e moj Vuče ne podjebavam se ja nego oni sa nama,
ni 48 nisu mogli ić u školu, ni bilo cipela ni lača a kamoli čega drugog, ako imaš kog živa ti pitaj starije, a ovi nisu znali ge ni čemu služi, ni da li ći im ikad trebati.......
majstor napisao:Nemaju šta opljačkati!!!! Poslije Tune Omazića nije ništa ni ostalo!!!!
Prorok napisao:Reče drug i osta živ!
Koliko gluposti izrečeno u dva posta da pas smaslom ne bi pojeo. Dugovi su očito zanimljivi svima ali Đuro Bilonić je bio šampion.Mata Korin je nasljedio duga onoliko koliko je i sudjelovao u vlasti prije i ne može ga nitko amnestirati, a ti znani također vrlo dobro znaš kako funkocionira i ona, a bogme i ova vlast. Svi se mi jako pokušavamo truditi navijati za svoje ali bogme istina je drugačija i sve će polako doći na svoje.
znani napisao:a sa čime se ti to slažeš, napiši svoje mišljenje a ne čekaš da se drugi očituju opa se ti onda složiš ili ne , TRALJAVO. LOŠA FORA. FUJ, FUJ, FUJ...
Reče drug i osta živ!
nikad bio niti ću biti " drug"
:arrow: POUNANIKA PUN KURAC, PRIJATELJA JAKO TEŠKO ILI NIKAKO,...A LJUDI - treba marinska svića da ih se pronađe.
:!: NAROD KOJI ZABORAVLJA PROŠLOST NEMA PRAVO NA BUDUĆNOST - I TO JE NJEKO KAZO AL SE SAD NE MOGU SJETIT KO---------............
JEDINO JE BOG PRAVEDAN. šta god mi o tom mislili . evo i ja se sa njekim slažem.
:arrow: Slažem se
znani napisao:nepoznati/poznati napisao:majstor napisao:Nemaju šta opljačkati!!!! Poslije Tune Omazića nije ništa ni ostalo!!!!
haha koji si ti konj u picku materinu on je najvise napravio za ovo selo i da je ukro sta god u sta ja nevjerujem!!! Ja sam uz njega!!!
sta je hdz napravio nista osim sto je zavrsio 99% posto napravljenog posla koji je zapoceo TUNA OMAZIĆ!!! On je pokrenio ovo selo i uvjek cu za njega glasat steta sto se ove godine nije kandidiro za nacelnika jer bi sigurno pobjedio!!!
Reče drug i osta živ!
:?: :?: :arrow: :idea: zašto općina nije pokrenula za vrime tuninog mandata pitanje vlasništva ljekarne. politički i osobni interesi. sigurno.
tko je platio izbornu kampanju sdp- možda dyaco ili netko drugi, ivanšić npr. šeketa možda hoće reć jednog dana kad se preseli na svoju lokaciju.
medarić isto tako.
svatko ima svojih dobrih i loših strana, svatko glasa po vlastitoj savjesti i opredjeljenju, političkom. ili osobnim preferencijama,
da su drugovi ostavili sranje u općini, zna jedino mata korin i to 250,000,00 kn, više duga nego đuro bilonić. godinu dana mu je jadnom trebalo da dovede financije općine u kaklav takav red. e onda su ga smijenili. kad je smogao hrabrosti da se javno očituje o radnjama koje je bivši načelnik radio, a da parodija bude još veća on ga je osobno podržavao u tom,
ALI REČE ŽELJKA ANTUNOVIĆ " SVATKO IMA PRAVO NA ZABLUDU" ZABLUDU" :D :lol: :lol: :oops: :cry: :?: :idea: :arrow: ILI...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju