Postao/la limeni » Uto ožu 03, 2009 10:24 pm
već je elaborirano da prošla hdz vlast nije ni za kurac i tako su i završili, ali nikako se ne slažem sa ovim sdp-eovskim letkarenjem kroz selo. bili su birani i dobrovoljno pristali da nas zastupaju u vlasti i tamo je bilo vrijeme i mjesto za borbu i rasprave.
Ovaj letak govori da je cijelo vrijeme njima na umu bilo samo kako što prije povratiti vlast, a selo ko jebe. izglasavanje proračuna je sam izgovor za strančarenje. (pazi izgovora za proračun - prenapuhan...bogati, pa da se možda niste uplašili da će te iz svog džepa puniti). a možda je sdp ispravno procjenio da na redovnim izborima i redovnim putem još uvijek nije bistra njiuhova pobjeda, pa treba zamutiti što se više može.
ali ne želim se previše baviti sdp-om, definitivno su mi se zgadili, tj. svrstali se uz bok hdz tuljanima.
istina je da smo mi šokci zagruvani i seljaci nepismeni, ali ovaku blamažu, skojevce i tuđmanoide, ovo selo nije zaslužilo. pročitajte babogredsku povjest i vidjet će te da su samo pošteni i časni ljudi postali veliki, zapisani i zapamćeni za generacije.