??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Čet vel 05, 2009 10:17 am

Pa iskreno nisam ni očekivo neki komentar jer se u "PRLJAVO RUBLJE,GREŠKE I PROPUSTE" nesmije dirat nit spominjati a o ostalim će se pisat po raznoraznim medijima.Da se razumijemo ja nepodržavam ni politiku HDZ-a jer puno je sranja i tamo i propusta ali nama Babogredcima je pun k.... i SDP-A i HDZ-a. VI kažete da ako nešta komentirate da će biti LINČ pa svi znamo koliko je vremena prošlo od uspostavljanja sad već bivše vlasti a da je SDP počeo medijsku kampanju protiv tad aktualne vlasti po Glasu Slavonije pa Jutarnjem pa i Večernjem i još neznam više kojim novinama ustvari sve se svodilo na skidanje vlasti i to u rekordnom roku od nekoliko dana od uspostave općinske vlasti..........bez komentara jer tu nije bilo mogućnosti konsenzusa kako ste vi već spominjali..........Ja sam možda izabro pogrešnu riječ za to što se odigravalo od prvog dana sad bivše vlasti ALI to nije bilo daleko od toga..........
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la falcon.75 » Čet vel 05, 2009 10:25 am

FALKON 2- SAD KAKIŠ,a ja mislio da si ti jedan od "NAŠIH"..hehe..
falcon.75

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Čet vel 05, 2009 10:40 am

Pa svatko ima grešaka to je poznato al negledaj i nepričaj o tuđim greškama već poravljaj svoje i ja ne podržavam greške ali niti ovaj način na koji se koristi SDP.Kako čovjek može išta napravit ako se stalno moraš okretat da te CITIRAM:NETKO NE UGRIZE SA LEĐA hehe
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la falcon.75 » Čet vel 05, 2009 11:25 am

Ma opet kakiš,nebi se ja iznenadio kad bi ti ustvari bio taj koji potkopava marka i da se
na predstojećim izborima kandidiraš za načelnika..
SERATORU..
falcon.75

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Čet vel 05, 2009 1:11 pm

Pa vidiš dao si mi dobru ideju skoro imenjače pa i ja mžda se okoristi o tu političku dužnost i priskrbim si koju nekretninu dok budem na tome mjestu.A ovo je dobar način za kampanju.hehe.............
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mato čivić » Čet vel 05, 2009 4:20 pm

Ovo je napisano 12.05.2007. (AUKCIJSKA DVORANA)
Peto pitanje je KADA?
Zacrtalo si je poglavarstvo sljedeće rokove:
idejni troškovnik do 25.05.2007.
odluka o promjeni plana i izradi analiza do: 15.06.2007.
rok za izmjenu prostornog plana 15.09.2007.
projektiranje 15.10.2007.
dobivanje potrebnih dozvola do 01.03.2008.
financijska konstrukcija od 25.05.2007.-01.06.2008.
izgradnja do 25.05.2009.

Ovo je za sada plan koji si je zacrtalo poglavarstvo naše općine za što smatram da je sve predugo, a za neke stavke kao što je izmjena prostornog plana i preoptimistično. Ispostavlja se da ipak neće sve to baš ići tako lako i da nije samo dovoljna pobjeda na izborima, a ostalo dolazi samo od sebe. Očito neki nisu shvatili da za napredak naše općine je potrebno jedinstvo i kompromis svih ljudi od općine pa i šire da se neki projekti ostvare. Na način na koji oni sprovode demokraciju i shvaćaju demokraciju bojim se da će se sve negdje razvodniti,a tada će biti kasno za sve.
Rezime svega je da netko svom silom želi ipak promijeniti nešto što je drugi započeo i nešto što je drugi već napravio. Još jednom padamo na ključnim stvarima, a to je da je Općina institucija i da vlast mora imati kontinuitet,a ne svaki put da zbog sujeta i da ne kažem frustracija pojedinaca uvijek zatiremo sve što je netko prije nas učinio i želimo kretati iz početka misleći da smo najpametniji i samo sam ja u pravu."

Konsenzus i bilo kakav dogovor sa vladajućim prestao je njihovom odlukom na 3. sjednici Općinskog vijeća Općine Babina Greda održanoj dana 02. svibnja, 2007. g.
Sigurno se pitate što se tada dogodilo ? Pisano je i o tome 28.05.2007. pa se potrudite pročitati zapisnik sa te sjednice. Kada pročitate prosudite ( ne želim vas uvjeravati u ništa jer sliku ste već stvorili ). Ne sakrivam ja ničije prljavo rublje niti mi je namjera bilo koga štiti. Svatko je odgovoran za svoje postupke ali što se zemlje tiče i Napredka ta priča je odraz kako u našoj državi funkicionira pravna država.
mato čivić

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Čet vel 05, 2009 5:17 pm

Gospodine Mato konsenzus između je nestao još kod pokušaja prisilnog sastavljanja vlasti od strane SDP-a iako je HDZ pobijedijo sa minimalnim brojem vijećnika i to na lokalnoj i na državnoj razine pa kako dogovarat se sa nekim tko NIJE htjeo poštivat volju građana pa MAKAR za jednog vijećnika to je ipak volja birača a na ovim predstojećim izborima će opet birači reći to pa nek to bude i SDP. Pa onda ćemo vidjeti dali će se obećanja na izborima ispunit u cijelosti i tumačenje zakona na onaj način koji pojedincima odgovara.A svatko tko dođe na vlast mora biti ambicionist jer drukčije nema šta tražiti u toj institucije.A dali su to moje ANTIKOMUNISTIČKE frustracije ili ne to je moje mišljenje a narodu koji je radijo a ne živijo od partijske knižice je pun k.... komunista i socijale koja muze državu vladali ste 45 godina pa opet jedan mandat a zna se tko je bijo prije i poslije vas pa vi procijenite dali bi se trbali promjenit programi i načela SDP-a pa i ljude koji su potkovani sa prošlim režimom.VI kažete da ova vlast nije valjala pa pokušavate dokazati da ste u pravu......DOBRO....... ali ako vi pobjedite na izborima dragi MATO jestel sigurni da ćete ispunit obećanja koja date i riješiti projekte ili ćete onda reći da je za to OPET kriva bivša vlast jer ništa nije radila već sam pravila "glupe" zahtjeve da bi županija platila čišćenje kanala i ravnanje linija.A o tome šta je naslijedijo HDZ od bivše vlasti zna se a neko je ovdje reko a neželim citirati da je Mata Korin započeo projekte a Marko Mrkonić samo nastavijo pa sad da je gospodin dotični bijo sposoban sebi realizirat kredit kako je sam bijo izjavijo i kupijo bi kuću za koju je reko da će isplatit za mandata u općine a za koju imam informaciju da je koštala 200000 eura pa kad je pala ta vlast onda je skupijo CITIRM:rep pod noge i otišo daleko iz sela........ Ja ponavljam možda jesam glup za političke igre i možda griješim ali kao promatrač sastrane se puno toga vidi,a na prošlim izborima sve stranke pomalo su pokušavale utjecati na glasače ali SDP-ovci su u magicu doslovno "gušili" ljude oko svojih obećanja šta će kad pobjede.A to je ujedno odgovor na post u kojem se HDZ optužuje za "kupovinu" glasača i izbora a javno se znalo da na glasačkom mjestu u centru su iz poslivnog objekta vašeg člana presretali ljude i nagovarali ih da dadu glas SDP-u. PONAVLJAM možda igriješim i izvinjavam se AKO griješim ali za ono što vidim i znam da nije tako nemože me nitko preokreniti i ja ću reći ono što mi neštima pa sad tko se našo uvrijeđen žao mi je ali istina zna zabolit ...........
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mato čivić » Čet vel 05, 2009 5:59 pm

:arrow: Zato sada država muze socijalu, a tajkuni državu :!: Vidiš kako se sve okrenulo. Puno se toga zna. Za stanje u našem selu nije nam kriv komunizam njega smo se riješili 1991 i ljudi se iz komunista raspršili u HDZ, SDP, HSS itd.. Sada je 2009.
mato čivić

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Čet vel 05, 2009 6:28 pm

E konačno smo se u nečemu složili ali ne i oko socijale jer tu je toga previše a država da muze socijalu nebi morali uvoziti radnu snagu a naši domaći socijalci sjede kraj trgovina i smiju se dok pojedinci rade.A komunizam je još tu dok je i ljudi koji su povezani sa prošlim vremenom.Vidiš da smo ipak uspjeli nešta dokazat tj da je SDP bijo sposoban srušiti vlast a HDZ nije bijo sposoban da zadrži tu vlast..............E a još mi nisi odgovorijo na post u kojem sam postavijo pitanje oko zemlje u lučice tj kako je to brzinom "svjetlosi" uknjižito na Pz Napredak koja je biša komunistička zadruga ali sad u privtnim rukama većinskog vlasnika Marka Bačića a sad naravno da nitko neželi pokretati to pitanje za koje je SDP bijo na vlasti napravijo propust a sad je ta prezadužita da bi se netko htjeo pozabaviti sa tim jer sa zemljom bi dobili se i višemilijonski dug?...........Pa ovo je doba kapitalizma i prava glasa ima svako i ako je čovjek sposoban može čuda napraviti pa i od običnog dnevničara postati tajkun.........
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la cat.woman » Čet vel 05, 2009 10:54 pm

čitam sve ovo i ne mogu vjerovat.šta se ovo događa? pretvorili smo se u ''LUDOŽDERE''i ''KRVOPIJE'' gdje su nestali pravi BABOGRECI ,a čini mi se da će poslije 5 mj. biti i gore i zato se selim u ZANZIBAR. sory!! kakav jad i čemer,malo sam u bedu (puca me recesija)
cat.woman

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika