SEZONA 2009/2010

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la diridari » Uto lip 08, 2010 11:36 am

mustafa kolko sam ja skužio po tvojim prethodnim komentarima ti nemaš pojma o nogometu svako ko nešta zna može ti to potvrditi...dokaz je tvoj komentar gdje uspoređuješ ovu sezonu i prošlu te navodiš kako je velika razlika biti 2 i 7 na kraju sezone...a ja suprotno tvrdim i kažem da u ovoj truloj ligi nema nikakog značenja osim ako nisi prvi jer niko ništa ne dobiva osim 1. koji ide u viši rang..tako da ovo ti nije 1.HNL da svako dobiva određenu svotu novca zavisi od uspjeha..tako da pssstttt!! Ali naravno netreba bjezat od činjenice da je sramota da selo od 4500 ljudi igra u 2.žnl...Po mojim saznanjima ove sezone se definitivno ide na 1. mjesto vratit će se neki igrači a trener bi trebo biti klupska legenda vojvodine i osijeka ČEDO MARAS
diridari

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la mustafa » Sri lip 09, 2010 6:59 pm

Moj komentar je usmjeren na to da se je potrošilo previše novaca za tako loš rezultat, evo na skupštini je rečeno da su isplatili trenerima 28.700,00 Kuna, mislim da je to puno previše za klub koji je treći odozada u zadnjoj ligi. Pa recimo trošak reprezentacije od 18.500,00 Kuna, dečki moji veselite se vi i lumpujte al za svoje novce, ovo rasipanje novaca svih nas poreznih obveznika malo bode u oči, ima općina prečih stvari za uraditi od davanja novaca Šokadiji za razne lumperajke.
A to da je isto biti drugi i predzadnji nije baš isto, zato nam tako i ide što se nema motiva za nešto bolje, ti se vjerovatno nikada nisi bavio ozbiljno sportom kad tako nešto izjavljuješ. Svakom pravom sportašu je uvijek cilj pobijeđivati jer je to u prirodi čovjeka da bude bolji od protivnika i da ga pobijedi.
mustafa

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la diridari » Čet lip 10, 2010 10:34 pm

Kako može biti razlike štaje bivša uprava dobila s tim što su bili 2 ništa kao i ovi samo što su ovi novi puno manje novaca potrošili samo ću ti reći da je bivša uprava dala 10000kn za pobijedu drenovaca nad vrbanjom a to je 1 pogreška jer bi drenovci isto to napravili i za puno manje novce jer se općenito ne podnose međusobno drenovci i vrbanja... a ako su to već i napravili u sljedećem kolu su im opet trebali dat da pobjedi šokadija drenovce (1:1) a ne čekat zadnje kolo u strošincima i još što je najžalosnije naš igrač proda utakmicu u drenovcima
diridari

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la mustafa » Ned lip 13, 2010 6:27 am

To je sve istina, a najviše je tu trgovao Suki. On je najveći krivac što Šokadija nije bila prva.
mustafa

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la pandora » Sri kol 04, 2010 12:12 pm

Kao što ste većina čuli ovu sezonu je Šokadija pojačana.
Idu ka prvom mjestu na čelu sa Čedom Marasom.
Prošlu nedjelju su pokazali već prve rezoltate igrajući kup u Šiškovcima gdje su izgubili 6:1.
Nego i vratili su se i dezerteri iz Štitara kažu ovaj će put razbijat redove iz nutra dok ih nepočnu plaćat.
pandora

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la petarpan » Ned ruj 05, 2010 8:02 am

pandora napisao:Kao što ste većina čuli ovu sezonu je Šokadija pojačana.
Idu ka prvom mjestu na čelu sa Čedom Marasom.
Prošlu nedjelju su pokazali već prve rezoltate igrajući kup u Šiškovcima gdje su izgubili 6:1.
Nego i vratili su se i dezerteri iz Štitara kažu ovaj će put razbijat redove iz nutra dok ih nepočnu plaćat.

E moj pandora jadan si mi ti kad tako razmišljaš o svojim ljudima.Kako mogu domaći igrači biti dezerteri, kako onda izgledaju i kako ih nazvati, oni koji iz Hajduka odu u Dinamo. Što se tiče Čede Marasa , da je on pravi trener ne bi on došao u Babinu Gredu nego bi bio trener negdje u višem rangu.Maras je pokazao u Šiškovcima svoje neznanje. Od njega bi bolje postavio momčad čak i ,, pokojni,, deda Višnja. Što se tiče razbijanja redova iznutra to je učinio naš vrli načelnik petljanjem politike u sport.
petarpan

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la limeni » Uto ruj 14, 2010 8:42 am

Čujem da je sezona dobro počela. Poraz na Šlajsu od 0-2.
limeni

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la petarpan » Uto ruj 14, 2010 1:34 pm

Nažalost sezona je loše počela,žao mi je dečki koji se trude ali ih nema tko posložiti.Njihov trener je izgleda završio isti tečaj kao naš načelnik pa ne zna dalje.Žalosno je da naše selo unatoč potencijalu uništavaju ljudi koji ne znaju dalje od nosa.Ali , što je još zanimljivije u selu niti ne postoji volja da se nešto popravi.,,Šokadija,, koja je bila ponos sela za vrijeme Ivice Kopić, Mate Stivaničević/Selje/,Mate Omazić,deda Višnje, klece,banke,Pavića,pokojnog bate,Marka Lukić,cviše i mnogih već zaboravljenih sportaša koji su ostavljali srce na travnjaku.Danas pojedinci od tih ljudi su tu među nama ali ne mogu doći do izražaja jer neki od njih nisu nametljivi , neki nisu ,,moralno politički podobni,,. Od mlađe generacije također ima momaka koji su sposobni da vode naš klub ali nisu za to ,,moralno politički podobni,,.Dakle ne preostaje nam drugo nego pričekati vrijeme kada politika ne bude više kreirala ,,podobne,, nego kada sposobnost i znanje budu ti koji će diktirati odnose,ali da ćemo do tada još pričekati.
petarpan

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la petarpan » Uto ruj 14, 2010 1:39 pm

Nažalost sezona je loše počela,žao mi je dečki koji se trude ali ih nema tko posložiti.Njihov trener je izgleda završio isti tečaj kao naš načelnik pa ne zna dalje.Žalosno je da naše selo unatoč potencijalu uništavaju ljudi koji ne znaju dalje od nosa.Ali , što je još zanimljivije u selu niti ne postoji volja da se nešto popravi.,,Šokadija,, koja je bila ponos sela za vrijeme Ivice Kopić, Mate Stivaničević/Selje/,Mate Omazić,deda Višnje, klece,banke,Pavića,pokojnog bate,Marka Lukić,cviše i mnogih već zaboravljenih sportaša koji su ostavljali srce na travnjaku.Danas pojedinci od tih ljudi su tu među nama ali ne mogu doći do izražaja jer neki od njih nisu nametljivi , neki nisu ,,moralno politički podobni,,. Od mlađe generacije također ima momaka koji su sposobni da vode naš klub ali nisu za to ,,moralno politički podobni,,.Dakle ne preostaje nam drugo nego pričekati vrijeme kada politika ne bude više kreirala ,,podobne,, nego kada sposobnost i znanje budu ti koji će diktirati odnose,ali da ćemo do tada još pričekati.Htio sam samo dodati da bi bilo najbolje da se postojeća garnitura povuče ,jer očito nisu sposobni da dalje vode klub.Predlažem da gospodin načelnik sazove Izvanrednu skupštinu,jer to je njegova specijalnost, ali sada legalnu i preda dužnost sposobnima.
petarpan

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la mustafa » Uto ruj 14, 2010 7:41 pm

Da je ova uprava nesposobna i da treba podnijeti ostavku sam već davno ustvrdio i to i napisao na ovom forumu ali svaki dan me sve više iznenađuju količinom svojih gluposti i totalnog neznanja.
Kako mogu voditi klub takvi balavci kao naš predsjednik, tajnik, blagajnik i ostali poslušnici sdp-a tj. načelnika Krnića, kad nemaju iskustva ni sportskog a bogme ni životnog, to je jednostavno nemoguće.
A načelnik dirigira iz sjene, a on također od svojih gluposti ne zna šta će prije novoga izvaliti, toliko je toga već nasro da ne može stat u kola. Jedino što je načelnik pametniji od ovih glupana pa lagano uzima lovu na plaći u općini pa malo na ovoj proviziji za posao pa malo ispod stola za ono i tako redom, a vi blesani glasajte opet, opet će on naobećavati svašta a od svega neće biti ništa.
I zato načelniče Krniću raspusti ovu upravu i ti sam podnesi ostavku na mjesto načelnika i tako pomozi ovom selu ako ga stvarno toliko voliš.
P.S. Načelnik se malo opustio pa je već počeo trošiti lovu koju je digo nekom, nije mogo čekat da mu prođe mandat, kupio je do sebe plac od Ive Seljinoga za 10 hiljada eura, samo psssst nemojte to nikome reći, da se kobajagi ne zna!
mustafa

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sport