MLADEN KNEŽEVIĆ

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la lenka » Pon sij 21, 2008 9:19 pm

moja iskrena sućut obitelji Knežević...

Mladića nisam poznavala..

ali sam nedavno imala smrtni slučaj u obitelji,

tako da znam kako je teško izgubiti nekoga koga voliš...
lenka

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la kiki » Čet sij 24, 2008 6:37 pm

Dragi Mladene pocivao u miru,zajedno samo isli u osnovnu skolu, u isti razred i jos uvijek ne mogu vjerovati da te nema vise,da te vise nikada necu vidjeti...

Zbogom prijatelju...uvijek cu te se sjecati....
kiki

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la županjac » Sri lis 01, 2008 10:09 am

Ovo đubre bezobrazno koje je učinilo što je učinilo: Govno jedno,kako te nije sramota,svi znaju da si ubojica a ti samo tako živiš s tim..Izađi govno jedno i priznaj svoj odvratan sramotni čin..Nek mi Bog oprosti al dabogta se tebi isto dogodilo!! I još gore..A vi ostali babogreci,kako možete gledat u to govno i pustit ga da i dalje živi u selu u kojem je oduzeo život mladog i mnogima omiljenog dečka..Ja to nebi mogo dopustit..Ima sreće da ne živi negdje blizu mene..A ovi svjedoci koji su vidjeli taj užasan čin kako možete vi živjet s tim što znate a šutite..Veći ste krivci vi nego govno to! I za mene ste u istom rangu s njim..Da stvar bude još gora u istom ste rangu s čovjekom,hm,sa govnetom koje je ubojica!! Praktički vi ste suučesnici ubojstva,isto je,krao ili držo ljestve...Sramota,zar nemate savjesti!? Nemogu shvatit kako neko može živjeti s tim?? Probajte se stavit u situaciju obitelji Knežević!! Svi ste gamad...Ako itko od vas ima imalo vjere u Boga zar neznate da će vam se kad tad vratit sve!? Budite vi ljudi i svjedočite..Pravda mora bit zadovoljena!!! Apeliram javnost da pokrene istragu o ovom slučaju i svi koji nešto znaju da učine nešto da se krivac stavi iza rešetaka..Kad već nemamo smrtnu kaznu jer ovakav način ubojstva i svega iza tog zaslužuje samo to...Čovjeku nađu par grama marihuane pa ide uzatvor na 3-15 godina i dobije batina u policiji jer neće reć od kog je nabavio to a ubojica mirno hoda po selu a svjedoke niko ništa ne pita,tj. ne izvlači iz njih istinu..To je dužnost policije,barem to...Moja sućut obitelji Knežević..I moja sućut svim ljudima koji žive u okruženju ovakvih ljudi..Pozdrav..
županjac

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la dvz2 » Pon lis 06, 2008 8:45 pm

Sada je za sve kasno dokaza više nema niti če ih biti.Nego može li tko što reći za Paskašicu što je sa njom ona je čak i postala precjednica udruge

žena.Kada će ona i kome odgovarat što je ubila dijete.
dvz2

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la županjac » Sri lis 08, 2008 4:09 pm

Da,sugeriram na tog što je bacio ciglu...Ima dokaza,ima svjedoka...Mnogi znaju sve u detalje al šute...Sramota...Policija kad nešto hoće saznat i dokazat to i učine...Očito se ni njima neda,zašto radit i istraživat kad možemo primat plaću za ispijanje kavica i vozikanje gradom i selima...Krasno..Treba to objavit u javnosti..Ja nisam taj koji bi to trebo učiniti ali neko mora..
županjac

Sljedeće

Vrati se na: Razno