Tamburas napisao:Mislim da vaj forum ni mjesto gebi se njeko profiliro citirajuć velikane, tako ko ti, baja Mata Petričević. De kaži nješta svojega da moremo divanit ko ljudi. Pusti ti Einsteina! Ako ti je želja pokazati tvoje znanje i načitanost, onda neka ti administrator otvori posebno mjesto za to. Rašta da se nadmudrujemo?
TAKO JE, SLAŽEM SE. a čuj tamburaš mora se malo preserancije u sve to uvesti, ipak je to politika... :lol:
pustimo mudrice nek mudruju, ima takvih puno, znaju puno pričati i osuđivati, davati kritike i prepirati se, da je samo jedan takav pametnjaković nešto napravio (kad već zna sve najbolje) nebi mi bili gdje smo sad i nebi se uopće vodila ova rasprava, bili be već NEW YORK :lol:
ali ipak to sve ostaje na rječima. BTW- ne ulazim u to tko što voli, ali ljudi nađite si nekakav drugi hobby (zdraviji), pa vidite i sami da od politike nema ništa, samo se ljudi živciraju i dobijaju čireve na želucima, umiru... svi znate po milijun puta reći da od politike nema ništa pa opet ulazite u to kao da će se nešto promjeniti...zar vam nije dovoljno do sad pustih i glupih obećanja,i ovih rasprava, ne shvaćam to... POLITIKA JE MENI NEPOTREBNO PRESERAVANJE U NIŠTA.