??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FRIZ » Ned vel 15, 2009 9:09 pm

:lol: 8) Već rekoh ko bliže vatri i ugrija se.Što su pojedinci kupili ovu ili onu zemlju ili parcelu to je njihovo umijeće.Pavo Barić ima mljekaru i upošljava djelatnike i oni pune proračun svaki mjesec a koliko ljudi upošljavaš ti ili neko drugi tko ima toliko zemlje?Možda vas ima par ali niko od tih radnika nije prijavljen i nema novaca u proračun.
Znači sve je to bilo smišljeno i isplanirano. :twisted:
FRIZ

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Ned vel 15, 2009 9:18 pm

A znači to gospodinu bariću što upošljava radnike daje pravo da blokira projkte zbog osobnih interesa,svatko ima pravo da se bori za sebe ali ako to bariću daje za pravo onda izaberite njega pa nek puni proračun e sad čiji to je pitanje one vatre.Na promet novca gospodina pave i mene moje gospodarstvo ima nositelja i tri radnika na koje se plaća mirovinsko zdrastveno i ostale dadžbine. A koliko ja osobno dajem proračunu iznenadili bi se i nečekam neki natječaj da bi išo platiti višegodišnje zaostatke prema državi i PRORAČUNU da bi mogo ići u natječaj ili tražiti kaku prigodnu potvrdu koja povlači punjenje proračuna ili podmirivanje dugova prema države.Žao mi je ja nespadam u taj koš a dalje me i ne zanima puno
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FRIZ » Ned vel 15, 2009 9:28 pm

:lol: :lol: O čemu ja čitavo vrijeme i pričam.Svatko gleda svoj interes a ne tuđi.Zar bi ti kazao susjedu ili prijatelju da ima neko numero za prodat a da ga i ti uistinu želiš kupit.Svako ko živi od svog rada nek se njime i ponosi i diči,a svi oni kojise ogrebu od politiku prosto rečeno na jebu :oops:
FRIZ

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Ned vel 15, 2009 9:40 pm

Netko sere a netko i istinu priča onaj tko me osobno pozna to može i potvrditi a ostali kako znaju i nek pričaju priče za malu djecu.
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Ned vel 15, 2009 9:44 pm

Tu se slažemo da najebu.Naravno da ne ali se ne prodajem da to slučajno i da želim na vlast zbog sela a ne zbog svojeg interesa.Ja sam osoba koja uvijek direkt kaže šta misli i šta hoće jer kod mene vridi ono što na umu to na drumu e sad kom neštima šta ću mu ja jer i meni neštima puno tog al sam nemoćan da išta uradim po tom pitanju
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Ned vel 15, 2009 9:49 pm

A ne ja sam ti obični seljak sa 8 razreda škole koji ima samo mišljenje svoje pa sad nemože svakom sve štimati,ja znam svoje a forumi postoje za take stvari a da nikom se šteta nikaka nemože nanijeti al opet lipo ljudikamo ko u birtije
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Ned vel 15, 2009 10:06 pm

He he koja sere,a šta ću vam kom neodgovara moj divan a izbacite me sa foruma pa ste se riješili majstora hehe
FALKON 2

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika