ova tri-četiri mjeseca,ma šta bi tek bilo da je na vlasti bio cijeli mandat!?
sponge bob

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la falcon.75 » Sri sij 28, 2009 9:38 pm

Hehe,a jebate pa ti imaš bolje veze već CIA i FBI zajedno,sigurno je Obama tebe zvao da te pita za savjet..hehe..

A kad si već tak dobro obavješten,informiran,učen itd.ajd,molim te odgovori mi na ono pitanje koje sam postavio?

Oš nam ti dovest Obamu?hehe...
falcon.75

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sponge bob » Sri sij 28, 2009 10:23 pm

Pa to ti je povezano,pored takvog načelnika moramo i mi seljani biti sposobni.Ne mogu se ja mjerit sa načelnikom,ne daj Bože! Da ga nema trebalo bi ga izmislit.On ti je meni nadahnuće,idol!Nemoj ti mislit da ja protiv njega osobno imam nešta protiv.Sva ova trenutna politička garnitura(tu mislim i na vlast i na oporbu)nema blage veze o životu a kamoli u upravljanju selom.Da imalo imaju pameti ne bi se bavili ćoravim poslom nego bi radili za to zašto su se školovali pa nek u tome budu uspješni sve do neba.No,nažalost ništa od toga,Djed Božićnjak mi odavno ne ispunjava želje.Ali eto uskoro će novi izbori pa ćemo vidjeti šta će babogredci odlučiti,ili možda da pustimo krave da glasuju ipak su one prve na sebi osjetile pozitivne učinke prvog kapitalnog ulaganja.
sponge bob

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la falcon.75 » Sri sij 28, 2009 10:53 pm

ma ok.al opet mi nisi odgovorio,i ja bi volio da dođe netko bolji da bude načelnik al opet pitanje TKO??Svi ovdje spominju(pa tak i ja) ono loše tj greške dosadašnjih načelnika,nitko ne nudi rješenje!!
falcon.75

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sokacbau » Čet sij 29, 2009 4:46 pm

Riješenje! MATO OMAZIĆ ili ČOLAK.
sokacbau

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la pandora » Čet sij 29, 2009 5:25 pm

evo babogredska posla svi pametni ,svi tuđa posla vode.Samo se gleda tko će koga zajebat.pa kad ste tioliko pametni hajd se onda uključite u politiku sela možda je jedan od vas pravi čovijek za selo.Zašto se podganjujete sa onima koji hoće i mogu napravit nešto za selo kad vi nećete ili niste sposobni.

NEGO ODKAD JE MATO OMAZIĆ U PLITICI SELA.
pandora

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la sokacbau » Čet sij 29, 2009 5:43 pm

Ti imaš dobro porijeklo , pa se kandidiraj na listi MATE OMAZIĆA.
sokacbau

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la pandora » Čet sij 29, 2009 5:53 pm

blesane Mata je radio u pošti a Tuna se bavi politikom.
pandora

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika