Postao/la FALKON 2 » Pon stu 30, 2009 5:29 pm
komunista ja pišem o onome što se oko mene dešava, ne o strankama,
je sadašnja je vlast očistila klasno oko želje rokića, očistito je oko maksine koljebe ali ne dalje, pa na jednom dijelu je očisto dio sa koje su sdp-ci a druga strana je ostavita........
ja dođem osobno pitati da mi se nešta napravi ,veli gengi nema novaca........
idem napraviti nešta od sebe i svojem trošku dobijem riješenje da to nesmijem kako ja hoću, pa onda odmah da ja to moram uraditi po komunalnom zakonu.........i šećer na kraju toga razgovora da me nabije na kurac...........
e tako naša vlast pomaže seljaku, osobno ja plaćam harač i to uopće nije toliko strašno koliko vi iz SDP-a vršite kampanju rušenja vlasti jer ćete vi nešta uraditi, hoćete........ metniti seljake u treći red građana i svakome koji pokušaju raditi konsficirati zemlju......... ili bolje dopustiti da vam se privatna firma uknjiži na babogredsku zemlju i to za vrijeme VAŠE VLADAVINE BABINOM GREDOM......... o čemu bi još pričao prijatelju....... ili da pustim neke dokumente u javnost u svezi SDP-a i njihovog poštenja........kakvi su iz HDZ-a takvi ste i vi iz SDP-a.......... sa svakim sam pokušao razgovarati ali nijedan razgovor nije završio kao sa sadašnjim načelnikom.......
Imam i pitanje za našu vlast koja toliko radi,:dobili ste materijal za nasip linije u dužine 4 kilometra,ja sam dao prijedlog da se naspu po ataru ključne ćuprije koje su kritične za prolaz i izlazi na asvalt, dobio sam odgovor da nemože tako tj da se mora nasuti jedna linija u dužine 4 kilometra........ pitanje koja je linija nasuta u toj dužine? jer neprihvaćam ogovor da će se to nagodinu odraditi,nagodinu idu nove dužine i metri a ne ovo što ste "riješili" ove godine.......