psihičko zlostavljanje učenika

PostPostao/la FRIZ » Pon sij 26, 2009 9:46 am

:lol: 8) AJD NEKA NEKO KAŽE DA BI DOVEO SOCIJALNU SVOM SUSJEDU JER MU JE DIJETE DELIKVENT.PA JA MISLIM DA BI U GREDI 10 POSTO RODITELJA OSTALO BEZ DJECE.

SVI ZA SVE OPTUŽUJU NASTAVNIKE I UČITELJE,MADA SU I ONI ČESTO GRIJEŠILI I GRIJEŠE ALI ODGOJ DJETETA DOLAZI OD TATE,MAME,BAKE I DJEDA.ČIME GA ONI NAUČE TJ DADU MU SMJERNICE PONAŠANJA TAKO SE DIJETE I OBRAZUJE I POŠTUJE A U ŠKOLI ONO UČI NEŠTO DRUGO A NE SAMO LIJEPO PONAŠANJE I KULTURU. :roll: :P
FRIZ

PostPostao/la xyxy » Pon sij 26, 2009 4:39 pm

Mato petričević napisao:stvari se razvijaju u pozitivnom smjeru što god tko rekao o tom,...

u kojem smislu?
xyxy

PostPostao/la falcon.75 » Pon sij 26, 2009 5:36 pm

[quote="FRIZ"]:lol: 8) AJD NEKA NEKO KAŽE DA BI DOVEO SOCIJALNU SVOM SUSJEDU JER MU JE DIJETE DELIKVENT.PA JA MISLIM DA BI U GREDI 10 POSTO RODITELJA OSTALO BEZ DJECE.

Nego ga treba našamarat...ili?? Opet kažem da kazne podržavam ali postoji granica između kazne i zlostavljanja a nastavnik,ako je pravi nastavnik trebao bi znat gdje je ta granica,jesam pogriješio u vezi tog?? :?:

Ili se nastavnici trebaju ponašat ko onaj "Šerif" iz Županje koji je našuto djete zbog tog što mu se našlo na putu,ja mislim da nitko ne želi da mu takav izfrustrirani drkadžija podučava djecu,i čemu??Kick boksingu ili :?: :?:
falcon.75

PostPostao/la falcon.75 » Pon sij 26, 2009 11:47 pm

Ajd falim te Bože bar netko da je shvatio što sam htio reć tj tj što jesam rekao a ne ovi što izvuku dvije rječi iz posta i uhvate se tog ko pijan tarabe :!: :!:
falcon.75

PostPostao/la Mato petričević » Uto sij 27, 2009 2:34 am

:arrow: Mato petričević je napisao/la:

stvari se razvijaju u pozitivnom smjeru što god tko rekao o tom,...

u kojem smislu?

MISLIM DA JE OČITO, NAROD POLAKO PROGLEDAVA I SKIDA MRENU SA SVOJIH OČIJU, RAZLUČUJU DOBRO OD ZLA, CRNO OD BIJELOG, ŽITO OD KUKOLJA,

samo se treba malo odmaknut i slika je cijela, makar nam se i ne sviđala...
Mato petričević

Prethodni

Vrati se na: Trač