??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Car01 » Ned vel 22, 2009 2:13 pm

Samo ti citiraj i kupi ruže, samo pazi da se ne ubodeš na koju, pošto neznaš mislit glavom svojom, nego samo prepisivanjem i citatima, takve kao ti lako je prevest preko vode.
Car01

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Car01 » Ned vel 22, 2009 2:28 pm

Tebe kad prevedu preko vode pušit će ti se iz guzice i nećeš vjerovat što ti se dogodilo, ali onda nema više prepisivanja morat ćeš počet mislit glavom svojom, ali će to za tebe biti prekasno. jer će ti se vrtit u glavi svi citati.
Car01

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Car01 » Ned vel 22, 2009 2:51 pm

Dosta mi je ove zajebancije svama, idem na neke pametnije stranice moro bi si kupiti auto pa da vidim kakvih ponuda ima nego mlatit praznu slamu svama, kad mi bude dosadno opet ću vas malo posjetit da vas malo pozajebavam i ispodjebavam.
Car01

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Ned vel 22, 2009 3:22 pm

Nikog ti nisi podjebo osim sebe a kad si toliko načitan i nas sve vode žedne priko vode a ovo je stranica za postavljanje pitanja pa lipo reci svoje mišljenje i KONKRETNE predloge a ne samo pričat i mlatit praznu slamu jer ti kad se pojaviš samo se prepireš a ponavljam se nijedan KONKRETAN predlog nit mogućnost nit pitanje od tebe...................
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FRIZ » Ned vel 22, 2009 5:14 pm

:lol: :lol: Svi oni koji pišu ili pak prepisuju znači da misle svojom glavom.Ako si toliko pametan kako da sa auto oglasnika zalutaš na ovaj forum.
Mada si upravu da je seljake lako zavest ali su vjerojatno zato i seljaci(nemislim da su glupi i zaostali i nemam ništa protiv seljaka jer sam i sam seljak).
FRIZ

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Car01 » Uto ožu 03, 2009 9:45 pm

Vi seljaci nije mii drago da vam moram reći da ste glupi, ali tako ispada, mjesto da ste se ujedinili svi u svoju stranku i nitko vam u ovom selu ništa ne bi mogo, vi ste se razjedinili i poražvlačili po drugim strankam, pa eto sad komunisti i HDZ prave budale od vas i lagano vam se smiju.a vaša stranka di je tu je mjesto da ste najbrojniji i najači, a vas vuče šačica ljudi za nos koja radi i državnim firmama i boli ih kurac za vaše probleme. njima sjeda plaća svaki mjesec i lagano se zabavljaju dok vi rintate od jutra do sutra.
Car01

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Car01 » Uto ožu 03, 2009 9:58 pm

Još vas nešto moram pitat, ako znate zar nije bilo smješno kad je idejni vođe SDP-a Tuno bio direktor KN"ŠOKADIJE" pa kad sam dolazio na utakmicu, a tamo ŽELJA ROKIĆA naplaćuje ulaz,sad vi meni recite da to nije smiješno, a ovamo ga boli kurac za Šokadijom, ali diktatura je diktaura, eto vidite to ste vi poljoprivrednici, Tuno je imo koristi, a vi opet gdje ste tu ste štala njiva.
Car01

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika