FALKON 2 napisao:Vidim da se iz vlasti ne sjetu odgovoriti na postavljena pitanja al imam ja još koje a s obzirom da znam da dosta babogredaca čita šta se ovdje piše bilo bi dobro da se netko udostoji da i izađe mi/nam u susret i dade odgovore.
1. Dali postoji mogućnost da se stavi koliko se isplaćivalo odšteta za pojedine kulture pogođene poplavama? (ovako su ljudi zbunjeni jer imaju informacije da je u drugim i okolnim općinama više isplaćivano)
2. Kako netko može dobiti neku koncesiju a da ne zadovoljava tehničke uvjete za obavljanje toga posla, ovdje me prvenstveno zanima ovo za čišćenje snijega (jedan je odbijen zato što nije registriran i nema rotaciju, a dotični koji je dobio koncesiju nema čak ni sa čime čistiti) Koliko je poznato da ako se ide bez natječaja odnosno na direktnu pogodbu ali da ipak trebaju se zadovoljavati tehnički uvjeti.
3. Di su konkretni dokazi o ovome svemu što je navedeno u GLASNIKU SDP-a (Općinski glasnik koji se financira iz općinskog proračuna) , znači vidljio je samo u centru a dalje je sve na mrtvoj točke (jer sa kanalima nema općina ništa jer citiram: općina nema ništa sa tim čišćenjima nego to radi vodopriveda i nepričaj priče za malu djecu,(riječi cijenjenog SDP-vca za vrijeme "načelnikovanja" Mrkonić Marke)).
4. Kako se mogu riješavati papiri za plastenike i ostale "ugovorene" poslove na geotermalnom izvoru ako nisu riješeni imovinskopravni odnosi sa vlasnikom zemljišta (a postoji štura informacija da se investitor i povukao iz toga razloga)
Unaprijed HVALA na odgovorima
vidim da dotični ignoriraju ova četiri pitanja, znam da čitaju pa bi ih molio i za odgovor u ime i drugih koji čitaju pisanja na ovom forumu i koji su mi se javili da još uvijek nema odgovora na moja četiri pitanja? HVALA