Idemo na izbore !

Stranke, općinska vlast, izbori...

Idemo na izbore !

PostPostao/la FRIZ » Ned vel 15, 2009 12:07 pm

:lol: :lol: AKO SE NE VARAM I PRKEC JE UVEO NOVO RADNO MJESTO NA RAČUN STANOVNIKA DA BI MOGAO VODITI OPĆINU SA PAŠNJIKA I IZ ŠTALE.NEBI BILO BILO ZGOREG DA NOVI NAČELNIK OTVORI JOŠ NEKO RADNO MJESTO KAO KUVAR KAVE,KONOBAR I ZAMJENIK ZAMJENIKA NAČELNIKA. :!: :?:
FRIZ

Idemo na izbore !

PostPostao/la FRIZ » Ned vel 15, 2009 12:10 pm

:lol: :lol: E DA A ŠTO SE TIČE DOMJENAKA NA STANOVIMA I PAŠNICIMA TOJE NEMOGUĆE ODRADITI JER SU LINIJE PUNE VODE I LAGAŠA TE STOGA NEBI NIKO PRLJAO AUTO A I TRAKTOR RADI 2 SATA MLAĆENJA PRAZNE SLAME :oops: :oops:
FRIZ

Idemo na izbore !

PostPostao/la FALKON 2 » Ned vel 15, 2009 1:50 pm

Pa baš te blatne linije nasipaju svi u predizbornim obećanjima a poslije ili ih oporba blokira na ovaj il onaj način ili direkt kažu kako ih boli k.... za linije i šta si seljaci misle da će im oni nasipat linije pa tako da su te linije sad nasute kako jesu.Pa ja sam već dobijo ideju za dva nova radna mjesta.................A ljudi nemogu od svoje kuće doć do asvalta zato što nisu politički podobni da bi im se nasulo do kapije linija jer nežive svi na asvaltu.Svi bi oživljavali stanove ALI po ljetu u 8 mjesecu kad pojedinci oprave linije o svom trošku pa oni mogu autom na pecanje direkt doć a kad dođe jesen i oblati se onda se šalje policija jer se iznaša blato sa linije na asvalt,pa dragi moji netreba nasipat linije ali i vi gazite blato kao i mi koji živimo i radimo u njemu.A za zemlju sam se zakvačijo hm pa zna se kako je privatni kapital prošo za vrime komunizma a i sad bi kokad pojedincima to isto štimalo tj što slabiji seljaci a ne "farmeri" koji će se moć brinit o sebi bez posrednika.............
FALKON 2

Idemo na izbore !

PostPostao/la FRIZ » Ned vel 15, 2009 8:45 pm

:lol: 8) Kako je prošao privatni kapital u komunizmu je loša stvar no kako prolaze državne firme u kapitalizmu ili u ovoj našoj demokraciji?Zašto država sada KUPUJE zemljište za golf terene a nepita nikog ni za cijenu ni da li neko želi prodat zemlju.E da linije se nasipaju samo u predizborne svrhe pa nije ni čudo kad se niko ne želi zauzetiza te linije a dični općinski vijećnici rade u ime naroda.Čekaj te dok se desi kakav udes pa će te još morat i traktore prat prije izlaska na županijsku cestu jer će policija kažnjavat. :oops:

oj demokraciji?Zašto će zbog golf terena sada država nasilno kupovat zemlju a pričamo o demokraciji.
FRIZ

Idemo na izbore !

PostPostao/la FALKON 2 » Ned vel 15, 2009 8:57 pm

Pa hoćemo kad se omoguće uvijeti a Prkec je reko da će nasuti jednu liniju pa makar pred izbore da dokaže da se ipak to može i izvesti ali je to blokirano sa svih strana jer ako bi se jedna nasula onda bi se morale i ostale a onda šta će obećavati na izborima a ujedno bi to bijo plus HDZ-u pa tako da su se ostali babogredski političari udružili protiv toga.A ja bi prvi opro kad bi napravili uvijete tj nasut nailazak na asvalt i postavit HIDRANT sa pripadajućim potrebnim alatom za pranje strojeva.A da se vozi 50 na sat neće doći ni do nesreće. Ne stoji do nas već do vlasti opet i to jer ljepše je voziti i gledat kroz čiste šajbe ne nego kroz blatne.
FALKON 2

Idemo na izbore !

PostPostao/la FRIZ » Ned vel 15, 2009 9:13 pm

:lol: :lol: A gdje je seljačka stranka ako se ne varam ona bi trbala zastupat seljake a ne hdz ili sdp ili neka druga stranka.
Da li se ti držiš ograničenja kad voziš :?:
FRIZ

Idemo na izbore !

PostPostao/la FALKON 2 » Ned vel 15, 2009 9:24 pm

Prodana je za vijećničku stolicu.Ja osobno ne ali sam NAGLASIJO da i meni osobno to smeta blato ali manje nego pojedincima koji kažu da netrba nasipati linije da nebi obišli gundince po količine blata na cestama.Ali ne prijetim se policijom jer JAKO dobro znam kako je doći sa njive do tvrdog puta i koliko to me košta sa svakim prohodom.
FALKON 2

Idemo na izbore !

PostPostao/la FALKON 2 » Ned vel 15, 2009 9:37 pm

Ma najgore trebat će izbjegavat birtije jer neće se moć čut vlastite misli od obećanja kako će sve biti bolje i kako ćemo svi živit na tvrdoj ceste iako još ima koji žive u blatu a svi im obećavaju da će kad pobjede im nasut do kućni vrata. A oprat ću ja sam svoje blato netrebaju mi vatrogasci jer nek oni rade ono što trebaju radit a ne da na poziv da gori kuća oni dođu provjeriti osobnim autom dali gori i jel trebaju doć gasiti.
FALKON 2

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika