??? pitanja za - lokalce

Stranke, općinska vlast, izbori...

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la FRIZ » Pet kol 31, 2007 6:46 pm

:lol: :lol: Pa pošto se ti ne razumiješ u te stvari onda se i ne miješaj.Tvoj susjed radi dan i noć doma a u općini prima platu za nerad i za tebe je to normalno i logično? :wink: :o
FRIZ

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la babogretka » Sri ruj 19, 2007 7:59 pm

ej pa to je za mene normalno, šta ti hoćeš reći da on ne radi, dođe iz općine i odma u traktor,,,,, ja nisam iz mrkonjić grada, ali ne dopuštam da vrijeđaš onoga koji ti nije ništa kriv a i ne vidiš šta se događa, da nije maje bregine mrtvačnica se nebi završila.... i zato molim te smiri hormone!!!!!!!!!!
babogretka

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la babogretka » Ned lis 07, 2007 2:22 pm

moja mama je u udruzi žena babine grede, udruga nije politički orijentirana, osim što je MIRA ŠIŠKINA članica HDZ-a a ona je predsjednica udruge........ nemoraš biti baš takav pa kakve veze što koncert organiziraju UDRUGE ŽENA vrijedi doći, i zabaviti se malom Adrijanu zaista treba pomoć pa nek ovo bude HUMANOST NA DIJELU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
babogretka

??? pitanja za - lokalce

PostPostao/la mato čivić » Ned lis 07, 2007 4:33 pm

Stvarno je ovdje bilo zanimljivo zadnjih nekoliko mjeseci kako se nisam javljao na ovom portalu. Komunikacija je izgleda ostala nepromjenjena, tolerancija nam je na istoj razini, a poštovanje se nije maknulo dalje od riječnika hrvatskih riječi. Samo mora se priznati da je ova akcija jako nužna. Evo nažalost smo svjedoci da je nekomu iz naše sredine potrebna koštana srž. Stoga se sjetite samo akcije za zakladu Ane Rukavine da nije uzaludna i da je nadasve humana iako su i tada neki pokušali to osporiti.

Stoga ovu akciju svatko pametan mora podržati jer ovakim stvarima nema mjesta za politizaciju. Svatko ima pravo da ju podrži na svoj način i zbog toga ga ne bi trebalo kuditi. Tako i prorok ma tko god da je ima na to pravo.
mato čivić

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Politika