Postao/la županjac » Sri lis 01, 2008 10:09 am
Ovo đubre bezobrazno koje je učinilo što je učinilo: Govno jedno,kako te nije sramota,svi znaju da si ubojica a ti samo tako živiš s tim..Izađi govno jedno i priznaj svoj odvratan sramotni čin..Nek mi Bog oprosti al dabogta se tebi isto dogodilo!! I još gore..A vi ostali babogreci,kako možete gledat u to govno i pustit ga da i dalje živi u selu u kojem je oduzeo život mladog i mnogima omiljenog dečka..Ja to nebi mogo dopustit..Ima sreće da ne živi negdje blizu mene..A ovi svjedoci koji su vidjeli taj užasan čin kako možete vi živjet s tim što znate a šutite..Veći ste krivci vi nego govno to! I za mene ste u istom rangu s njim..Da stvar bude još gora u istom ste rangu s čovjekom,hm,sa govnetom koje je ubojica!! Praktički vi ste suučesnici ubojstva,isto je,krao ili držo ljestve...Sramota,zar nemate savjesti!? Nemogu shvatit kako neko može živjeti s tim?? Probajte se stavit u situaciju obitelji Knežević!! Svi ste gamad...Ako itko od vas ima imalo vjere u Boga zar neznate da će vam se kad tad vratit sve!? Budite vi ljudi i svjedočite..Pravda mora bit zadovoljena!!! Apeliram javnost da pokrene istragu o ovom slučaju i svi koji nešto znaju da učine nešto da se krivac stavi iza rešetaka..Kad već nemamo smrtnu kaznu jer ovakav način ubojstva i svega iza tog zaslužuje samo to...Čovjeku nađu par grama marihuane pa ide uzatvor na 3-15 godina i dobije batina u policiji jer neće reć od kog je nabavio to a ubojica mirno hoda po selu a svjedoke niko ništa ne pita,tj. ne izvlači iz njih istinu..To je dužnost policije,barem to...Moja sućut obitelji Knežević..I moja sućut svim ljudima koji žive u okruženju ovakvih ljudi..Pozdrav..