sponge bob napisao:Najbolje nek ga zacijeni na 2 milijuna eura!Nek svi koji nešto žele investirat u Babinu Gredu odj... brzinom svjetlosti iz našeg atara! Idijoti jedni kako im je samo palo napamet doći sa idejom da nešta naprave,ulože ili nedaj Bože otvore koje radno mjesto!Ma nek idu na more,nek ulažu u Zagreb koji će k.... u B.G. pa nama oni uopće netrebaju.Mi imamo naše pametne divne forumaše,političare,pojedine stanovnike puni su pametnih ideja.Kad država plaća WC školjku 4 000 kuna što mi nebi komad zemlje cijenili 5 milijuna eura,ko nam šta može.I još bi bilo najbolje se vrati prijašnja vlast i to što prije,oni su ipak za tako malo vremena uspjeli podići selo do neslućenih visina.Mi ostali jadnici i naša djeca nek crknu od gladi ko nas šljivi kad smo sirotinja,nesposobna i lijena,posla u selu na sve strane a nitko neće da radi!
Neznam ja dali su pojedini toliko glupi ili naivni pa vidu neka velika radna mjesta, na takvim istim plastenicima radi max 5 osoba jer je sve automatizirano a ne 40 o čemu se svojevremeno pričalo. E da a na ovakve komentare i svaki pokušaj malverzacije bi cijena rasla gore. Ponavljam zašt da se netko odriče svojeg mogućeg profita kada niti G. Juril niti naš načelnik a niti donačelnik ga se nebi odrekli, pa niti jedan drugi poslovni čovjek na svijetu, Znači treba samo vršiti pritisak i da opet "glupi" seljak se izigra i odriče svojeg prava.........heh moš misliti