Idemo na izbore !

Stranke, općinska vlast, izbori...

Idemo na izbore !

PostPostao/la falcon.75 » Pon vel 02, 2009 10:09 am

Možda bi netko i mogo odgovorit na ovo al neznam dal će tko uspjet shvatit...ja sam nepismen pa možda zato ne kontam tj ako nije problem molio bih prijevod??
falcon.75

Idemo na izbore !

PostPostao/la luda patka » Sri vel 04, 2009 9:33 pm

evo da i ja kažem tj.napišem koju ma ljudi manite se politike a uvatite motike pa će nam možda svima biti bolje jer još su stari rekli da se u politiku i u k.... ne dira da je obadvoje zakonom zaštićeno a nas obične građane niko ništa ne pita a i kad pita kao da se posprduje ili bolje rečeno podjebaje nas nitko ne je.. oni rade kad oće i šta oće,falkon 2 se žali da po ljetu kad ima puno posla nemože nać radnika da mu pomogne a kako će nać kad danas država plaća da ne radiš tj.socijalnom svako tko nema ništa ima socijalu pa boli njega dupe za tebe i tvoj poso lakše mu je sjedi kraj trgovine ili u birtije nego ić na njivu zato ljudi nema kruva bez motike a vidi se imnogo neslaganja oko toga tko je bolji HDZ ili SDP ili netko treći ili deseti nije bitno pa pošto se nemožete dogovorit a vi nekog pitajte a i stari su rekli ako nezna šta ćeš radit gledaj šta komšija radi eto toliko od mene za sad a primjeti se da se ovdje gleda i na pravopis pa ako je nešta krivo napisano vi izvinite ja sam išla u školu kad se učio Hrvatski ili Srpski.Ajd narode uzdravlje i pamet u glavu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :shock: :shock: :shock: :D :D :) :) :( :( :o :o :lol: :lol: 8) 8) :? :? :x :x :P :P :oops: :oops: :wink: :wink: :idea: :?: :!:
luda patka

Idemo na izbore !

PostPostao/la FALKON 2 » Sri vel 04, 2009 10:45 pm

Ma nebrini za pravopis jer svi mi griješimo a samo budale ne priznaju greške.Ma trenutno mi motika zabranjeno oruđe pa se kako bi neki rekli malo latijo politički divana a slažem se da nas seljke nitko ne j... ni 5 % osim ako im trebaju glasovi da njima bude bolje a socijala je desna ruka politike i sigurni glasovi onim koji im osiguraju bolje uvijete nerada i još bolju plaću za taj isti nerad............
FALKON 2

Idemo na izbore !

PostPostao/la falcon.75 » Sri vel 04, 2009 11:25 pm

E vidiš kako na kraju sve dođe na svoje,ti moj "skoro"imenjače tj FALKON2 da si se prije tj ljetos latio politički divana možda bi imo kog nać da dođe radit tj da si organiziro kakav politički skup ili domjenak na njive možda bi i dingo se pojavio da pomogne štagod pošto njiva tj poljoprivreda sve više odlazi u drugi plan..
POLITIKA NAŠA NAJMILIJA NAMA KRUVA DAJE :mrgreen:
A luda patko šta da ti kažem za pravopis...pa ionak je ovdje većina..hm..neću reć nepismena al neobrazovana sigurno-i ja osobno :oops: -tak da što se tog tiče nemaš se razloga ispričavat tj dovoljno je da se zna šta je "pjesnik htio reći"..
falcon.75

Idemo na izbore !

PostPostao/la luda patka » Čet vel 05, 2009 8:59 pm

Falkon.75 i Falkon 2 niste zakasnili za domijenke na njivama ovog proljeca pocima utrka za izbore mozete pozvat kandidate na domjenak u priodi ali kad bude sezona posla 4 i 5 mjesec do izbora a mozda ce te vi biti kandidati za nacelnika ili seoske mudrace :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted:
luda patka

Idemo na izbore !

PostPostao/la falcon.75 » Pet vel 06, 2009 1:31 am

luda patka napisao:Falkon.75 i Falkon 2 niste zakasnili za domijenke na njivama ovog proljeca pocima utrka za izbore mozete pozvat kandidate na domjenak u priodi ali kad bude sezona posla 4 i 5 mjesec do izbora a mozda ce te vi biti kandidati za nacelnika ili seoske mudrace :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted:

Super ideja al ima jedan problem-ja nemogu organizirat domjenke na njivama-pootimali mi njive al evo nek se imenjak kandidira za načelnika a ja ću doć kod njega radit-ako pobjedi naravno-za 1/3 načelničke plaće,al neću dojit,rasprodo sam i svoje krave zato što ni imo ko dojit-samo na njivu idem-sa traktorom,al neću ni sa njekom olupinom radit,mora kupit pravi traktor..i prave njive,da nema puno uvratina,a špiceve neću ni pogledat..ti onda moš bit seoski mudrac :!: :!:
heh..
falcon.75

Idemo na izbore !

PostPostao/la FALKON 2 » Pet vel 06, 2009 8:14 am

Ma nije ti to problem roblem to ti je prednost jer onda možeš puno radno vrijeme prvoditi na radnom mjestu u općini a ne da moraš općinu voditi sa njiva kako je naš Babogredski mjekar reko za Marka da će vodit općinu sa lučice i škopinjaka.Hehe......a njivu ću ti ja iznajmit za domjenke a platit ćeš zna se kako.....jer ako ja tam krenem nije mi problem njiva već tko će naći muzničarku da doji krave.........jebiga a i nisam ti ja NEKI MUDRAC TJ JA SAM IPAK SAMO OBIČNA SELJAČINA...........hehe
FALKON 2

Idemo na izbore !

PostPostao/la falcon.75 » Pet vel 06, 2009 2:28 pm

A ne,ja ne,kad bi ja-nedaj Bože takog zla-kojim slučajem posto načelnik
Xseny bi ostala bez one gezbol palice koju sam joj obećo..
falcon.75

Idemo na izbore !

PostPostao/la FALKON 2 » Pet vel 06, 2009 4:52 pm

pa to nebi bijo problem jer bi mogo zaposlit Xseny da barata tom palicom za tebe jer ipak bi ti bijo načelnik,a meni ipak draži moji špicevi od tog da nakon mjesec dva me netko skida sa vlasti i iz konteksta vadi samo što mu ide u prilog.............
FALKON 2

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika