Postao/la FALKON 2 » Ned vel 15, 2009 1:50 pm
Pa baš te blatne linije nasipaju svi u predizbornim obećanjima a poslije ili ih oporba blokira na ovaj il onaj način ili direkt kažu kako ih boli k.... za linije i šta si seljaci misle da će im oni nasipat linije pa tako da su te linije sad nasute kako jesu.Pa ja sam već dobijo ideju za dva nova radna mjesta.................A ljudi nemogu od svoje kuće doć do asvalta zato što nisu politički podobni da bi im se nasulo do kapije linija jer nežive svi na asvaltu.Svi bi oživljavali stanove ALI po ljetu u 8 mjesecu kad pojedinci oprave linije o svom trošku pa oni mogu autom na pecanje direkt doć a kad dođe jesen i oblati se onda se šalje policija jer se iznaša blato sa linije na asvalt,pa dragi moji netreba nasipat linije ali i vi gazite blato kao i mi koji živimo i radimo u njemu.A za zemlju sam se zakvačijo hm pa zna se kako je privatni kapital prošo za vrime komunizma a i sad bi kokad pojedincima to isto štimalo tj što slabiji seljaci a ne "farmeri" koji će se moć brinit o sebi bez posrednika.............