??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la komunista » Sub lip 05, 2010 9:25 pm

Lipe slike nema što,dokaz kako su ljudi složni u nevolji.
Recimo na Ritiću se potrefilo svetac,poplava ljudi se okupili jednipecaju lade pivo u kanalu.Okupili se čelni ljudi županije.
Štobi se no reklo pravi kirvaj.LJudi došli sa strane pomoć,tovare pijesak bacaju vreće a Ritićani pecaju i ljudekaju.
komunista

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la komunista » Pon lip 07, 2010 10:21 pm

Konkretno na početku tovario vreće a kasnije sam prolazio turistički.
komunista

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la komunista » Pet srp 09, 2010 9:33 pm

To nije za javnost molimo da se šuti.Vlast je vlast.
komunista

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la petarpan » Uto kol 24, 2010 7:33 am

U selu kino u glavnoj ulozi do načelnik, predstava besplatna, gledalaca malo, cijelo selo bruji o tom lošem glumcu u glavnoj ulozi i bez obzira na sve ne daje ostavku.Od gledalaca nitko nije ni tražio /da bi se film skinuo s repertoara/ostavku.BRAVO GLEDAOCIMA.
petarpan

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la petarpan » Uto kol 24, 2010 7:27 pm

Naše selo ima mnogo problema koji se ili pokušavaju rješavati ili se o njima priča.Međutim ima jedan o kojemu se šuti ili se prešućuje ,to su kanali ispred kuća u koje se pušta ,,pilo,,.Kada neko izvan Babine Grede dođe u goste ne može se načuditi da to mjesne vlasti dozvoljavaju. Unatoč/koliko ja znam/ pritužbama pojedinaca nema pomaka.Da naravno kad neki od čelnika to također čine/vjerovatno ne zna da je to ne samo zabranjeno ,nego i kažnjivo/.Vjerujem da je u igri i nedostatak obrazovanja kao i nedostatak kulture.Neznam dokle ćemo imati takove za čelnike.Moje je mišljenje DA ĆE TAKOVI BITI NA VLASTI DOK NE UKINU OPĆINU/što će nam kad i onako po tradiciji njome ne znamo upravljati.
petarpan

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la petarpan » Sub kol 28, 2010 6:26 pm

sponge bob napisao:Prije nego prokomentiram ovu temu da naglasim da nisam simpatizer ni jednih ni drugih ali...
Nije bio nepotizam kad je bivši načelnik zaposlio svaju na mjesto donačelnice a do tada i nije bilo u općini tako prijeko potrebne funkcije koja je dodatno opteretila jadni proračun.
Nesmeta sto bivši načelnik vodio selo imajući samo završenu osnovnu školu,što je donačelnica frizerka,što je na njihovoj listi za prošlogodišnje izbore od 12 kandidata 5 bilo sa SSS, 6 kandidata sa NSS i jedan kandidat koji nema završenu ni osnovnu školu.Usput taj koji nema ni osnovnu danas sjedi u općini kao vijećnik zajedno sa bivšim načelnikom koji eto ima čak osmoljetku i oni nam kroje politiku sela i vode nas u bolje sutra.Što tako pismeni nisu uspjeli pronaći niti jedan jedini projekt što su nuđeni iz pristupnih fondova.Pardon,omogućio je besplatno umjetno osjemenjivanje krava,ali općinskim novcem.
To izgleda nikom nesmeta.Ako od dva zla moram izabrati manje onda nek se općinski novac potroši na nekog tko je uspio završiti fakultet,oni kad budu uzimali za sebe bit će toliko sposobni da učine nešto i za selo.Ovi jadnici činili su samo za sebe.

Bravo gospodine Sponge svaka Vam čast dobro ste obaviješteni,za koji nisu na znanje.Međutim gospodine to je tendencija u našem društvu ,jer što manje znaš više vrijediš, s takvima se lakše manipulira što je očito i u našem selu.
petarpan

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la limeni » Uto ruj 14, 2010 8:45 am

U općinskim strukturama i dalje nema VSS osobe. Što je sa onom nesuđenom pravnicom? Izgleda da je bilo -ili ja ili nitko (a selo ko jebe)?
limeni

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la petarpan » Sri ruj 15, 2010 9:42 pm

Ili ja ili nitko,u pravu ste to je vjerovatno tako.Kako i ne bi bilo kad u općini rade ,,talentirani,, političari.To nije nikakvo čudo jer i njihovi prethodnici su radili na isti način i oni od njih samo primaju savjete.Zar ne vidite tko je čovjek iz sjene.On je svuda i na svakom mjestu kao BOG DA OPROSTITE ŠTO ČINIM SVETOGRĐE, ali Vi to očito ne vidite. Oprostite ako sam Vas ovim uvrijedio, zaista nisam imao namjeru.Što se tiče našega načelnika zar ne vidite koliko je on pametan,da nam i Beravu pred očima uređuje već drugu godinu ali to narod ne vidi i ne reagira.Kako onda govoriti o pravnici koja i onako o tome ,,pojma nema,,.Vi znate da su pravnici eksperti za sud kako je onda primiti kad je opasna za same općinare kako bivše tako i sadašnje.
petarpan

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika