Babogredci u Inozemstvu

Babogredci u Inozemstvu

PostPostao/la babogredac » Sub lip 16, 2007 3:43 am

Babogredci koji zive u inozemstvu a naravno i koji nezive molim da napisu ovdje svoje misljenje o babinoj gredi.
babogredac

Babogredci u Inozemstvu

PostPostao/la Mato petričević » Uto lip 19, 2007 11:02 pm

U B.Gredi se živi i radi svaki dan, šta te konkretno zanima?

Možda za promjenu da odvojiš koji CHF ili Euro, pa dođeš obići svoju voljenu zemlju!!!

Kad ti dođu đeca neš imat paa ni volje ili ti neće dati žena, zato iskoristi priliku dok ju imaš.

D O Đ I P A V I D I !!! i pomalo se divi ako se ima čemu,
Mato petričević

Babogredci u Inozemstvu

PostPostao/la babogredac » Sri lip 20, 2007 11:03 pm

e da mi je zivit dole ali svi mi govore da sam budala. a ja imam tek 22 godine a mene toliko vuce u babinu grdu. da bi imo odma posla ja bi se vratijo.
babogredac

Babogredci u Inozemstvu

PostPostao/la FRIZ » Sub lip 23, 2007 6:25 pm

:lol: :lol: pa ako ti toliko velika nostlgija ti napusti švicu i franke pa dođi čistit štale,tovarit bale,musti krave,vozit traktor itd za sitne kuniće.Posla ima za sve one koji hoće radit bud zašto i da prežive. :!: :shock:
FRIZ

Babogredci u Inozemstvu

PostPostao/la FRIZ » Sub lip 23, 2007 9:39 pm

:roll: Nisu problem oni što odlaze već oni rođeni vani nostalgičari koji kukaju za životom u vrijeme pojedinih manifestacija.
FRIZ

Babogredci u Inozemstvu

PostPostao/la Mato petričević » Pon lip 25, 2007 11:41 pm

A realnost je da smo mi ipak jedno obično selo sa ljudima takvi kakvi jesu, i tu se ništa ne može...

Cistit stale, ´ranit stoku, tovarit bale, konobariti i auta popravljati....... sta drugo i moze,...... za svaku drugu inovaciju ili ideju velika vecina nema sluha, vec se unaprijed podjebava.

Koka kaže kako ko?

ima kod nas kao i drugdje svakakvih ljudi dobrih, pametnih i onih drugih i drugačijih...
Mato petričević

Babogredci u Inozemstvu

PostPostao/la babogredac » Uto lip 26, 2007 6:52 pm

toyotic moje drustvo su hrvati dosta iz babine grede a imam i iz srednje bosne pa iz odzaka. uglavnom samo nasi. volim hrvatsku glazbu sad sam bijo na thompson kocertu pa sam bijo na skoro koncertu sad u subotu dolazi colonia. ali ja sam ovdje rodjen i trebo bi se normalno vec naviknit na ovaj zivot al nemogu nikako.
babogredac

Sljedeće

Vrati se na: Razno