??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Mato petričević » Pon lip 25, 2007 11:29 pm

NADA je dama koja ne bi trebala biti sama, da si ju čuvo ne bi ošla! ...

sportsku dvoranu, aukcijsku dvoranu, javnu rasvjetu, dom zdravlja..., a najesen pred izbore - kanalizaciju, infrastrukturu u poslovnoj zoni, uređenje poljskih puteva... Laughing

:arrow: znare onaj vic sa vilenjakom, e bogati ja u njih ne vjerujem.

A VI ''???
Mato petričević

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Narcisa » Sub srp 14, 2007 11:50 pm

Tamburas napisao:Mislim da vaj forum ni mjesto gebi se njeko profiliro citirajuć velikane, tako ko ti, baja Mata Petričević. De kaži nješta svojega da moremo divanit ko ljudi. Pusti ti Einsteina! Ako ti je želja pokazati tvoje znanje i načitanost, onda neka ti administrator otvori posebno mjesto za to. Rašta da se nadmudrujemo?

TAKO JE, SLAŽEM SE. a čuj tamburaš mora se malo preserancije u sve to uvesti, ipak je to politika... :lol:

pustimo mudrice nek mudruju, ima takvih puno, znaju puno pričati i osuđivati, davati kritike i prepirati se, da je samo jedan takav pametnjaković nešto napravio (kad već zna sve najbolje) nebi mi bili gdje smo sad i nebi se uopće vodila ova rasprava, bili be već NEW YORK :lol:

ali ipak to sve ostaje na rječima. BTW- ne ulazim u to tko što voli, ali ljudi nađite si nekakav drugi hobby (zdraviji), pa vidite i sami da od politike nema ništa, samo se ljudi živciraju i dobijaju čireve na želucima, umiru... svi znate po milijun puta reći da od politike nema ništa pa opet ulazite u to kao da će se nešto promjeniti...zar vam nije dovoljno do sad pustih i glupih obećanja,i ovih rasprava, ne shvaćam to... POLITIKA JE MENI NEPOTREBNO PRESERAVANJE U NIŠTA.
Narcisa

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FRIZ » Ned srp 15, 2007 11:30 am

:lol: :lol: Pa ljudi moji kojim jezikom i kojm gramatikom se služimo :?: Ako se ovako nastavi trebaćemo prevoditelja da serazumijemo sta je ko napisao.Svi imaju pravo na svoje mišljenje pa makar bilo ono citirano i od nekog pisca il naučnika.Neko reče POVIJEST JE UČITELJICA ŽIVOTA aravno da jest samo niko neće da to sprovede u djelo.Osim Njiejmaca koji su došli do pameti.Dva puta su izgubili osvajanje svijeta silom a sad su krenuli kupovinom pa se ljudi sami otimaju da im dođu pod noge a još će počet i plaćat :lol: 8)
FRIZ

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FRIZ » Ned srp 15, 2007 11:34 am

:lol: Politika je satavni dio našeg života željeli mi to ili ne a to se odražava samim izborima.A osim toga u politici profitiraju čak i nepismeni a takvih je vema mnogo.
FRIZ

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la Mato petričević » Pon srp 16, 2007 1:25 am

Narcisa napisao:
Tamburas napisao:Mislim da vaj forum ni mjesto gebi se njeko profiliro citirajuć velikane, tako ko ti, baja Mata Petričević. De kaži nješta svojega da moremo divanit ko ljudi. Pusti ti Einsteina! Ako ti je želja pokazati tvoje znanje i načitanost, onda neka ti administrator otvori posebno mjesto za to. Rašta da se nadmudrujemo?

TAKO JE, SLAŽEM SE. a čuj tamburaš mora se malo preserancije u sve to uvesti, ipak je to politika... :lol:
pustimo mudrice nek mudruju, ima takvih puno, znaju puno pričati i osuđivati, davati kritike i prepirati se, da je samo jedan takav pametnjaković nešto napravio (kad već zna sve najbolje) nebi mi bili gdje smo sad i nebi se uopće vodila ova rasprava, bili be već NEW YORK :lol:
.zar vam nije dovoljno do sad pustih i glupih obećanja,i ovih rasprava, ne shvaćam to... POLITIKA JE MENI NEPOTREBNO PRESERAVANJE U NIŠTA.

Pošto je to gospodo za vas sranje zašto se uključujete u njega?

postoji mogućnosti neograničen broj pa si nađite mjesto, otvorite temu, započnite vlastitu, pogledajte broj pregleda postova koje sam otvorio, a kažete da je to "SRANJE" znači da je ovih 800 ljudi ušlo u govna!

E PA BOGAMI JA SE NE SLAŽEM SA VAMA CIJENJENA GOSPODO...
Mato petričević

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FRIZ » Čet kol 23, 2007 10:44 am

:lol: :lol: Pa smeće će poskupjeti a sve ostalo će najvjerovatnije čekat sljedeće izbore ili nekog tko bude želio uložit u naše lipo selo koju lipicu.Nema tu ko da ide od vrata do vrata pa da traži novce od države,županije i od donatora koji jedva čekaju dat novce nego platit državi pdv.Međutim naš načelnik se trenutno zanima svojim poslovima oko pripreme hrane za stoku a donačelnica vjerovatno pretura kojekakve spise i akte stare 100god a oboje dobijaju plaću i to masnu za svoj nerad.Zasto općina ne stipendira kojeg studenta pa ga može kasnije zaposlit da nam neko školovaniji vodi vlast a ne samo oni koji pune svoje džepove na račun naš :wink: :roll:
FRIZ

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la babogretka » Pet kol 31, 2007 4:14 pm

evo svitu da se i ja javim.... može jedno pitanje :?: :?: :?: :?: :?: :?:

koliko vidim naš načelnik po noći radi, ja sam u njegovu kraju i vidim šta radi....za donačelnicu, nek kažu ni koji su iz njezinog kraja....... ali ja vas pitam šta vi imate s tim :?: :?: :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil:
babogretka

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika