MLADEN KNEŽEVIĆ

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la alex777 » Ned sij 25, 2009 7:38 am

prijatelju zar mislis da bi se ja kitio tudjim perijem onda je teska moja placa takav sam prijatelju ni ja to nisam htijeo prihvatit da budem takav htijeo sam da budem obican ali ne ide ima nesta jace svi smo mi ovdije zbog necega kako je pisano tako mora biti kazu poznat cete ih po plodovima NEKA TEBE BOG CUVA PRIJATELJU I VIJERUJ U NJEGA JER SAMO TE TVOJA VIJERA MOZE SPASITI LIJEP POZDRAV !!!!!!
alex777

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la pandora » Ned sij 25, 2009 10:35 am

županjac daj potporu kome hoćeš i treba da ju daš,ali nemoj druge osuđivat.Mladen je sam po sebi kriv voziti u naseljenom 130 to nije normalno.Što da je neko dijete bilo na putu kom bi tad davaopotporu.
pandora

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la falcon.75 » Ned sij 25, 2009 12:38 pm

Koliko ja vidim ovdje su svi u pravu;zupanjac zato što stvarno je teško izgubit nekog na takav način,znam to jer mi je stric poginuo kad je imo 17 godina,znam kako je meni bilo a bol roditelja mogu samo zamislit! Alex777(sorry ako nisam dobro napiso nick)ako sam dobro skužio ti si policajac,za to što si učinio ja ti se iskreno divim al je problem što je takvih ljudi toliko premalo da ih se skoro može nazvat unikatom!! Pandora i ti dobro govoriš kad kažeš da je mali sam kriv što je vozio 130 kmh kroz selo ali MOJE je mišljenje je da to ipak nije zaslužio AKO je ovaj stvarno mu bacio kamen u šajbu,moglo se nać i drugo rješenje!!
falcon.75

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la pandora » Ned sij 25, 2009 1:53 pm

nitko nije rekao da je to zaslužio nedaj bože.

Ali da je bilo kamena netko bi već progovorio i to bi se dokazalo.

Nego to su babogreci tko ga ne voli volio bi da je tako bilo i stalno nabacuje svoje trulo razmišljanje.

Nego vrijeme će pokazati najbolje.
pandora

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la falcon.75 » Ned sij 25, 2009 3:32 pm

Zato sam i rekao "AKO" ,ja neznam,nisam bio,nisam vidio niti mogu niti želim sudit nekom za nešto što sam samo čuo!!a i to imaš pravo,da je nešto bilo valjda bi se našla ta cigla,kamen ili šta god već
falcon.75

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la županjac » Ned sij 25, 2009 6:16 pm

Pandora,nije sad bitno šta bi bilo da je bilo ovako ili onako,bitno je to što je bilo. I zašto su ljudi išli u policiju i rekli šta su vidjeli a kasnije se nisu htjeli predstavit i odustali su od svog iskaza!? Reci mi jesi li ti kad vozio brzo u naseljenom mjestu?? Jesi kad vozio pijan? Jel svi koji voze brzo zaslužuju smrt? Zaslužuju kaznu ali ne ovakvu! Zato nemoj srat i bit bezobrazan! Ja sam možda nekog ovdje i uvrijedio ali kad vidim šta ljudi pišu razljutim se jer nemogu vjerovat,ja u Županji čujem sve detalje a vi koji živite tu ili neznate il se pravite! Alex777 vidim svašta si prošo ali bez uvrede čini mi se da malo pretjeruješ. I to za sina mi je smješno,uhitio si vlastitog sina zbog tučnjave a jedan ubojica mirno spava u svom krevetu!
županjac

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la pandora » Ned sij 25, 2009 8:26 pm

županjac ti si jedan primitivac koji nema pojma što piše i kako piše.

Uhvatio si se nečeg kao pijan plota i ne popuštaš.

NE OPTUŽUJ DRUGE MOGAO BI BIT I SAM OPTUŽEN.
pandora

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la šokac_bg » Ned sij 25, 2009 9:46 pm

On nije jednom vozio brzo kroz selo nego stalno. i bilo je pitanje vremena kad će se šta desiti. Razumijem ja i tugu i sve ali od toga je prošlo više od godinu dana. neki ljudi više nisu dobri sa "ubojicom" pa nemaju šta reći (svjedoci). A tebi županjac je mama debil
šokac_bg

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la županjac » Pon sij 26, 2009 5:37 am

Šokac tebi sam se obraćo a ne tvojoj mami!! Zašto pišeš (svjedoci) ??? Kakvi svjedoci? Čemu su oni svjedočili? Odakle sad odjednom svjedoci? Zar nije ovaj sam kriv,sletio!?? Šta će tu svjedoci? Zašto niko ne priča sa ubojicom? Kojim ubojicom? Zar je neko nekog ubio?????

Ccc..Pandora i Šokac vi ste stoka!!! Bolesnici!! Ja se ne želim svađat na ovom forumu ali s vama izgleda čovjek nemože drukčije..Vi koristite ovu stranicu za svađu? Mislim,krasno!!
županjac

MLADEN KNEŽEVIĆ

PostPostao/la alex777 » Pon sij 26, 2009 7:45 am

nemoj prijatelju vrijedjati ljude okolo nemas to pravo razumijem da si ljut ne zelim se svadjati jer takve informacije i nemam u glavi a to sto sam priveo sina neke ljude treba privoditi na vrijeme da ne idu dalje kuzis a sto se tice nekih negativni rijeci to nemam namijeru da upotrebljavam jer samo se siri negativna energija a to nije moj svijet ali mogu vam reci da je casno pisati sa vama svako ima svoje misljenje ja vise ne govorim nista za nikoga i kad mi izleti povlacim se jer znam da me moze to isto pogoditi vidi samo jedan bezveze primjer posto sam ja zapovjednik u mom poslu i jedan od mojih kolega je nedavno polupo spiglu na autu i ja sam samo to prokomentariso i sta mi se desilo nocas jurio sam lopove i kako sam jurio u rikverc zakacio sam tu istu spiglu za to ne komentar nista za nikoga ni protiv nikoga ako radis dobro i mislis dobro nadaj se dobru a ako mislis loso nadaj se zlu tako nam je pa da li mi to priznali ili ne lijep pozdrav kako bi bilo lijepo pisati kako se nauciti voljeti i oprastati uciti ljude da vole i ljube
alex777

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Razno