??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Uto stu 24, 2009 8:10 am

Pa koliko znamo nitko se nije odselio, ali se počelo izlaziti sa pravim licem naše vlasti, postaju "kauboji" po ponašanju kao što su optuživali prkeca da se tako ponaša.........
Osobni primjer:
Od zabrane za samostalno opravljanje jednog puta,do nedozvoljavanja da dam objašnjenje i onda u roku dvije minute promijeni priču da MORAM opravljati taj put po zakonu o komunalnom redu jer sam tome obaveza pa završnica razgovora da "nabije nakurac mene i sve takve koji su kao ja", zavidno ponašanje našeg načelnika(taj razgovor se odigrao pred zgradom općine), ali nakon par dana donačelnik i načelnik sjedu sa jednim babogredcom i pričaju kako sam ja njega napao u Magicu(donačelnikova priča,načelnik samo sjedi i šuti)...........
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mustafa » Uto stu 24, 2009 5:31 pm

A to sa nabijanjem na neku stvar je načelnikova uobičajena poštapalica, super nam je taj načelnik, nikad ne znaš kad je pijan ili trijezan, obično je pijan. Za čega samo prima plaću kad je stalno ili u magicu ili u leonu, najbolje nek preseli ured tamo.
Dao alah da se ukinu ove općine kojima je svrha samo da pojedinci dobivaju visoke plaće a ništa ne rade, brzo će se to ukinuti pa ćemo opet biti svi u općini Županja.
Živjela drugarica Jadranka!
mustafa

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Uto stu 24, 2009 5:44 pm

Pa da sam malo manje u tome trenutku razmišljao taj razgovor bi drugačije završio............. ali......

Pa njemu je relacija Magic,općina pa leon, pa onda leon pa općina pa magic........ a to je najzanimljivije da su to prošlom načelniku nabijali na nos...........

I opet se moram vratiti na te linije,govorili su kako je prkec samo sebi i svojim rođacima i prijateljima opravljo put i krčio, ALI sada se do rokića u klasnom opravljalo, i zanimljivo da ima jedno mjesto di su sa jedne strane linije SDP-ci a sa druge nisu i okrčita je samo strana od SDP-ca, maksin stan se sada vidi tj okrčito dok na jednu i na drugu stranu od njega stoji trnje.......... ITD da ne nabrajam......

prije par mjeseci sam spomenio spor između države i Napretka koji je bio i izmanipuliran za vrijeme bivše SDP-ve vladavine, pa sam imao problema što sam neke podatke iznijo ovdje,...... ali sada su kao pokrenili proceduru oko toga, iako su zakasnili koju godinu........
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Sri stu 25, 2009 5:34 pm

Po meni je pogrešno ih skidati sa vlasti nakon par mjeseci, trebaju odraditi svoj manadat, a ima nas koji sve bilježimo tako da na slijedećim izborima im tako uljepšam kampanju da se više u idući 45 godina nebi pojavili na izborima, osim ako toliko nemaju obraza pa im je svejedno sve.........
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mustafa » Sri stu 25, 2009 5:41 pm

Idući izbori će biti za općinu Županja, neće ostati Babina Greda općina. Jadranka je dala zadatak Škegri i ekipi da ovaj ustroj općina razjebu i tako prividno smanje državni aparat.
Živio drug Gengi!
mustafa

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FALKON 2 » Sri stu 25, 2009 5:43 pm

e to neodgovara nama babogredcima, ali mi odgovara da se to baš dogodi za vrijeme druga gengija mandata, a kad ja krenem vaditi mast i nabijati na kurac neće ih biti kao ni lijeka za AIDS
FALKON 2

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la komunista » Sri stu 25, 2009 8:44 pm

moš nabit prošlu vlast jerbo i nisu bili za ništ drugo.
Smijete se i potkopavate sadašnju garnituru vlasti a krivo vam je kad nešto naprave u selu.
neko primitivci neškolovani laju i pišu gluposti po ovom forumu.žalosno...
komunista

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika