SEZONA 2009/2010

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la šokac_bg » Sri ruj 15, 2010 6:36 pm

Koliko znam načelnik ni prije nije bio "puka sirotinja". Radi na pumpi, valda je zaradio, nemora značit da je od općine. To je samo ljubomora nekih ljudi. I Pero Knežević je kupio plac na moru prije par godina a nije načelnik, nit je bio. A i ovo o šokadiji su gluposti. Ti đedovi dok su igrali bili su super, al u upravi se nisu baš proslavili. Nego kakva je ekipa takvi su i rezultati. I uvijek je tako bilo. Tko zna šta će bit do kraja...
šokac_bg

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la petarpan » Sri ruj 15, 2010 9:23 pm

E moj šokac i ti ga muljaš da se samo mulja.Ne znam od kuda ti naviru takove inspiracije.Čedo Maras je mogao igrati u Barceloni ali se vidi po njegovom sastavljanju momčadi i i po igri tih momaka da je on trenerska nula.Ne znam da li uopće ideš na utakmice, pa ti momci /bar pojedini/ ne igraju svoja mjesta,i kako onda govoriti o njihovom neznanju. Svjesni smo da oni nemaju neku kvalitetu ali kakva je kvalitete u tom rangu takmičenja.Drugi puta razmisli malo prije nego nešto napišeš. Oprosti vidim da nisi glup čovjek,ali ga ispali bez dima.
petarpan

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la diridari » Sub ruj 18, 2010 11:15 am

nemoj pričat gluposti jesi ti bio uopće na utakmici na šlajsu...kako može trener biti kriv ako tuno domenikin nemože pogodit gol sa 5 metara i lukić sa 10, jel on mozda trebo uć da zabije nemojte pričat bezveze...uvijek je u nogometu tako ako ne zabiješ gol primit ćešš ga sigurno
diridari

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la petarpan » Sub ruj 18, 2010 1:51 pm

diridari napisao:nemoj pričat gluposti jesi ti bio uopće na utakmici na šlajsu...kako može trener biti kriv ako tuno domenikin nemože pogodit gol sa 5 metara i lukić sa 10, jel on mozda trebo uć da zabije nemojte pričat bezveze...uvijek je u nogometu tako ako ne zabiješ gol primit ćešš ga sigurno

E moj ,,diridari,, ti si još gori od tune domenikinog jer on promaši sa pet metara ti promašiš sa najviše pola metra. Toliko si namljeo gluposti da ih ni more ne bi potopilo.Prvo tko je kriv da igrači nisu posloženi kako treba,sigurno deda,višnja ,,pokojni,,.Tko je preplaćen za to da svakom igraču nađe mjesto sigurno ti.Braniš čovjeka koji nema ni licencu za trenera,onda o čemu ti melješ.Moj ,,diridari,, ti si sigurno jedan od ,,reformatora,,kluba pa braneći trenera braniš i sebe.
petarpan

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la mustafa » Sub ruj 18, 2010 7:06 pm

Koliko je trener bitan pogledajte samo u Dinamovom slučaju, za mjesec dana je pravi stručnjak napravio čudo od jedne propale ekipe.
I u Šokadiji kad su radili pravi treneri bilo je nekih većih rezultata, a sad su doveli tobože dobrog trenera koji nije nigdje ništa postigao ali je tako načelnik odlučio pošto je to šef od njegove žene iz Euroherca.
mustafa

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la petarpan » Ned ruj 19, 2010 12:42 pm

mustafa napisao:Koliko je trener bitan pogledajte samo u Dinamovom slučaju, za mjesec dana je pravi stručnjak napravio čudo od jedne propale ekipe.
I u Šokadiji kad su radili pravi treneri bilo je nekih većih rezultata, a sad su doveli tobože dobrog trenera koji nije nigdje ništa postigao ali je tako načelnik odlučio pošto je to šef od njegove žene iz Euroherca.

Svaka čast ,,Mustafa,, posebno mi je zadovoljstvo što imam istomišljenika.Samo se postavlja pitanje, da li ljudi iz ,,sistema,, imaju dovoljno vijuga da to shvate.Da li su ti ljudi uopće svjesni svoje gluposti , i hoće li uopće shvatiti da su nesposobni,jer kada tada utopit će se u svojim glupostima.Samo nažalost za te svoje gluposti neće nikome položiti račune.Bilo bi dobro kad bi svijest naših vodećih ljudi dosegla taj nivo da počne pozivati na odgovornost,i ukoliko nema rezultata za potrošeni novac slijedi krivična odgovornost.Da li je shvatio ,,diridari,, svoju glupost i svoje neznanje,na žalost on gleda ali ne vidi, sluša ali ne čuje,Bože pomozi mu bez obzira na opredjeljenje.
petarpan

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la petarpan » Uto ruj 21, 2010 7:11 am

Prorok napisao:Pa nitko da komentira rezultate prošloga kola. Zna li tko kako je prošla ta naša Šokadija u nedjelju ? Da li je opet izgubila ili ...?

Pobijedili su svaka čast na pobjedi i sve čestitke, jer 7-0 nije šala samo da to ne bude po onoj staroj,,i ćorava koka zrno nađe,,.Ako tako nastave njihove ambicije, sa početka sezone, bit će dohvatljive.Međutim ukoliko to ne nastave i već u iduću nedjelju to ,,prospu,, onda bolje neka se pokriju ušima i potjeraju trenera, koji ionako nije nikakav, i konačno uprava podnese ostavku.Još jednom čestitke momcima i samo tako naprijed, jer vi ste ti koji dokazuju da li str dobri ili ne , trener je taj koji treba znati da vas postavi na prava mjesta.
petarpan

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la petarpan » Uto ruj 28, 2010 10:05 pm

petarpan napisao:
Prorok napisao:Pa nitko da komentira rezultate prošloga kola. Zna li tko kako je prošla ta naša Šokadija u nedjelju ? Da li je opet izgubila ili ...?

Pobijedili su svaka čast na pobjedi i sve čestitke, jer 7-0 nije šala samo da to ne bude po onoj staroj,,i ćorava koka zrno nađe,,.Ako tako nastave njihove ambicije, sa početka sezone, bit će dohvatljive.Međutim ukoliko to ne nastave i već u iduću nedjelju to ,,prospu,, onda bolje neka se pokriju ušima i potjeraju trenera, koji ionako nije nikakav, i konačno uprava podnese ostavku.Još jednom čestitke momcima i samo tako naprijed, jer vi ste ti koji dokazuju da li str dobri ili ne , trener je taj koji treba znati da vas postavi na prava mjesta.

Nažalost momci ,žao mi je vas koji se trudite, međutim vaš trud je uzaludan jer ponovo ponavljam trener vam je nula.Čudi me da to naši ,,seoski očevi,, nisu primijetili. Ustvari ne čudi me jer oni od šume ne vide drvo. Sada ste vi na redu da konačno zbacite oligarhiju koja se uvukla u naš nogomet ,mislim u Babinoj Gredi.Interesira me da li ste vi ćoravi pa ne vidite da vam golman ,koji je inače poznat kao pobožan čovjek,uzima novce za vaš trud .Nitko od vas ne reagira pa se postavlja pitanje da li ste vi lutke na koncu kojima se manipulira ili ljudi koji znaju pravilno reagirati.Mislim da je došlo vrijeme za promjene, koje samo vi možete pokrenuti ,jer ste izravni sudionici u tom procesu.
petarpan

SEZONA 2009/2010

PostPostao/la xyxy » Sri ruj 29, 2010 6:54 am

možda njih malo više tamo uzima novce, ali nije to problem (bez penezi danas ništ), problem je što u ovom slučaju ne vrijedi ona -koliko para toliko muzike...možda da golman i trener zamjene mjesta, nije velika razlika u godinama, a i struka im je tu negdje... treba probat :D
xyxy

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sport