Postao/la mato čivić » Sri vel 04, 2009 4:08 pm
Falcon2: Ja, sam također bio na tom sastanku vezano za aukcijsku dvoranu i bilo (a i sve sam o tome napisao nekada u svom blogu ) je na tome sastanku riječi o premještanju lokacije aukcijske dvorane za koju treba promjeniti prostorni plan, pa u tom kontekstu je bilo riječi ako već selimo i mijenjamo lokaciju da to ipak bude u području poduzetničke zone kao inicijalni projekt i za buduće investitore. Osobno neznam tko tamo ima zemlju. Prvobitna lokacija za dvoranu je bila predviđena zato što su u tom trenutku (zbog hitnosti uvrštavanja projekta u B.Gredi, a ne negdje drugdje) bila ta lokacija na raspolaganju bez dodatnih čekanja za početak projektiranja. Prošlo je očito jako puno od tada i nije se ništa promjenilo. Svi smo puni optimizma tada povjerovali da će se ipak sagraditi, ali na tome je stalo tako da naši (sada bivši) čelnici nisu uradili ništa. Od kalendara zacrtanoga tada jedino se promjenio prostorni plan sa zakašnjenjem od gotovo godinu dana. Župan je na županijskoj skupštini na moje vječničko pitanje o aukcijskoj dvorani odgovorio da nije na njemu već na lokalnoj razini koja do sada nije odradila sve što je trebala, a bez studije isplativosti od gradnje neće biti ništa Studiju je županija obećala platiti i financirati samo su naši čelnici trebali započeti sa time.