Prorok napisao:FALKON 2 napisao:Naravno da može ali uz POTPISANU SUGLASNOST vlasnika, ali koliko znam vlasnik nije potpisao tu suglasnost
u ovom slučaju država je vlasnik parcela na kojoj se treba graditi. susjedi se izjašnjavaju u postupku, i mogu usporiti samo proceduru ako su im primjedbe neutemeljene.
Ma znaš što ne treba nama ništa u ovom selu već samo blato i da i dalje budemo vukojeb... Kod nas i onako sve nailazi na veliki otpor i treba pustiti da selo lagano i prirodno odumre. Nemoj te krivo shvatiti ne opravdavam nikoga netreba nikome ništa pokloniti ako će na tome zarađivati i ostvarivati profit ali netreba nikoga niti ucijenivati (neulazim u porijeklo nečijeg novca tim neka se bavi pravosuđe) jer nitko neće ulagati tamo gdje treba unaprijed se oteliti da nešto ishodi i napravi Tipično Hrvatska priča. Nitko neželi se razbacivati novcem bez obzira kako ga je stekao, ma nitko nas nevoli što smo mi ti pa žele nam pomoći već žele zaraditi pa usput nam pomagati.
Prorok napisao:FALKON 2 napisao:netko od nas ima krive inforamcije, Ina je vlasnik bušotine ALI ina nije više u vlasništu države već mola, a zemljište okolo je privatno,tako da ipak ako očekuju zaradu neka lijepo isplatu čovjeku novac i riješili su pravnoimovinske odnose i nemože im nitko ništa, ovako nemaju potpis na suglasnost i mogu zaraditi još samo tužbu za smetanje PRIVATNOG POSJEDA.
Nema. Zemljište na kojem bi se gradilo je državno. Tu nema pomoći ni ja ne bih platio za nešto što mislim da vrijedi realno manje više. g.Martić misli da vrijedi više. Stara stvar tko kupuje puno mu je tko prodaje malo mu je. Sve je negdje između. Tu su obostrano radi samo o interesima pojedinaca, a ne šire zajednice. Jedan bi da prođe što jeftinije, a drugi bi kruha bez motike. Babina Greda tu nije bitna i ostat će selendra kakva je i bila i prirodno odumrijeti kao dinosaori jer nam života ovdje nema. Da je g.Martić pametan koliko misli da je ne bi čekao da mu ovaj plati koliko traži već bi rekao ne prodajem već ja gradim to što vi mislite jer netrebam od nikoga ništa kupovati i u prednosti sam. Trebao bi uložiti koji desetak tisuća kuna u studiju isplativosti i zatražiti koncesiju na bušotinu na 100 ili već koliko godina i u interesu svojem i opće zajednice zarađivati puno više od pukih 1 mil. kuna koliko traži za zemljište. Pa sigurno je zarada za 10 godina puno veća od toga. Ovaj drugi nas sigurno ne voli zato što smo mu lijepi i što smo bogom dano mjesto za život već što ima svoj interes i što želi profit, a sigurno ne želi potrošiti niti kunu više od onoga što on smatra da to vrijedi.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju